Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novace - Nole MAJSTORE srecna ti pobjeda
CkSk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTkRVN01EQV8vM2I5Yzk5OGEyODJhOWM1MzY2NWU4NDJhYjQwYTk4MzYuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Novak Djoković je po treći put u karijeri osvojio US Open, pobedivši Huana Martina Del Potra u velikom finalu sa 6:3, 7:6, 6:1, nakon iscrpljujuće borbe na "Artur Eš" stadionu u Njujorku.

Nakon tri sata i osamnaest minuta, naš najbolji teniser došao je do 14. grend slem titule.

Novace MAJSTORE junacko srce imas .
:heart::heart::heart:

Ради коректности преписке могу да изјавим да си ти био та пичкица која нам није никад ништа са интерног копирала, него си само препричавао својим речима и замајавао друштво из СЈК. Такве информације које си нам давао ја сам добијао и од тада актуелних супермодератора. Дакле много речи ничим неподложених. А моји пријатељи су ми копирали и чак давали улаз на Интерни. Толико о твојој привржености СЈК.

Ja nigdje nisam ni rekao da sam to radio vise puta NO JEDNOM :) ... i to je bio samo dio recenice :)...

A to sto ste ti i Heroina imali to je svako znao... to nikada nije bila tajna.

- - - - - - - - - -

Samo da pozdravim SAMPIONA!!!

Glatka pobjeda Novaka Djokovica. Da se nije svadjao sa publikom u drugom setu, bilo bi cak i ubjedljivije.

Sad malo odmora pa da u Sangaju preuzme drugo mjesto od Frauderera. A do kraja godine i broj 1 od Claydala.
Није се уопште свађао него им је јебоо матер. Није било никакве препирке. Само најебавање мајке. И био је у праву. 3:0.

Glatka pobjeda Novaka Djokovica. Da se nije svadjao sa publikom u drugom setu, bilo bi cak i ubjedljivije.

Sad malo odmora pa da u Sangaju preuzme drugo mjesto od Frauderera. A do kraja godine i broj 1 od Claydala.

treba malo cesce da im iebe kevu kad zasluze,nego svi nolajferi sebi daju na znacaju i glume sudije,ocekuju da im ulazis u bulju ako su kupili kartu,pa nece moci

ILKE, psovao je procitali smo mu sa usana .
Razumjeli mi sto smo gledali sa malih ekrana u svojim domovima i sirom svijeta .
Ne samo mi nego svi Srbi koji su bili na stadionu .

Шта ти сада мени овде желиш да кажеш? Ја ти причам да им се најебо мајке а ти мени кажеш да су сви видели да је псовао?:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back