Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tezak zreb za Novaka, u istoj cetvrtini je sa Nadalom a u polufinalu ga ceka izvesno Marej. Federer na drugoj strani lagan zreb i od jacih protivnika do finala bi mogao da igra sa Vavrinkom u cetvrtfinala dok u polufinalu bi moguci rival bio Berdih ili Nisikori.

600484_nole-marin-foto-tanjug-ap_f.jpg

"Uglavnom sam ovde, u Parizu, igrao protiv Nadala u polufinalima i finalima.
Ali, mislim da smo se, na samom početku naših međusobih duela, jednom i sastali u četvrtfinalu.
Nije to toliko ni važno. Mislim, obojica imamo isti cilj, da odigramo najbolje što možemo...
A kako turnir bude odmicao imam utisak da ćemo u četvrtfinalu obojica već igrati na visokom nivou"...

Idemo Novace - Nole M A J S T O R E
:heart::heart::heart:

U nedelju u 11 časova počeće prvi mečevi na Rolan Garosu.
Najbolji teniser svijeta nema previše razloga za brigu.
U sjajnoj je formi i pun samopouzdanja, pa je slobodno vrijeme u subotu iskoristio za koncert kultnog benda AC/DC u Parizu.

To Novace - Nole MAJSTORE - Veseli ....

617894_novak_ff.jpg

620041_djokovic-foto-tanjugapthibault-camusparisdi007733342_ff.jpg

Najbolji teniser svijeta je prošao u četvrto kolo pariskog grend slema pobjedom nad Žilom Milerom sa 6:1, 6:4, 6:4.
"Proveriću još sa doktorima šta je u pitanju, mada, generalno, to nije nešto što me previše brine.
Malo sam osetio bol u kuku koji kao da se zaglavio.
Teren je bio klizav, načinio sam nekoliko dinamičnih koraka i osetio bol.
Verujem da će za dva dana sve biti u najboljem redu", poručio je Nole.

Jako dobar intervju sa Noletom u Parizu napravio je Saša Ozmo.

“Postoje smernice koje dobijam od ljudi oko sebe – bez njih ne bih mogao sve da postignem. Uspešan sam teniser i odajem utisak da uvek postoji sklad, ali to nije samo moja zasluga – istina, ja na terenu dobijam mečeve, ali postoji veliki tim ljudi oko mene. Počev od stručnih ljudi do moje familije, žene, sina i prijatelja. Svi se oni trude da žrtvuju vreme i da ulože trud kako bi meni pomogli da postanem bolji čovek. Zahvaljujući svom karakteru, privlačio sam energiju koja je meni bila potrebna kroz sve njih i kroz ljude sa kojima sam se godinama susretao. Jezici su me oduvek privlačili, organizacione nauke, sportski menadžment... Takođe, u poslednjih četiri-pet godina otkad sam promenio način ishrane, to mi je najveća strast – zdrava, organska hrana, neprerađena. O tome dosta čitam i pohađam kurseve za nutricionizam na internetu. Dakle, postoje stvari koje stvarno možeš da uradiš za sebe“.

Više na linku - Klikni

621942_20150601reutersjason-cairnduffdi007747850_f.jpg

"Biće to sjajan meč, nije normalno da igram protiv Rafe već u četvrtfinalu, ali takav je bio žreb.
Prihvatam taj izazov, igram vrlo dobro na šljaci i nadam se da ću odigrati dobar meč"

Idemo dalje Novace - Nole MAJSTORE - SRECNO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back