Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1414432643624_wps_1_Serbia_s_Novak_Djokovic_t.jpg

8aa935080554a87ec34a17059b13f82b.jpg

"Novak je bio previše opterećen.
Ne samo zbog njega samog, već zbog svih nas koji smo pričali o osvajanju tog turnira.
Evo već sada su počele priče kako će on naredne godine osvojiti, a ne znamo ni da li će biti u formi.
Najbolji trener Novaku je Novak .
Više je Vavrinka odigrao meč života, nego što je naš teniser loše igrao.
Vavrinka je imao sigurno 70 odsto više direktnih poena nego Novak i to ga je koštalo poraza", zaključio je Armenulić.

163947333655806c2bd3963690930164_w640.jpg

Neka je pauza izmedju Rolan Garosa i Vimbldona od ove godine tri sedmice, Novak je rijesio da ne ucestvuje ni na Kvinsu ni u Haleu.
I u godinama kada je osvajao Vimbldon 2011i 2014, Nole nije igrao nijedan zvanicni turnir pred Vimbldon.
:heart::heart::heart:

Nešto potencijalno korisno za tenisere i druge sportiste : (odbojkaše , šahiste , sportovi gde dugotrajna koncetracija ima značajan udeo.)
Koncetracija je veoma bitna , a ona se može poboljšati Bio Feed Back uredjajima sa EEG ( Elektro Encefalo Graf).Gledao sam jednu naučno popularnu emisiju još pre par godina i oduševio se jednom kompjuterskom igrom koja nije OBIČNA.Na glavu se stavi Elektro Encefalo Graf (EEG) i uz pomoć uredjaja očitava nivo koncetracije i aktivnosti u mozgu koja se uvežbava igrajući jednostavnu igricu:Radi se o igri u kojoj vežbač većom koncetracijom trka se sa kompjuterom : putem voženja čamca protiv kompjuterska 2 čamca.Tako Neuro Hirurzi čije operacije traju i po 9 sati a svaka greška se skupo plaća, uvežbavaju svoju koncetraciju u USA i Deluje!!! Operacije su uspešnije i smanjuje se broj grešaka. Pozdrav Djokoviću ! ! !

Novak otkrio Englezima: Mislim na Vimbldon, ali pripremam i projekat o Tesli! :heart::heart::heart:

490872_847e6207_ff.jpg

“U Srbiji je tako, ljudi osećaju da ima je potrebna nada, neko ko će ih voditi pravim putem.
Čak i kada sam ušao u Top 10, bilo je mnogo ljudi, od onih običnih na ulici do političara i svi su mi govorili istu stvar, nastavi, cela zemlja je iza tebe.
U početku, kada nisam imao dovoljno iskustva, osećao sam ogroman pritisak i odgovornost.
Nekad sam sebi govorio kako moram da kažem “Srbija ovo, Srbija ono”...
Uvek sam pokušavao da pričam o svojoj zemlji.
Ali sada mi je mnogo lakše.
Uživam u tome što sam na čelu kolone onih koji predstavljaju Srbiju svetu.
Koliko ljudi ima tu privilegiju?”, pita se Novak.

Nastavlja ....

“Verujte, Jelena je jedna od najvažnijih osoba u mojoj karijeri.
Svaki profesionalni sportista ima snažan ego.
To je neophodno i to je realnost.
Ali kad se vratim kući, prestaje da se sve vrti oko mene.
U centru pažnje je jedno malo biće, moj anđeo, najlepša stvar koja se meni i Jeleni dogodila u životu.
Jedan korak unutar kuće i sve se vrti oko porodice, to je to što mi donosi ravnotežu, tu smirenost koja je čoveku potrebna”.

Sad o TESLI kojeg cijeni cijeli svijet i naravno nas Novak - Nole .

“U glavi mi je projekat o Nikoli Tesli koji će se ostvariti jednog dana, nadam se uskoro.
Na putu je nešto veliko.
Sve je u tome da treba biti svestan koliko je on uradio za civilizaciju.
Uvek je bio ponosan na svoje srpske korene, a ljudi ne znaju previše toga o njemu.
Pokušavam da objasnim ljudima da imamo svetlo zbog njega.
Otkriće naizmenične struje je dovelo do toga”

http://sport.blic.rs/Tenis/274347/N...-na-Vimbldon-ali-pripremam-i-projekat-o-Tesli

633679_20150627reuterstoby-melvillelondondi007921774_ff.jpg

Treci teniski grend slem turnir u sezoni, londonski Vimbldon, pocece u ponedeljak...
Program na Centralnom terenu otvorice Novak protiv Filipa Kolsrajbera od 14 časova.

0_97b8e_f3013e48_L.png

Idemo Novace - Nole MAJSTORE ...SRECNO .

Poslednja izmena:
635171_crtani4_f.jpg

Dokumentarac "Ajde" je diplomski rad Zuzane Zizak, mlade Poljakinje koja trenutno završava master studije na londonskom Univerzitetu umetnosti i koja je šest meseci provela prikupljajući sve o Novaku da bi napravila šestominutni animirani film.

"Ostao sam bez reči zbog ovog videa!
Prisetio sam se toliko važnih momenata iz svog života da su mi bukvalno oči pune suza.
Počastvovan sam, ma dirnut sam ovim delom!
Zuzana, pred tobom su sjajni uspesi, nema sumnje.
Mnogo ti hvala na ovom videu", napisao je Novak na svom Fejsbuku.

Kad Novak sazna za taj dogadjaj uradice sve sto je potrebno da dres djevojcica dobije .
Kakvi su ljudi generano na vecem nivou da samo znas .A znas zato te to i zaboljelo .
Evo sad na Vimldonu, Novak ovo Novak ono muka mi je da ti pisem takve nebuloze .
Nole i Beker imaju zabranjemu komunikaciju.
Toni Nadal glasno salje Rafaelu poruke u toku meca pa nista .
Roder Federer upitan sto misli o tome rekao je da nista od toga nije primijetio .
Postoji pozadina i to je zalosno .Kad sam god igrao sa Novakom nikad toga nije bilo .

635290_20150701apalastair-grantlondondi007940690_f.jpg

Najbolji teniser svijeta izjavio je posle pobjede nad Bernardom Tomicem 6:3, 6:3, 6:3 da je zadovoljan igrom i plasmanom u osminu finala Vimbldona.

"Za sada sve ide odlično, nadam se da mogu da igram sve bolje i bolje i napredujem na turniru.
Imam veću kontrolu udaraca sa osnovne linije, mislim da sam dobro servirao.
Drugu nedelju ću morati da igram još bolje, jer će protivnici biti sve teži i bolje rangirani"

637768_20150706reuterssuzanne-plunkettlondondi007960200_ff.jpg

"Novak je želeo da sa igra nastavi, ali kada je otkazano, nije delovao uznemireno.
Veoma profesionalno.
Kevin Anderson je potpuno zadovoljan što je i dalje učesnik turnira.
On je shvatio da može dobiti meč i to je prebacilo SA njega pritisak..
Kevin je taj koji ce razmisljati o tome može li zasta uspjeti.
NOVAK ce samo nastaviti da igra", rekao je Mekinro.

638123_20150707reutershenry-brownelondondi007962274_ff.jpg

KO CEKA TAJ DOCEKA CISTA SRCA I KULTURNOG PONASANJA NA TERENU I VAN NJEGA...
Novak - Nole ce nastaviti odbranu titule Vimbldona!
U dva dana je pobijedio sa 6:7 , 6:7 , 6:1, 6:4, 7:5,Andersona kojem ni 40 asova nije pomoglo .

Idemo dalje Novace - Nole sljedeci je Marin Cilic .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back