Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
614668_20150516reutersstefano-rellandiniromedi007681411_ig.jpg

Novak se plasirao u finale Rima posto je pobijedio i lose stanje sljake, i Davida Ferera sa 6:4, 6:4 vrlo sigurnom igrom.
U borbi za odbranu trofeja ceka ga bolji iz svajcarskog polufinala Stan Vavrinka - Rodzer Federer.

Bice to svi su izgledi Rodzer Federer...
Jeste on je i neka je .
Nole zna sto mu je raditi ...
:heart::heart::heart:

Poslednja izmena:
615043_20150517apalessandra-tarantinoromedi007686262_f.jpg

"Sjajna je ovo bila nedelja za mene, veoma emotivna, takođe.
Što se finala tiče, uvek mi je zadovoljstvo da igram protiv Rodžera, a pritom je ovo bio i moj najbolji meč ove sedmice.
Svaka čast Federeru, ali svaka čast i publici"
"Svi vi ste senzacionalni, potpuno ste - posebni.
Ovde se zaista osećam kao kod kuće, hvala piblici ....

615040_20150517reutersstefano-rellandiniromedi007686254_f.jpg

Jel se tu računa i predaja kad su me bolela ledja? :rotf:

Juce Rodzer nije bio povrijedjen .
Lijepo i jasno Novak mu je odgovorio na izjavu da je Nole postigao velike rezultate jer su on Rodzer Federer i Rafael Nadal bili povrijedjeni .
Nista u vezi sa Novakom Djokovicem nije naucio Rodzer .
Ne zna gospodin da je tom izjavom pomogao Noletu da ga INATOM pobijedi ne samo umijecem koje je nesvosmisleno pokazao nas Nole .
Mogao je smisliti bilo koju od sto izjava ni jedna ne bi imala tu jacinu kako ova .Licno me nije iznenadio Rodzer njegovim opaskama , naprotiv me obradovao .
Znala sam da ce da bude nadigran , pobijedjen ...:heart::heart::heart:

ovo djokolife je uzas

ja mu zelim srecu na rg, nekako mi je sve manje uzbudjenja u svetu tenisa, ovo bi moglo da bude uzbudljivo

Ne može tako da se kaže. Nije naziv pripreman za srpsko tržište pa nama ne zvuči. Ja sam ovde u Češkoj proizvodio prašak za pranje veša BISER, a spremao sam ga za srpsko tržište. Na češkom BISER grozno zvuči. :(

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back