coco bill
Veoma poznat
- Poruka
- 10.012
ma bzvz cim se izvinjava oseca krivicu ,sto nije rekao da nije bilo njemu upuceno da je nesporazum
bez obzira kome je upućeno, klinac se preplašio i to je novak kasnije video.
izvinjenje je ok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma bzvz cim se izvinjava oseca krivicu ,sto nije rekao da nije bilo njemu upuceno da je nesporazum
zapad se nešto nije mnogo ni bavio tim slučajem, više su se bavili samom igrom...rusedski je čak rekao kako na novaka pozitivno deluje ispoljavanje besa i da posle toga bolje igra.
mislim da je i zapadnim novinarima ponestalo želje da se bave nečim što nije direktno vezano za sport, pogotovo posle onih napada na novakovo simuliranje umora na A.O. koji su navodno direktno uticali na marijevu igru, a što je na kraju i sam mari odbacio kao neosnovane.
ipak, svakako je pozitivan gest ovo javno izvinjenje.
A, na protiv!
Zapadnu publiku mnogo vise zanima privatni zivot vrhunskih sportista od sportskih rezultata: sa kim se druze, koga varaju, sa kim su u svadji...
To donosi vecu prodaju stampe, a samo to je vazno.
Sportski rezultati ih skoro ni ne zanimaju, pogotovo kada se ne radi o njihovim sportistima.
Danas sam proglasen za najboljeg sportistu godine od strane Laureus fondacije. Ova nagrada je jedna od najprestiznijih u svetu sporta i meni najdraza. Protekla sezona je bila jedna od najboljih u mojoj karijeri, ostvario sam velike uspehe i poslovne i privatne, ali moram da istaknem da to nije bila isključivo moja zasluga. Veliku zahvalnost dugujem svom timu i porodici koji su mi mnogo pomogli i bez kojih ne bih bio ovo što jesam. Hvala Laureusu, instituciji koja okuplja sportske legende, i koja brine o mladima širom sveta. Sport je zaista inspiracija i motivacija za mnoge od nas, i jezik koji svi razumemo i volimo. Sport je često ohrabrenje za decu da vežbaju i sanjaju. Ali, to nisu samo trofeji i medalje, već takmičenje i nadogradnja kao put ka boljim pojedincima i boljem društvu.
Iz princezinih ruku u Novakove stigao je pehar Majstotu bijelog sporta ...
![]()
Vidi ti samo njega, on se tu smeje sa drugim zenama, a ona njegova sirota sama doji dete u kuci.......![]()
Princeza je Novakov fan a ti se salis naravno .![]()
poceo je da mlati ko 2011-e...ajmo vise RG
zanimljiv detalj su spomenuli ovi sa sky sporta, ovo je novaku deseti set koji je dobio sa nulom ove godine.
rekord drži federer kome je to uspelo 19 puta 2006.
do kraja sezone novak će verovatno napasti i taj rekord.