Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
btKyUlr.png

Novakov mec sa Alesandrom Dolgopolovim sam gledala i patila .
Sve do drugog seta i 3 - 0 za Dolgopolova.
Nisam smjela da pocnem da pricam jer me niko ne bi zaustavio .
Tjesila sam sebe na vise nacina a utjeha nije dolazila nikako ...
Dosla je samo od Novaka .Feniks, covjek mentalna gromada ...
Ukucani koji su gledali mec pored mene govorili su ako pobijedi sad da ce jos dugo samo pbjedjivati .
Vec sam smisljala naslov na Novakovoj temi ...***Dolgopolov preslisao Novaka .
Ja koja vjerujem Noletu i kad ne bi bilo tako osjecala bi se kao da sam ga iznevjerila .
Oci su mi se zalijepile za ekran a moja usta ostala otvorena .Cuda su moguca kad Nole igra .
Ne znam dragi moji drugari kako ste vi gledali i dozivjeli ovaj mec .
Znam da se mnogi ne razlikuju od ovog kako sam to uradila ja .

Poslednja izmena:
593280_novak1-foto-tanjug-ap_kf.jpg

"Protiv Dologopolova sam se, jednostavno, izborio.
Bio sam nervozan, gubio sam koncentraciju u prvom setu, jer se nisam osećao dobro.
Zato sam tražio način da se vratim u ovoj meč.
Nisam se osećao sveže na igralištu, iako sam se trudio da to budem.
Pa opet, plasirao sam se u četvrtfinale.
Naredni dan će mi definitivno poslužiti da se oporavim psihički, jer sam fizički sasvim u redu.
Osećam se okej. Nadam se da ću biti bolji u sledećem meču"

593283_novak4-foto-tanjug-ap_f.jpg

Novak se plasirao u polufinale turnira u Majamiju, pobjedom nad Davidom Fererom sa 7:5, 7:5.
Iako je David bolje usao u mec i poveo sa 3:0, najbolji teniser svijeta je strpljivo podizao tempo igre i preokrenuo, pa ce u borbi za finale i odbranu titule igrati protiv Dzona Iznera.

Poslednja izmena:
Novace - Nole MAJSTORE .Opet si pobijedio Skota Endi Mareja .
Opet upisao jos jedan set sa nulom .
:heart::heart::heart:

158337179955219c7f4af0f844879598_orig.jpg

Po teskim vremenskim uslovima, na temperaturi od 30 stepeni velikoj vlaznosti vazduha igrano je finale Majamija i Novak je odbranio titulu .
Viideli smo spektakularne poene, i pocetnicke greske obojica su imali problema sa smecevima, posle kojih su gubili vec dobijene poene.

Novak je na Floridi osvojio petu titulu, a ukupno 22. na Masters turnirima. Nole je osvojio sva tri ovogodisnja velika turnira
Australijan open, Indijan Vels i Majami, pa je sada na brojci od 51-ne titule u karijeri.
Novak je postao prvi teniser u istoriji koji je tri puta u karijeri osvojio duplu krunu uzastopne trofeje u Indijan Velsu i Majamiju.
Endi je odigrao odlicno u prva dva seta, ali slicno kao u finalu u Melburnu, Novak je duze izdrzao i psihicki i fizicki...
Tako je Nole 76-i put u karijeri osvojio set sa nulom i dosao do trofeja.

Zasto Novak ljubi pehare, a Rafa ih grize? A neki, Boga mi, ljube i zemlju !

Zasto i Novak ne grize pahar kao Rafa? :think:

Meni sve to, da prostite, izgleda malo - prostacki?!

Poslednja izmena:
593280_novak1-foto-tanjug-ap_kf.jpg

"Protiv Dologopolova sam se, jednostavno, izborio.
Bio sam nervozan, gubio sam koncentraciju u prvom setu, jer se nisam osećao dobro.
Zato sam tražio način da se vratim u ovoj meč.
Nisam se osećao sveže na igralištu, iako sam se trudio da to budem.
Pa opet, plasirao sam se u četvrtfinale.
Naredni dan će mi definitivno poslužiti da se oporavim psihički, jer sam fizički sasvim u redu.
Osećam se okej. Nadam se da ću biti bolji u sledećem meču"

Sa Dolgopolovim Nole gresi ako misli da je bio problem sto je on bio umoran.

Problem je bio sto je Dolgopolov jak igrac.....

Bice jos muke sa njim.....Tada ce shvatiti....

Sa Dolgopolovim Nole gresi ako misli da je bio problem sto je on bio umoran.

Problem je bio sto je Dolgopolov jak igrac.....

Bice jos muke sa njim.....Tada ce shvatiti....

Da se razumijemo Blajbi...ja sam Dolgopolova najavio prije par godina..i tada je igrao isti tenis kao danas...lupao je kao lopatom a nikalve taktike nije imao.
On uvijek igra kao i nekidan sa NOLETOM...cim se umori, pada...i igra i koncentracija a i preciznost. Zato Dogopolov ne moze da igra na sljaci...al aj...uvidjeces kada budes gledao sledece meceve.

odličan intervju, pametan dečko koji se ostvario u životu, a da pri tom nije izgubio svoje ljudsko lice. :ok:

Samo mora da ostane i dalje sa nogama na zamlji i da se cuva ispada kao sto je bio ovaj zadnjni.

Inostrana stampa mu jer veoma zamerila i to nije dobro.

Jos jedan-dva takva ispada i napravice od njega negativca kome ce zvizdati publika na svakom terenu u svetu gde bude igrao.

Pamet u glavu Nole, ima stvari koje se novcem ne mogu kupiti ni popraviti!

Samo mora da ostane i dalje sa nogama na zamlji i da se cuva ispada kao sto je bio ovaj zadnjni.

Inostrana stampa mu jer veoma zamerila i to nije dobro.

Jos jedan-dva takva ispada i napravice od njega negativca kome ce zvizdati publika na svakom terenu u svetu gde bude igrao.

Pamet u glavu Nole, ima stvari koje se novcem ne mogu kupiti ni popraviti!

svestan je on toga i već se izvinio dečaku preko ovog videa:

svestan je on toga i već se izvinio dečaku preko ovog videa:

Secam se kada je pre 7-8 godina Nadal igrao sa Djokovicem u finalu..

Rezultat je bio - tesan, vrlo tesan...

Onda je Nadal trazio peskir da obrise lice i nakon toga je bacio peskir devojcici koja mu ga je dodala..

Nije dobro bacio, peskir je odleteo i pao na zemlju...

Tada se veliki Nadal okrenuo, otisao po peskir, sagao se, pokupio ga i vratio devojcici u ruke uz izviljenje...

O tome je svetska stampa vise komentarisale nego o samom mecu....

Tada je stekao hiljade novih navijaca sirom sveta.

Tako se ponasaju sampioni...

To oni koji ga optuzuju NE GLEDAJU.

To je KASNO.

Proso VOZ..

Nole samo treba JAKO DA SE TRUDI da mu se tako nesto vise ne ponovi.

Ako napravi jos koji ispad, ni da klekne na kolena - nece mu pomoci.

Zapad greske ne prasta, nemaju "slovensku dusu"

zapad se nešto nije mnogo ni bavio tim slučajem, više su se bavili samom igrom...rusedski je čak rekao kako na novaka pozitivno deluje ispoljavanje besa i da posle toga bolje igra.
mislim da je i zapadnim novinarima ponestalo želje da se bave nečim što nije direktno vezano za sport, pogotovo posle onih napada na novakovo simuliranje umora na A.O. koji su navodno direktno uticali na marijevu igru, a što je na kraju i sam mari odbacio kao neosnovane.
ipak, svakako je pozitivan gest ovo javno izvinjenje.

Nole nije vikao na djecaka vec na svoj boks .
To je svim dobronamjernim ljudima jasno .
Novaku se trazi dlaka u jajetu zato sto je skoro savrsen teniser i covjek ..
BLAJBI , je u pravu mora da kanalise svoje reakcije na terenu .
Narocito psovke ...Mi ga razumijemo jer je dio nas samih .
Cesto tako lijepo odusim sa nekom nasom psovkom kad se naljutim i tada mi je lakse .
Ali ja nisam javna licnost nisam Novak Djokovic.
Zao mi je sto je pogresno protumacen .I sto je morao za to da se izvinjava .

Poslednja izmena:
Koliko samo besni Marej i kod skoro svakog izgubljenog poena viče,psuje,negoduje...taj me živcira sa tim njegovim prenemaganjem.

Gega se Endi, glumi, zivci prica sam sa sobom...
I publika koja u horu uzvikuje Nole - Nole mu smeta oci mu zaskilje kad ih cuje .
U svakom pogledu Novak je njemu bio i ostao drug dok se Endi odao napadom na Noleta kako je glumio povredu i da je tako omeo njega .
Dobro znamo da je upravo on glumac da on glumeci povrede a trci za lopticom i niko ne bi rekao da tako trci jedan povredjeni teniser .
Endi Marej mi je bio drag zato me taj napad i zabezeknuo.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back