S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.694
Da sam na njegovom mestu, prijavio bih neki mali turnir pre USO, cisto radi privikavanja na beton.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je ovo s noletom![]()
Da sam na njegovom mestu, prijavio bih neki mali turnir pre USO, cisto radi privikavanja na beton.
Ne verujem, mislim da je Novak kalkulisao. Prosto ima toliku bodovnu prednost u odnosu na ostale da ga neće stići za 2 godine...Izgleda da ga je zenidba dotukla....
Nije on siromah jedini....
Tesko je biti sampion na dve strane istovremeno...
Da li cemo ikada saznati sta mu je bilo ovog leta pa je ovako lose igrao?
Da li je kalkulisao za sledecu godinu, da li se zaista ispraznio posle Vimbldona, da li ima sindrom ``trudnog`` buduceg tate...
Samo znam da kada mu je Beker u lozi, da se mnogo bojim. I joste se najezim. Pa sad me ispljujte.
Ne verujem tom coveku.
Da li cemo ikada saznati sta mu je bilo ovog leta pa je ovako lose igrao?
Da li je kalkulisao za sledecu godinu, da li se zaista ispraznio posle Vimbldona, da li ima sindrom ``trudnog`` buduceg tate...
Samo znam da kada mu je Beker u lozi, da se mnogo bojim. I joste se najezim. Pa sad me ispljujte.
Ne verujem tom coveku.
ako je iskalkulisao da ne iskoristi nadalovu pauzu ja bih ga vratio i prvi razredSlažem se u potpunosti. Ima Winston Salem iz serije 250 taman da se uigra... Biće i konkurencije, Kveri, Melcer, Herison...
Ne verujem, mislim da je Novak kalkulisao. Prosto ima toliku bodovnu prednost u odnosu na ostale da ga neće stići za 2 godine...
Nadal je jedini koji nešto može, a on je povređen i izgubiće hrpu bodova do kraja američke turneje.
A sta se desilo sa Djokovicem I Vajdom? Posvadjali se? Djokovic ga otpustio? Ovaj se umorio od stalnih putovanja? Nisam bas propratila...
Klasicna sponzorska namestaljka.Nole je predao mec Japancu.
Pocetak kraja