Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Gluposti.
Volio bi da grijesim, ali sve mi se cini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gluposti.
Volio bi da grijesim, ali sve mi se cini
e jbg, a mozda ti gledas srcem![]()
Pocetak kraja
Početak kraja je bio nakon sezone 2011, ako ćemo realno. Od onda samo opada i sve češće gubi velike mečeve...
ja na to ne bih stavio 100dinKlasicna sponzorska namestaljka.Nole je predao mec Japancu.
Zato sto nemas pojmaja na to ne bih stavio 100din
ajde ti stavi onda soma e da ce mu karijera ici ka napretku pa se vidimo za par meseciZato sto nemas pojma
Ajde što je izgubio od japanca (ovaj bio bolji), ali onakva malodušnost, letargija i zišeraška igra (2/3 njegovih pimplovanih lopti na T liniju!!!) kod Noleta su zabrinjavajući! Kao da je izašao na meč očekujući da će ga samo na ime dobiti!? Šteta, zaista. Tolikim brojem olako propuštenih i izgubljenih GS titula retko koji teniser može da se podiči.
Malo je reći da sam razočaran; ovako se na terenu ne ponaša jedan No.1.
Ajde što je izgubio od japanca (ovaj bio bolji), ali onakva malodušnost, letargija i zišeraška igra (2/3 njegovih pimplovanih lopti na T liniju!!!) kod Noleta su zabrinjavajući! Kao da je izašao na meč očekujući da će ga samo na ime dobiti!? Šteta, zaista. Tolikim brojem olako propuštenih i izgubljenih GS titula retko koji teniser može da se podiči.
Malo je reći da sam razočaran; ovako se na terenu ne ponaša jedan No.1.
HahahahMozda ima sindrom trudnoce koji je cest kod muskaraca koji ocekuju rodjenje svog prvog deteta?
Nije sala.
Pocetak kraja
Cini se da u Srbiji jedva cekaju da vide njegov kraj.Jadno.
ajde ti stavi onda soma e da ce mu karijera ici ka napretku pa se vidimo za par meseci
Na zalost, to je onaj PRAVI srpski mentalitet!
Da sve skrate koji shtrche, da sve uprosece...
Cim neko uspe u necemu ili zaradi pare - treba mu podmetnuti nogu, podceniti ga, ismejati, UNISTITI......
Vekovima se taj mentalitet STVARAO i GAJIO kod Srba...
Naprotiv, ovde jedino Ristic pokazuje tipican srpski mentalitet - kad treba da doda gas pa makar i poginuo, on odstupa i povlaci se, ocekujuci da se desi neko cudo, da neki andjeo sidje s neba i donese mu pobedu.
Njegovi navijaci u Srbiji i sirom sveta prate njegove meceve, ne spavaju i nerviraju se, i sta dobiju? Kukavicu koji se pola sezone odmara i onda dodje na turnir i konstantno salje lopte na reket protivnicima u nadi da ce da pogrese, svadja se sa publikom, bori se sa G-silom i izvodi neke cudne pokrete prilikom riterna i uopste pravi budalu od sebe. A nekad je bio kul lik.
Znači treba da bude supermen i da uvek pobedjuje i uvek da ima svoj (srpsi pobednički) dan.
Bez ljutnje, čini mi se da si pravi dokaz Blajbijevog komentara.
Čudili smo se nakon Rodžers kupa i Sinsinatija kako je kljankavo igrao...ovo već više nije slučajnost.
Da li zbog osnivanja porodice ili nečeg drugog,ne znam ali ukilavio se mnogo i totalno je bio bezvoljan.
Ni one njegove najave da ga samo pehar na US openu interesuje mi nisu bile optimistične i sinoć se pokazale kao tačne...nažalost !
Očigledno da mu treba vremena da se resetuje i vrati na njegovu prepoznatljivu borbenu igru.
Mozda ima sindrom trudnoce koji je cest kod muskaraca koji ocekuju rodjenje svog prvog deteta?
Nije sala.
ajde 10 din dajemA tvoj ulog je koliki?![]()