Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde što je izgubio od japanca (ovaj bio bolji), ali onakva malodušnost, letargija i zišeraška igra (2/3 njegovih pimplovanih lopti na T liniju!!!) kod Noleta su zabrinjavajući! Kao da je izašao na meč očekujući da će ga samo na ime dobiti!? Šteta, zaista. Tolikim brojem olako propuštenih i izgubljenih GS titula retko koji teniser može da se podiči.

Malo je reći da sam razočaran; ovako se na terenu ne ponaša jedan No.1.

Ajde što je izgubio od japanca (ovaj bio bolji), ali onakva malodušnost, letargija i zišeraška igra (2/3 njegovih pimplovanih lopti na T liniju!!!) kod Noleta su zabrinjavajući! Kao da je izašao na meč očekujući da će ga samo na ime dobiti!? Šteta, zaista. Tolikim brojem olako propuštenih i izgubljenih GS titula retko koji teniser može da se podiči.

On tako igra vec duze vreme. Cele ove i prethodne sezone se vucara po terenu. Seti se svih katastrofalnih poraza od Nadala kad Novak nije imao snage da ga isprati, a i pobede koje je ostvarivao ove godine su bile iznenadjujuce, s obzirom na igru. Nakon Vimbldona sam rekao da mu je sam Bog pomogao. Ali ni Bog ne voli lenjivce i nabedjene superzvezde.

Naravno, ne znam coveka koji nije bio iznenadjen onakvim jucerasnjim Novakovim izdanjem, ako se to moze nazvati izdanjem.
Igrao je samo u drugom setu. Posle je odlutao, otisao, nigde ga nije bilo. Bio je statista.
Cekam objasnjenje sta mu je bilo, mozda vrucina jer je jedva disao, ali uslovi su bili za obojicu jednaki... Nisam cula sta je izjavio za medije.
Nisikori odavno nije samo talenat vec izgradjen teniser sa kojim nema sale, mislim da je Nole to dobro znao jos odavno.
Ne verujem u teoriju zavere da je bilo namesteno.
To Noletu ne bih nikad oprostila.

Čudili smo se nakon Rodžers kupa i Sinsinatija kako je kljankavo igrao...ovo već više nije slučajnost.
Da li zbog osnivanja porodice ili nečeg drugog,ne znam ali ukilavio se mnogo i totalno je bio bezvoljan.
Ni one njegove najave da ga samo pehar na US openu interesuje mi nisu bile optimistične i sinoć se pokazale kao tačne...nažalost !
Očigledno da mu treba vremena da se resetuje i vrati na njegovu prepoznatljivu borbenu igru.

Cini se da u Srbiji jedva cekaju da vide njegov kraj.Jadno.

Na zalost, to je onaj PRAVI srpski mentalitet!

Da sve skrate koji shtrche, da sve uprosece...

Cim neko uspe u necemu ili zaradi pare - treba mu podmetnuti nogu, podceniti ga, ismejati, UNISTITI......

Vekovima se taj mentalitet STVARAO i GAJIO kod Srba...

Poslednja izmena od moderatora:
Na zalost, to je onaj PRAVI srpski mentalitet!

Da sve skrate koji shtrche, da sve uprosece...

Cim neko uspe u necemu ili zaradi pare - treba mu podmetnuti nogu, podceniti ga, ismejati, UNISTITI......

Vekovima se taj mentalitet STVARAO i GAJIO kod Srba...

Naprotiv, ovde jedino Djokovic pokazuje tipican srpski mentalitet - kad treba da doda gas pa makar i poginuo, on odstupa i povlaci se, ocekujuci da se desi neko cudo, da neki andjeo sidje s neba i donese mu pobedu.

Njegovi navijaci u Srbiji i sirom sveta prate njegove meceve, ne spavaju i nerviraju se, i sta dobiju? Kukavicu koji se pola sezone odmara i onda dodje na turnir i konstantno salje lopte na reket protivnicima u nadi da ce da pogrese, svadja se sa publikom, bori se sa G-silom i izvodi neke cudne pokrete prilikom riterna i uopste pravi budalu od sebe. A nekad je bio kul lik.

Naprotiv, ovde jedino Ristic pokazuje tipican srpski mentalitet - kad treba da doda gas pa makar i poginuo, on odstupa i povlaci se, ocekujuci da se desi neko cudo, da neki andjeo sidje s neba i donese mu pobedu.

Njegovi navijaci u Srbiji i sirom sveta prate njegove meceve, ne spavaju i nerviraju se, i sta dobiju? Kukavicu koji se pola sezone odmara i onda dodje na turnir i konstantno salje lopte na reket protivnicima u nadi da ce da pogrese, svadja se sa publikom, bori se sa G-silom i izvodi neke cudne pokrete prilikom riterna i uopste pravi budalu od sebe. A nekad je bio kul lik.

Znači treba da bude supermen i da uvek pobedjuje i uvek da ima svoj (srpsi pobednički) dan. :sad2:
Bez ljutnje, čini mi se da si pravi dokaz Blajbijevog komentara.

Znači treba da bude supermen i da uvek pobedjuje i uvek da ima svoj (srpsi pobednički) dan. :sad2:
Bez ljutnje, čini mi se da si pravi dokaz Blajbijevog komentara.

Ne treba uvek da pobedjuje, ali pravi sampion ovakve sanse ne sme da propusta.
Ovaj kiks nije usamljen slucaj. Djokovic je propustio gomilu prilika do sada da ucini nesto po cemu ce da se izdvoji od ostalih tenisera. Propustio je najbolju sansu koju je ikada imao da osvoji Sinsinati i postane jedini u istoriji koji je kompletirao masters seriju. 2011. u vreme kad je igrao tenis zivota i mlatio Nadala gde god je stigao, izgubio je od Feda u polufinalu RG i tako opet omogucio Rafi da ga osvoji. Propustio je sjajnu priliku da osvoji RG 2013. i karijerni GS. Propustio je sansu da osvoji zlato na OI i bude jedan od trojice vlasnika zlatnog GS. Od pet finala USO on je trijumfovao na jednom, a juce je izgubio od fizicki slabijeg igraca koji se usput i povredio ove godine. Luzeru Mareju je omogucio dva GS, sada i Nisikoriju/Cilicu. Skalp mu je skinuo i Dimitrov koji nikad nista nije osvojio. I ko zna sta sve jos...

Čudili smo se nakon Rodžers kupa i Sinsinatija kako je kljankavo igrao...ovo već više nije slučajnost.
Da li zbog osnivanja porodice ili nečeg drugog,ne znam ali ukilavio se mnogo i totalno je bio bezvoljan.
Ni one njegove najave da ga samo pehar na US openu interesuje mi nisu bile optimistične i sinoć se pokazale kao tačne...nažalost !
Očigledno da mu treba vremena da se resetuje i vrati na njegovu prepoznatljivu borbenu igru.

Treba da izbaci Bekera, vrati Četojevića i vratiće se u staru formu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back