Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da sam na njegovom mestu, prijavio bih neki mali turnir pre USO, cisto radi privikavanja na beton.

Slažem se u potpunosti. Ima Winston Salem iz serije 250 taman da se uigra... Biće i konkurencije, Kveri, Melcer, Herison...

Izgleda da ga je zenidba dotukla....

Nije on siromah jedini....:sad2:

Tesko je biti sampion na dve strane istovremeno...
Ne verujem, mislim da je Novak kalkulisao. Prosto ima toliku bodovnu prednost u odnosu na ostale da ga neće stići za 2 godine...
Nadal je jedini koji nešto može, a on je povređen i izgubiće hrpu bodova do kraja američke turneje.

Poslednja izmena:
Da li cemo ikada saznati sta mu je bilo ovog leta pa je ovako lose igrao?
Da li je kalkulisao za sledecu godinu, da li se zaista ispraznio posle Vimbldona, da li ima sindrom ``trudnog`` buduceg tate...

Samo znam da kada mu je Beker u lozi, da se mnogo bojim. I joste se najezim. Pa sad me ispljujte.
Ne verujem tom coveku.

Da li cemo ikada saznati sta mu je bilo ovog leta pa je ovako lose igrao?
Da li je kalkulisao za sledecu godinu, da li se zaista ispraznio posle Vimbldona, da li ima sindrom ``trudnog`` buduceg tate...

Samo znam da kada mu je Beker u lozi, da se mnogo bojim. I joste se najezim. Pa sad me ispljujte.
Ne verujem tom coveku.

Odgovor je jednostavan: Umesto Novaka Djokovica postao je Novak Ristic :D

Slažem se u potpunosti. Ima Winston Salem iz serije 250 taman da se uigra... Biće i konkurencije, Kveri, Melcer, Herison...

Ne verujem, mislim da je Novak kalkulisao. Prosto ima toliku bodovnu prednost u odnosu na ostale da ga neće stići za 2 godine...
Nadal je jedini koji nešto može, a on je povređen i izgubiće hrpu bodova do kraja američke turneje.
ako je iskalkulisao da ne iskoristi nadalovu pauzu ja bih ga vratio i prvi razred

Novakovih 15 brzih odgovora :heart::heart::heart:

152049262353fa3862bd02b021557056_orig.jpg

Cilj je u što kraćem vremenskom periodu odgovoriti na 15 pitanja, a Novak je odgovorio za jedan minut, četiri sekunde i 13 desetinki.
NOVAK je otkrio da se najviše plaši zmija, da na telefonu najčešće koristi aplikaciju ’ATP/WTA’, kao i da je ’Notebook’ poslednji film uz koji je plakao. Jos je rekao i da mu, osim tenisa, najbolje ide skijanje, a kaže i da bi želeo da na filmu njegov lik tumači Robert de Niro.

BvoZUSCIQAEERpt.jpg

„Jedno je sigurno, svi kreću od nule.
Svi počinju u ponedeljak, a ko za dve nedelje bude imao trofej, biće pobednik.
Biće veoma otvoreno.
Mislim da je u ovom trenutku nivo takmičenja mnogo više jer su tu igrači koji su oko 15, 20 mesta na svetu, ali rade veoma vredno, razvili su svoje veštine, i nivo tenisa koji igraju je mnogo bolji nego pre pet godina, po mom mišljenju.
Zbog toga je najboljim igračima teže da osvoje ovaj turnir“,

A sta se desilo sa Djokovicem I Vajdom? Posvadjali se? Djokovic ga otpustio? Ovaj se umorio od stalnih putovanja? Nisam bas propratila...

Nisu se posvađali i nije ga otpustio. Čovjek je nekoliko godina išao na svaki turnir sa Novakom po čitavom svijetu. Kako je angažovao Bekera dogovorili su se da na neke turnire ide Beker, a na neke Vajda. Vajda je zaslužio da bude više sa porodicom. Meni se čini da Beker ima manje porodičnih obaveza. Osim toga, kao bivši šampion uživa da bude dio teniskog svijeta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back