Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Porez se UVEK placa drzavi u KOJOJ RADIS i stvaras vrednost..

Nikada se ne placa drzavi IZ KOJE POTICES.

Nemoj oko toga da se objasnjavamo.

Zamisli: igram loto u Nemackoj i dobijam milon eura...

Kome platim porez: Nemackoj ili Srbiji?

Pa u kojoj zemlji radi Novak a u kojoj zemlji rade Nadal, Tipsarević ,Troicki, Lajović? :D Da li su svi oni budale , a Novak pametan, nisi mi napisao malopre? :D

Pa u kojoj zemlji radi Novak a u kojoj zemlji rade Nadal, Tipsarević ,Troicki, Lajović? :D Da li su svi oni budale , a Novak pametan, nisi mi napisao malopre? :D

Rade u raznim zemljama.

I po meni je logicno da tamo gde dobiju nagrade i plate porez.

Sada u Rimu je trebalo da tamo plati neki procenat nagrade za porez.

Mnogo manje mi je logicno da celu godinu igra van Srbije po svetu i onda, na kraju, Srbiji uplati porez.

Kao da neko radi recimo u Norveskoj i porez placa Srbiji?

Nisam cuo za takve slucajeve.

Rade u raznim zemljama.

I po meni je logicno da tamo gde dobiju nagrade i plate porez.

Sada u Rimu je trebalo da tamo plati neki procenat nagrade za porez.

Mnogo manje mi je logicno da celu godinu igra van Srbije po svetu i onda, na kraju, Srbiji uplati porez.

Kao da neko radi recimo u Norveskoj i porez placa Srbiji?

Nisam cuo za takve slucajeve.

Ali većina njih radi svuda po svetu, a porez plaća u svojoj domovini. To nije obavezno, ali je moralno. Ne znam po kojoj logici Novak zarađuje novac u Monaku s obzirom da tamo igra 1 turnir godišnje? On je tamo otišao da bi mu više para ostalo, jer oni i ne naplaćuju porez svojim građanima. Ne znam dokle više to da objašnjavam?

- - - - - - - - - -

da je lokknjavi federer dao 1000 evra on bi bio za vas glavna vest a ne nole i 700.000

Naravno da bi bilo tako.....

Poslednja izmena od moderatora:
ALI nije Novak to razglasavao.Te vijesti kruze u svim medijima . Novak je pomagao u vise navrata i prije ove katastrofe i sad licno. Novak nastavlja da pomaze preko svoje fondacije .

Ali iskljucivo od njega zavisi da li ce biti objavljeno ili ne. Moze da donira i da kaze da se niposto ne objavljuje.

Ali ne, za svaku njegovu donaciju mora da se sazna od Bogote do Kalkute.

Nista novo na ovom forumu, vidim ova trojica trollova zivot provode ovde i obesmisljavaju svojim nebulozama svaku temu na ovom pdfu.
Dokoovic -odlican turnir u Rimu, jos bolja igra u finalu, iako se mora reci i da je Rafa bas los ove sezone.
Za doprinos pomoci u trgediji koja je zadesila region , sve pohvale.

Ali iskljucivo od njega zavisi da li ce biti objavljeno ili ne. Moze da donira i da kaze da se niposto ne objavljuje.

Ali ne, za svaku njegovu donaciju mora da se sazna od Bogote do Kalkute.

Nije baš tako. Zar misliš da novinarima možeš nešto zabraniti? Koja god da je javna ličnost nešto dala, objavljeno je u novinama.
Uostalom, ja jesam za to da se objavi, jer pre će se neko uključiti u akciju kad vidu da svi ostali pomažu.

10308155_688580987883757_4436850740481536645_n.png

Nije baš tako. Zar misliš da novinarima možeš nešto zabraniti? Koja god da je javna ličnost nešto dala, objavljeno je u novinama.
Uostalom, ja jesam za to da se objavi, jer pre će se neko uključiti u akciju kad vidu da svi ostali pomažu.

Donacije se ne rade preko novinara, vec odes u banku i uplatis. Novinari i ne mogu da saznaju ako zatrazis privatnost.

Ovo je tacno. A novinarima ne mozes izbeci kad si javna licnost.
Samo da se pomaze.

Na sjednici vlade Srbije presjednik vlade poseno zahvaljuje Novaku Djokovicu i svim sportistima Srbije na velikoj pomoci .
Tebi se obracam vratice se rode znam da ces ti kao ivelika vecina korisnika razumjeti zasto sam sve ovo napisala.
Zalosti me da ocitu ljubav za svoju otadzbinu nesebicno darivanje radi hitne pomoci za tesko stanje u Srbiji, neko moze da negira Novaku.
Nadasve da se u tako teskom momentu svoje zemlje se ne ponasa u skladu bar dobro odabranih rijeci .
Rijeci imaju veliku moc ..Rijec moze i da ubije .Rijec moze da pomogne ,Lijepa rijec otvara i zatvorena vrata.

.

Poslednja izmena:
Donacije se ne rade preko novinara, vec odes u banku i uplatis. Novinari i ne mogu da saznaju ako zatrazis privatnost.

Jelena Ristić je dala izjavu za medije o donaciji Novakovoj, tako da priča o anonimnosti pada u vodu.
Ne samo Novak, svi su počeli da se slikaju i da se reklamiraju sa svojim donacijama....s jedne strane dobro je ako će oni da pokrenu druge da to isto rade, a s druge strane je malo degutantno...treba imati meru u svemu tome...

Jbg, saznalo se i onda za Ninkovića kad je dao pare za ono dete, a on kaže da nije hteo da plasira to u javnost. A i realno, da ne izlazi sve to u novinama, narod bi govorio "ovaj ima para, a nije dao ništa". Teško je Srbinu ugoditi.

Jelena Ristić je dala izjavu za medije o donaciji Novakovoj, tako da priča o anonimnosti pada u vodu.
Ne samo Novak, svi su počeli da se slikaju i da se reklamiraju sa svojim donacijama....s jedne strane dobro je ako će oni da pokrenu druge da to isto rade, a s druge strane je malo degutantno...treba imati meru u svemu tome...

Javno objaviti poneku donaciju je ok, i drugi imaju meru u svemu tome, za razliku od njega. Jos me vise nervira kad vidim koliko ljudi naseda na to, i na njegove izjave.

Evo sta je trenutno glavna vest na sportskoj sekciji B92, poruka koju je on ostavio na twiteru. :roll:

vest.png

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=20&nav_id=850379

Poslednja izmena od moderatora:
Trebalo bi da između ostalog i ličnim primerom ukaže i drugima, sigurno će to potaknuti još neke da doniraju novac ili na drugi način doprinesu pomoći.Ovo je humanitarna katastrofa nije u pitanju školovanje siromašnog deteta -tutorstvo a dobročinitelj anoniman.
Previše je Đoković postigao u svojoj sportskoj karijeri da bi na ovakav način kao što hoćete predstaviti ovde, izdvajanjem nagrade radi spostvene koristi -preskupa je to reklama.
Zaludne ovde razumem ali moderatorov stav baš i ne.

Novak Đoković Fondacija do sada je skupila 600.000 dolara za obnovu škola i vrtića u srbiji. Ovo je tek početak!
19.05.2014
Fondacija "Novak Đoković" prikuplja značajna sredstva za ugrožene u katastrofalnim poplavama u Srbiji i trudi se da pomogne svom narodu. U ovom trenutku na račun Fondacije pristiglo je 600.000 dolara, od čega su više od 100.000 dolara pojedinačne donacije pristigle preko pay Pal računa koji je istaknut na našem sajtu:

Predsednik Fondacije Novak Đoković dan posle osvojene titule u Rimu odlučio je da donira sav osvojeni novac sa ovog takmičenja za ugrožene u katastrofalnim poplavama u Srbiji i na taj način pomogne svom narodu. Novak je nastavio anagažovanje na podizanju svesti kod svetske javnosti nizom intervjua koje je danas dao inostranim medijima. Osim toga, u pripremi je pismo koje će Novak uputiti svim sportskim zvaničnicima u svetu, institucijama i organizacijama kako bi se uključile u prikupljanje pomoći našem narodu.
Sva sredstva biće upotrebljena za sanaciju vrtića i škola širom Srbije koje su pretrpele oštećenja zbog katastrofalnih poplava,a Fondacija će sve doluke donositi u koordiniciji sa Vladom Srbije i nadležnim ministarstvima. Prvi sastanak biće održan već sutra kako bi informisali nadležne o novčanim resursima i dogovorili prve korake u planu obnove.

city.jpg

- Narednih meseci nas čeka veliki i težak posao na obnovi i sanaciji oštećenih objekata. Iako se tek čekaju rezultati procene štete sigurno je da je ona višemilionska. U ovom trenutku za nas je važno da nastavimo da pozivamo pojedince i partnere naše fondacije iz inostranstva jer očekujemo još njihove pomoći kako bi vreme za obnovu bilo što kraće, izjavila je Jelena Ristić, izvršni direktor Fondacije "Novak Đoković".

Fondacija će na svom sajtu transparentno objavljivati sve informacije u vezi sa donacijama i pokrenuti poseban deo sajta na kojem će u kasnijim fazama biti moguće pratiti sve projekte obnove što je praksa i sa svim drugim projektima koje Novak Djoković Fondacija radi.

paracin.jpg

Ne čekajte da se pomoć dogodi. Ukoliko ste u prilici, učinite nešto, pomozite svojim delima.
Na ovoj stranici možete pronaći brojeve računa preko kojih može da se izvrši uplata:

http://novakdjokovicfoundation.org/vesti/vesti/2014.735.html

HVALA!

VAŠA NDF

submerged-car.jpg

Znam zbog čega je to napisao... :D

Jer je na kameri napisao podršku Srbiji i Bosni, a nije spomenuo Hrvatsku :D Zato je sad morao da napiše ovo, da bi ostao superkorektan prema svima :D

I Vedrana Rudan ima interesantno viđenje:

"...Vodurina, jebena tekućina, uništila je sve što smo gradili proteklih dvadesetak godina. Izbrisala je granice, čak se i mržnja u kojoj smo se opušteno valjali utopila u njoj. Četnik pomaže ustaši, ustaša pomaže četniku… Đoković je na fejsu nacrtao Jugoslaviju, pozdravlja i svoje i nas… Klanje nas rastavi, davljenje nas sastavi. Mi smo Đokovićevi, Đoković je naš!

O, sudbo kleta! Jedva čekam da potop prođe. Da se granični prijelazi obnove. Da opet budemo svoji na svome. Da mi Hrvati ližući Ledo sladoled jebemo mater Srbima koji ga prozvode.

Ako se voda uskoro ne povuče ubit će nas ovo bratstvo i jedinstvo."

Više na blogu Vedrane Rudan " Maršal Đoković" - Link

Na sjednici vlade Srbije presjednik vlade poseno zahvaljuje Novaku Djokovicu i svim sportistima Srbije na velikoj pomoci .
Tebi se obracam vratice se rode znam da ces ti kao ivelika vecina korisnika razumjeti zasto sam sve ovo napisala.
Zalosti me da ocitu ljubav za svoju otadzbinu nesebicno darivanje radi hitne pomoci za tesko stanje u Srbiji, neko moze da negira Novaku.
Nadasve da se u tako teskom momentu svoje zemlje se ne ponasa u skladu bar dobro odabranih rijeci .
Rijeci imaju veliku moc ..Rijec moze i da ubije .Rijec moze da pomogne ,Lijepa rijec otvara i zatvorena vrata.

.

Razumem te Duska.
Svi su se oglasili da su dali pomoc i znani i neznani. Pevacc Zeljko Joksimovic i njegova supruga, pa svi sportisti da ih ne nabrajam, ukljucujuci tu i tenisere i teniserke, stonoteniser Karakasevic i ostali... jer cu nekog sigurno da izostavim. Pa i Zdravko Colic je dao novac ne samo Srbiji i Bosni, vec i Hrvatskoj. Zasto se onda ne bi saznalo da je i Novak dao donaciju? Pa nije mu to prvi put. To ne moze da smeta, moze samo da koristi kada je vec takva katastrofa u pitanju. Glavno je dati ko ima sta da da i da taj novac zaista ode tamo gde je namenjen i u svrhe za koje je namenjen.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back