Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo 10 razloga zasto svi volimo naseg Noleta :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

1. Uvek je uz nas

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je posle osvajanja mastersa u Rimu da trofej posvećuje narodu u Srbiji i da ugroženima od katastrofalnih poplava pokušava da doprinese na svoj način.

Đoković: Moje srce je sa mojim narodom!

2. Nagradu sa turnira je donirao ugroženima

Nagradu koju je dobio osvajanjem turnira u Rimu donirao ugroženima

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odlučio je da sav novac osvojen na turniru u Rimu donira kao pomoć stanovništvu ugroženom poplavama u Srbiji.

Fondacija Novak Đoković prikupila 600.000 dolara

3. Uvek brani boje Srbijepred svetskim medijima

Svaku priliku u obraćanju pred kamerama stranih medija, kada je Srbija u krizi, koristi da skrene njihovu pažnju na našu situaciju koja je u tom trenutku aktuelna.

BBC pozvao Novaka posle njegovih kritika, pročitajte šta im je rekao

4. Učestvuje na humanitarnim utakmicama, pa ako treba zaigra i fudbal

Najbolji srpski teniser Novak Đoković učestvovao je na fudbalskom meču u Monte Karlu, koji se tradicionalno organizuje za pomoć deci širom sveta.

Hvala, Nole: Đoković na humanitarnom meču nosio majicu "Podržite Srbiju, Bosnu, Hrvatsku, poplave"

5. Dobija pohvale i priznanja i od kolega

Iako ih često pobeđuje, njegove kolege, teniseri, iskazuju mu poštovanje i pozdravljaju njegove humanitarne podvige.

Nadal: Novakova pomoć Srbiji i Bosni je fantastična

6. Publika ga obožava

Ne samo da uživa poštovanje kolega, sportista, volega i navijači. Na nedavno završenom mastersu u Rimu pune tribine su bile i tokom njegovih treninga.

Navijači u Rimu baš vole Noleta: Pune tribine na Đokovićevom prvom treningu (FOTO)

Novaka u Rimu vole kao Cezara

7. Voli decu i zna kolika je važna uloga porodice

Uskoro će i sam da se ostvari u ulozi oca. Ali, i do sada Novak je uvek pokazivao naklonost prema deci i isticao važnost porodice.

Đoković obišao decu iz Zvečanske

8. Neke ulice će nositi njegovo ime

Niej praksa da se ime ulice dodeljuje po nekome ko je živi i zdrav, kao što je to slučaj sa našim Noletom. Ali, u Srbiji se i to dešava. Postoje mesta u kojima su se zahtevi ovog tipa već pojavili.

Traže da im se ulica zove po Novaku Đokoviću

9. Kad je drama daje sve od sebe

Nekoliko puta je pokazao da ume da se izvuče iz nemogućih situacija. Jedna od stvari koja pokazuje o kakvom je čoveku i sportisti reč je upravo mentalna stabilnost koju pokazuje onda kada je to i najpotrebnije.

Drama: Đoković u finalu Indijan Velsa

10. U 2011. je postigao istorijski uspeh na kome mu je čestitala cela planeta!

Novak Đoković, njegova porodica, svi koji ga poznaju, naš narod, sve kolege, svi koji ga vole, a i oni kojima baš i nije simpatičan nikada neće zaboraviti uspeh koji je postigao 2011. godine i posta najbolji teniser na svetu!

Novak najubojitiji teniser u istoriji

3-3.jpg

5-2.jpg

29-1.png

srećan rođendan :zaljubljena:

Poslednja izmena:
KIDNAPOVANI ĐOKOVIĆ I MAREJ! Pogledajte ih sa džakovima preko glava, a na kraju…

Novak Đoković i Endi Marej snimili su zanimljivu reklamu za teniske rekete kojima igraju – Hed, koja je puštena u javnost.

Pogledajte…

PISMO LEKARA IZ BOSNE: Novače, potrudiću se da te gledam uživo, i posle pobede tebi u čast dignem tri prsta!

novak-tri-prsta.jpg

Neurolog iz Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla Adnan Burina pisao je najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

Burina se zahvalio Đokoviću na odluci da nagradu osvojenu na turniru u Rima donira nastradalima u poplavama na teritoriji Srbije, BiH i Hrvatske.

Pismo prenosimo u celosti:

“Dragi Novak, kroz istoriju dešavale su se kataklizme i katastrofe. Nestajali su kontinenti, nestajali su narodi… Nažalost, na ovim prostorima nam se nedavno desila nova. Nezapamćene poplave u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj odnele su mnoge živote, odnele teško stečene kuće i domove, a donele bol i tugu.

Kao što uvek biva, prvo su komšije počele međusobno da se pomažu. Svet je u početku na kašičicu dobijao informacije, a onda si ti taj svet uzburkao. Iz elektronskih i pisanih medija slao si iskrenu podršku svima kojima je bila potrebna. I ne samo to, kroz odricanje novčane nagrade za osvojeni Rim u korist poplavljenih, samo si dodatno pokazao ko si ti zaista. Posle tebe, počeli su neki sportisti da se slično ponašaju, ali način kako si ti sam to uradio je da se ne zaboravi.

Možda su mi smetala tri tvoja podignuta prsta nakon tvojih pobeda, jer su me podsećala na podignuta tri prsta nekih drugih, bradatih, prljavih koji su slavili silovanja i ubijanja tu oko mene. Međutim, tri prsta su tvoje nasleđe i tvoj simbol, a zbog svog stava, ničim nateranog, i bez zadnje namere iskazanog na najhumaniji način dostojan čoveka, potrudiću se da te bilo gde gledam uživo i tamo, zajedno s tobom, nakon tvoje pobede, i sam podignem tri prsta tebi u čast. Bravo, Novak Đoković! S poštovanjem Adnan Burina”.

Istinito.com

Jedan je Nole
VELIKO SRCE

Za muziku što je Šopen
ja za tenis imam ton
pa u Melburn, Ju es Open
Rolan Garos, Wimbldon
i još deset masterasa
neka se napuni kasa.
Biću često drugi, treći
sa željom za uspeh veći,
pa uz mnogo znoja, krvi
najčešće ću biti prvi,
onda mogu i da biram
šta ću kome da doniram.
Zamoliću moju Jecu
da mi vodi Fond za decu.
Novac šaljem još od mene
i za mnoge poplavljene.
I još ima da ga ima -
stiže Pariz posle Rima.

Svaki napor ima cenu
nek me tuku, neka biju
izgaraću na terenu,
daću srce za Srbiju!

Uoči Rolan Garosa 2014.
Noletov poštovalac,
Deda Borko

(Песма књижевника Борка Анђелића)

PISMO LEKARA IZ BOSNE: Novače, potrudiću se da te gledam uživo, i posle pobede tebi u čast dignem tri prsta!

Pogledajte prilog 330353

Neurolog iz Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla Adnan Burina pisao je najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

Burina se zahvalio Đokoviću na odluci da nagradu osvojenu na turniru u Rima donira nastradalima u poplavama na teritoriji Srbije, BiH i Hrvatske.

Pismo prenosimo u celosti:

“Dragi Novak, kroz istoriju dešavale su se kataklizme i katastrofe. Nestajali su kontinenti, nestajali su narodi… Nažalost, na ovim prostorima nam se nedavno desila nova. Nezapamćene poplave u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj odnele su mnoge živote, odnele teško stečene kuće i domove, a donele bol i tugu.

Kao što uvek biva, prvo su komšije počele međusobno da se pomažu. Svet je u početku na kašičicu dobijao informacije, a onda si ti taj svet uzburkao. Iz elektronskih i pisanih medija slao si iskrenu podršku svima kojima je bila potrebna. I ne samo to, kroz odricanje novčane nagrade za osvojeni Rim u korist poplavljenih, samo si dodatno pokazao ko si ti zaista. Posle tebe, počeli su neki sportisti da se slično ponašaju, ali način kako si ti sam to uradio je da se ne zaboravi.

Možda su mi smetala tri tvoja podignuta prsta nakon tvojih pobeda, jer su me podsećala na podignuta tri prsta nekih drugih, bradatih, prljavih koji su slavili silovanja i ubijanja tu oko mene. Međutim, tri prsta su tvoje nasleđe i tvoj simbol, a zbog svog stava, ničim nateranog, i bez zadnje namere iskazanog na najhumaniji način dostojan čoveka, potrudiću se da te bilo gde gledam uživo i tamo, zajedno s tobom, nakon tvoje pobede, i sam podignem tri prsta tebi u čast. Bravo, Novak Đoković! S poštovanjem Adnan Burina”.

Istinito.com

Nole vec odavno ne pokazuje tri prsta posle svojih pobeda.
Ali me je ovo pismo duboko potreslo.

Jedan je Nole
VELIKO SRCE

Za muziku što je Šopen
ja za tenis imam ton
pa u Melburn, Ju es Open
Rolan Garos, Wimbldon
i još deset masterasa
neka se napuni kasa.
Biću često drugi, treći
sa željom za uspeh veći,
pa uz mnogo znoja, krvi
najčešće ću biti prvi,
onda mogu i da biram
šta ću kome da doniram.
Zamoliću moju Jecu
da mi vodi Fond za decu.
Novac šaljem još od mene
i za mnoge poplavljene.
I još ima da ga ima -
stiže Pariz posle Rima.

Svaki napor ima cenu
nek me tuku, neka biju
izgaraću na terenu,
daću srce za Srbiju!

Uoči Rolan Garosa 2014.
Noletov poštovalac,
Deda Borko

(Песма књижевника Борка Анђелића)

Ovo sam mogao i ja da napišem ovako :mrgreen:

Hajde kad budem raspoložen, napisaću mu pesmicu, ali da se ne ljutite, važi? :hahaha:

Machony, racunam da ces napisati pesmu o Novaku.
Nemoj da me izneveris.

Idemo Nole da osvojim Rolan Garos, u grad svetlosti, umetnosti i naravno... ljubavi!

Ako Nadal ne odbrani trofej, a osvoji ga Novak tada ce sigurno preuzeti PRVO mjesto.
To moze da se desi i ako Nadal ranije ispadne.
Poslijee cega ce sve zavisiti od Novakovog ucinka u Parizu gradu svjetlosti ljepote i ljubavi ..:heart::heart::heart:

Što da ne? Ako ovako oslabljenu konkurenciju ne iskoristi, onda nikad neće uspeti da se vrati na prvo mesto...

Ne vidim po čemu je konkurencija oslabljena, Novak ima težak put do polufinala. Nije sramota ako izgubi od Rafe u finalu. A na prvo mjesto se vraća, ako ne poslije RG, onda par turnira kasnije. Rafa brani toliko bodova da bi ga i Rodžer na Novakovom mjestu prestigao.

Ne vidim po čemu je konkurencija oslabljena, Novak ima težak put do polufinala. Nije sramota ako izgubi od Rafe u finalu. A na prvo mjesto se vraća, ako ne poslije RG, onda par turnira kasnije. Rafa brani toliko bodova da bi ga i Rodžer na Novakovom mjestu prestigao.
Nisi sam. Svi su na ovom GS prisutni. Valjda korisnik nije našao pravi argument za svoju primedbu pa mu se termin oslabljen dopao. :lol:

Svaki dan ce biti sve teze i teze....

Nastupaju mladi, kvaliteni igraci, zeljni slave i uspeha kao Berdic, Dolgopolov, Dimitrov, Raonic....Pojavice se ubrzo jos neki....

Ni stari se jos ne daju...

A ima i onih cekaca u senci koji kada im padne mrak mogu svakog iz prve desetke da pobede kao Roberto Bautista Agut..

Tako da ako Nole nekada i ne pobedi...Ni drugi njegovi najblizi konkurenti nece.

Tenis postaje sve zanimljiviji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back