dzezer
Elita
- Poruka
- 21.906
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Unakazio ga je danas![]()
Znaš ti kolega za onu: " Kad No2ak igra u crnoj opremi, ne može niko da ga pobedi"![]()
Zasto ne bi igrao u crnom protiv Rodzera?
Ne volim da ga gledam kada je u sivom autfitu.
Posebno ako budu igrali u vecernjem terminu, velike su sanse da bude u tom fazonu.
On je nas crni vitez.
Bas mu lepo stoji crno, morate da priznate.
A to je i moja omiljena boja.
Nisam gotic, ali volim tu boju.
Idemo danas protiv Aguta. Nadam se da ce sve biti OK.
Pa ako je nepobediv kada je u crnom, onda nece biti dobro za Federera... Slazem se, crno mu bas istice liniju
Zasad igra samo protiv amatera / indijanaca, tako da ne mozemo da mu procenimo formu...
A ti mi, iskreno receno malo vuces na gothic![]()
Jao jeste! U tome je fora znači?Nole postaje nepobedivi nindza
![]()
![]()
Off topic: Nisam goticarka, to je mozda zbog sminke i pogleda...
Ali ovde nije rec o meni, vec o Noletu. Jahve, Jahve, bas si sav vraziji... gde izvuce ovu ``pesmu``?
Mora danas dobro da servira i da ga ima svud po terenu.
Skracene loptice da zaboravi.
Da menja ritam sto vise moze i da ne dozvoli da igra po Rodzerovim pravilima.
Jos bi nesto dodala sta treba da radi, ali ne smem, (nije u pitanju uzimanje nedozvoljenih supstanci), mozda ce procitati neko iz Rodzerovog tima, trebalo bi da iznenadi Rodzera onim udarcima koje je vezbao... zna Nole kojim... Confidental information.
Bice dobar tenis svakako. Ako Fedja uspe da servira kao recimo 2007-8 vrlo lako moze da se desi da pobedi Noleta. Od toga dosta zavisi... Videcemo.
A sto se tice gotike, nemoj da potcenjujes Peru Defformera, oni su jako kvalitetni muzicari, instrumentalno su jaki kao zemlja, ali Bishke (pevac) namerno ide na taj fazon za*ebavanja u narodjackom fazonu + smesni tekstovi...Ume on da peva i kao metalac, a ne samo ovako![]()
Jao jeste! U tome je fora znači?Nole postaje nepobedivi nindza
![]()
![]()
Znam sta ce biti.
Na zalost.
Ali sam je kriv. Zna se ko.
Glava je cudo. A i servis volej igra kakvu igra Rodzer.
Znala sam da nece biti dobro to sto Nole nije igrao protiv Juznog.
A i taj sivi autfit...Mislite vi sta hocete, ali ja znam sve o bojama.
Napisala sam sta ce biti - cim sam Noleta videla kako izlazi na teren...
Dobro, nema veze. Ipak je to Rodzer. Od njega nije sramota izgubiti.
HahahaaBuahahahhahaahahahahahahhahahahaahahahahhahahahaahahahahahahahahahaahahhahahahahahahaahhahahahahahahaaaaaaaaaa.... udavi se Bog t'e...
...
Zato je i izgubio xDNole u sivom! o.O
Neeeeee.
Jahve je svemogucZnam i ja da ce biti dobar mec. I jedva cekam da gledam, samo sam sad u frci, nesto rade u mom naselju, pa trenutno ne mogu da gledam TV od snega na ekranu. Valjda ce uraditi, popraviti, srediti TV signal do po podneva...
A sto se benda ``Pere..`` tice, dobri su im metal rifovi. Ne potcenjujem ih. Samo sam htela da napisem kad je pre stigao Jahve da nadje snimak i okaci ga.
ApsolutnoBice dobar tenis svakako. Ako Fedja uspe da servira kao recimo 2007-8 vrlo lako moze da se desi da pobedi Noleta. Od toga dosta zavisi... Videcemo.
A sto se tice gotike, nemoj da potcenjujes Peru Defformera, oni su jako kvalitetni muzicari, instrumentalno su jaki kao zemlja, ali Bishke (pevac) namerno ide na taj fazon za*ebavanja u narodjackom fazonu + smesni tekstovi...Ume on da peva i kao metalac, a ne samo ovako![]()
ipak mislim da se Nole propisno obrukao ovog puta...........Glava je cudo. A i servis volej igra kakvu igra Rodzer.
Znala sam da nece biti dobro to sto Nole nije igrao protiv Juznog.
A i taj sivi autfit...Mislite vi sta hocete, ali ja znam sve o bojama.
Napisala sam sta ce biti - cim sam Noleta videla kako izlazi na teren...
Dobro, nema veze. Ipak je to Rodzer. Od njega nije sramota izgubiti.