duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HahahahaNa ovim slikama je Pjer prosto presladak <3
Hahahaha
Da je pravi muskarac ostavio bi tu pudlicu na nekoliko dana i dosao da igra za svoju zemlju...
gledajući Wawrinku kako se muči sa Lajovićem, još više stičem utisak da ga Djole nije malo potcenio i da Stana nije išlo onako, da bi Nole lagano uzeo Australiju. Čak, nikad lakše dosad.
Pa jedva ga je dobio na prethodna 2 meca,tako da ga sigurno nije potcenio...gledajući Wawrinku kako se muči sa Lajovićem, još više stičem utisak da ga Djole nije malo potcenio i da Stana nije išlo onako, da bi Nole lagano uzeo Australiju. Čak, nikad lakše dosad.
Новак је требао да игра тенис против Швајцарске.Тачка.
bez obzira na trenutnu inspiraciju ponekih tenisera na određenim turnirima, ipak je Novak najstandarniji i najkompletniji poslednjih godina . Nisam njegov fan kao što su neki zagriženi za onu švajcarsku ispušenu lulu, ovo pišem kao realan sportista .
Pa mislim da nije igrao sve moguce turnire.Nije one manje rangirane.
Mislim da je jednom izjavio da se usredsredjuje samo na velike turnire - hiljadarke.
Mada mislim da bi trebalo da igra i na manjim turnirima, tipa 250... nista mu ne bi falilo.
Ali, to je njegova odluka.
Ne znam da li igraci moraju da ostvare neku kvotu igranja na ``svim tipovima turnira`` - hajde tako da se izrazim, ili mogu da preskacu one manje.
Ja koliki sam zaludjenik za sve sto radim, da mi je tenis profesija, igrala bih na svim mogucim turnirima. Ali to sam ja. Takva sam.
Ja i jesam fanatik za neke stvari... pogadjajte
Ali, nikada ne biste pogodili.![]()
Ja ipak mislim da je nesto drugo u pitanjuDa nije ljubav u pitanju?![]()
![]()
Ma pustite mene, ovo je Novakova tema.
Mislim da bi Novak morao da nabaci malo misicne mase.
Mnogo je mrsav ili je bio sa ``dobro popunjenim Ivanom``, pa je to bilo jos ociglednije.
Nema ni grama viska.
Evo dve slike iz 2009 i 2010 ako se ne varam. Nije pod tenzijom na ovim slikama i to se slažem da ima uticaja, ali obim mišića i iskočene vene na onoj gornjoj slici ne možeš da dobiješ tek tako od uzbuđenja. Promena je ipak velika...
![]()