Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
x61360534.jpg,qd41d.pagespeed.ic.uclbYD6Xkm.webp

gledajući Wawrinku kako se muči sa Lajovićem, još više stičem utisak da ga Djole nije malo potcenio i da Stana nije išlo onako, da bi Nole lagano uzeo Australiju. Čak, nikad lakše dosad.
Pa jedva ga je dobio na prethodna 2 meca,tako da ga sigurno nije potcenio...

Dobio bi njega Stan i prosle godine al onda je Novak bio na mnogo jacem dopingu xD

Jedna stvar me bas impresionira u zadnje vreme a to je koliko su nasi novinari u stanju da smaraju ove strane poznate licnosti koje dolaze u Srbiju pitanjima o Djovaku.Mislim,sve se plasim da njih bas nesto iskreno zabole odakle je on.
Evo poslednja u nizu je ona Norvezanka (ili odakle je vec) Lorin,pobednica evrovizije koju su nasi "novinari" iz momenta startovali pitanjem u fazonu "E,jesi cula za Djovaka,a?Bas je sladak!Jel' ti se svidja,a?a?a?"
Strahota!
A ona im odgovara nesto kao "Aha,bas 'ocu da se udam za njega!" iza cega se verovatno krije jedno "odje*ite sa Djovakom vise".A nasi jadni novinarcici preneli senzacionalnu vest kako je ova riba zestoko napaljena na njega i kako stvarno hoce da mu rasturi veridbu.
Samo jos da vidimo sta Pjer misli o svemu tome!

bez obzira na trenutnu inspiraciju ponekih tenisera na određenim turnirima, ipak je Novak najstandarniji i najkompletniji poslednjih godina . Nisam njegov fan kao što su neki zagriženi za onu švajcarsku ispušenu lulu, ovo pišem kao realan sportista .

bez obzira na trenutnu inspiraciju ponekih tenisera na određenim turnirima, ipak je Novak najstandarniji i najkompletniji poslednjih godina . Nisam njegov fan kao što su neki zagriženi za onu švajcarsku ispušenu lulu, ovo pišem kao realan sportista .

Ma idi molim te. Najstandardniji je zato što se nije povredio već skoro 4 godine, pa je igrao sve moguće turnire. A za to vreme svi iz top 5 su se i povređivali i pauzirali. Realno, kada se Nadal vratio, Nole je mogao da bude samo broj 2, ako i to.

Pa mislim da nije igrao sve moguce turnire. :) Nije one manje rangirane.
Mislim da je jednom izjavio da se usredsredjuje samo na velike turnire - hiljadarke.
Mada mislim da bi trebalo da igra i na manjim turnirima, tipa 250... nista mu ne bi falilo.
Ali, to je njegova odluka.
Ne znam da li igraci moraju da ostvare neku kvotu igranja na ``svim tipovima turnira`` - hajde tako da se izrazim, ili mogu da preskacu one manje.
Ja koliki sam zaludjenik za sve sto radim, da mi je tenis profesija, igrala bih na svim mogucim turnirima. Ali to sam ja. Takva sam.

Pa mislim da nije igrao sve moguce turnire. :) Nije one manje rangirane.
Mislim da je jednom izjavio da se usredsredjuje samo na velike turnire - hiljadarke.
Mada mislim da bi trebalo da igra i na manjim turnirima, tipa 250... nista mu ne bi falilo.
Ali, to je njegova odluka.
Ne znam da li igraci moraju da ostvare neku kvotu igranja na ``svim tipovima turnira`` - hajde tako da se izrazim, ili mogu da preskacu one manje.
Ja koliki sam zaludjenik za sve sto radim, da mi je tenis profesija, igrala bih na svim mogucim turnirima. Ali to sam ja. Takva sam.

Ti bi bila veći fanatik od Novaka :D

Ma pustite mene, ovo je Novakova tema.
Mislim da bi Novak morao da nabaci malo misicne mase.
Mnogo je mrsav ili je bio sa ``dobro popunjenim Ivanom``, pa je to bilo jos ociglednije.
Nema ni grama viska.

Ma pustite mene, ovo je Novakova tema.
Mislim da bi Novak morao da nabaci malo misicne mase.
Mnogo je mrsav ili je bio sa ``dobro popunjenim Ivanom``, pa je to bilo jos ociglednije.
Nema ni grama viska.

Evo sad uporedi njegov trenutni izgled sa izgledom iz 2011 i reci da li sam ja zlonameran kada kažem da je bio dopingovan cele te sezone ko zna čime sve?

novak-djokovic_1327899264_640x640.jpg

Posebno obratite pažnju na veličinu ramena, trbušnjake i vene po rukama. Tako nije izgledao ni pre ni posle 2011, uvek je bio mršaviji i "Ravniji". Zar ne?

Poslednja izmena:
Na ovoj slici se vidi da je napet zato sto je upravo pobedio i naravno kad si u takvom stanju svesti, ``sve`` ti se siri.
Meni izgleda normalno posle ovog primalnog krika.
Naravno da su mu uocljive vene i misici, pa sve do tada je igrao tenis...Tonus misica je povecan, to je normalno.

Evo dve slike iz 2009 i 2010 ako se ne varam. Nije pod tenzijom na ovim slikama i to se slažem da ima uticaja, ali obim mišića i iskočene vene ne možeš da dobiješ tek tako od uzbuđenja. Promena je ipak velika...

draft_lens1525692module12660147photo_1227032706nole_shirtless.jpg

- - - - - - - - - -

Evo dve slike iz 2009 i 2010 ako se ne varam. Nije pod tenzijom na ovim slikama i to se slažem da ima uticaja, ali obim mišića i iskočene vene na onoj gornjoj slici ne možeš da dobiješ tek tako od uzbuđenja. Promena je ipak velika...

draft_lens1525692module12660147photo_1227032706nole_shirtless.jpg

Pogotovo rame,, vrat i ruke su dramatično napredovale u odnosu na ove 2 slike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back