gost 335253
Domaćin
- Poruka
- 3.332
Opa! Sad je i Dušica krenula đonom?![]()
Uvek je i gazila kramponom... pa onda kuka gde su joj drugari, i ljuti se kad joj saspeš u nik šta je i kakva je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opa! Sad je i Dušica krenula đonom?![]()
manje je talentovan od roberte vinci, da ne spominjem saru erani
Uvek je i gazila kramponom... pa onda kuka gde su joj drugari, i ljuti se kad joj saspeš u nik šta je i kakva je...![]()

Ja sam je do sada prilično štedeo, što zbog poštovanja prema njenim godinama što zbog toga što sam džentlmen...Čak sam i mislio da nije ista kao ilic i boris, ali na žalost, prilično liče![]()
Potpuno ista, samo što bezobrazno čačne pa kmeči kod moderatora kako se od 'tamo nekih', zaboga, ne može pisati, a kako njeni 'drugari' nisu ni luk jeli, ni luk mirisali...
Sem te ljigave osobine, sve ih krasi lepljenje postera po zidovima, i svađanje sa azbukom... isti kalup.
Uvek je i gazila kramponom... pa onda kuka gde su joj drugari, i ljuti se kad joj saspeš u nik šta je i kakva je...![]()
...
...sve i jedan mod zna da TUSIS na pp kao sto si onomade tusio mene a glumish coolishku
...
....
...
...sam jedino na tom polju skeptican.
?!Potpuno ista, samo što bezobrazno čačne pa kmeči kod moderatora kako se od 'tamo nekih', zaboga, ne može pisati, a kako njeni 'drugari' nisu ni luk jeli, ni luk mirisali...
Sem te ljigave osobine, sve ih krasi lepljenje postera po zidovima, i svađanje sa azbukom... isti kalup.
...a to je ono najbitnije
......i malo vise uspjeha u zivotu od tebe...a to je ono najbitnije
...
...ej, KLEMPAVI...hoces li ikada prestati KAO KAKVO PSETO...hodati oko muskaraca i lajati kao osujecena zena...
Ovde se niko ne ljuti osim tebe...vidis li da vec 3 dana samo kmecis po PDF-u
...a najkrvavije je kad vidim da TI PRICAS kako se neko zali administraciji.
Ima tema o tebi i tvojim provalama...sve i jedan mod zna da TUSIS na pp kao sto si onomade tusio mene a glumish coolishku
...
Taktika...KLEMPAVI INTERNET RATNIK lafo laje a Jeca prijavljuje....
...

...a ti
...uzimas od socijale i roditelja...
...?!
azipsa:...
......ej, KLEMPAVI...hoces li ikada prestati KAO KAKVO PSETO...hodati oko muskaraca i lajati kao osujecena zena...
Ovde se niko ne ljuti osim tebe...vidis li da vec 3 dana samo kmecis po PDF-u
...a najkrvavije je kad vidim da TI PRICAS kako se neko zali administraciji.
Ima tema o tebi i tvojim provalama...sve i jedan mod zna da TUSIS na pp kao sto si onomade tusio mene a glumish coolishku
...
Taktika...KLEMPAVI INTERNET RATNIK lafo laje a Jeca prijavljuje....
...
... još malo pa ćeš vikati 'ćoro, ćoro'... 
Za ove komentare imas kafane .I dobijes pice samo sjedni sto do prozora.
Neka mi ne dira Noleta .On zna kad se salim, ti ne znas.![]()
Mnogo mi je jako ovo što pokušavaš sa nekim 'klempavi, kockasti, vaki-naki' pridevima... i ovim 'coolishka' izrazom... čoveče, pa ti si još u osnovnoj, ebote...... još malo pa ćeš vikati 'ćoro, ćoro'...
![]()
...opet samoubistvo
...daaaaj bolan prestani klempavi...aj razbij monotoniju, daj nam svoju sliku da se malo uozbiljimo
...!!!Polako Boki, dobićeš menzis ranije...
Nemam ja problem sa šalom, nikakav. Ti ga imaš.![]()
...prestanite ljudi, kumim vas...sef me opet gleda popreko
...
...
...Ništa on drugo sem smajlija nema... valja sakriti nedostatak obrazovanja i pismenosti.
A za visinu se sam istrčao, mislio da će ribe da ovlaže na motor... a ono ga ubiše od zaebavanja...
Kursadžija. Skraćeni.
Ja tebi činjenice, ti samo smajlije... mogu samo zamisliti koliko se jedeš...
Skraćen, kursadžija, portir... šta drugo i da radiš do da se smeješ od muke?
Čak su ga i tada zaebavali da je pola čoveka.![]()
169... postavio sliku sa nekim motorom, ne može da dohvati cestu, nego samo pipa vrhovima prstiju...
Kursadžija... SKRAĆENI.![]()
Mnogo mi je jako ovo što pokušavaš sa nekim 'klempavi, kockasti, vaki-naki' pridevima... i ovim 'coolishka' izrazom... čoveče, pa ti si još u osnovnoj, ebote...... još malo pa ćeš vikati 'ćoro, ćoro'...
![]()
...jesi glup al me bar nasmejes
...!!!
Borise... ti se stvarno drogiraš, jadna ti majka...
- - - - - - - - - -
...i to se ne zove 'šef', već 'vođa kursa'.
...
...
...Ništa on drugo sem smajlija nema... valja sakriti nedostatak obrazovanja i pismenosti.
A za visinu se sam istrčao, mislio da će ribe da ovlaže na motor... a ono ga ubiše od zaebavanja...
Kursadžija. Skraćeni.
Ja tebi činjenice, ti samo smajlije... mogu samo zamisliti koliko se jedeš...
Skraćen, kursadžija, portir... šta drugo i da radiš do da se smeješ od muke?
Čak su ga i tada zaebavali da je pola čoveka.![]()
169... postavio sliku sa nekim motorom, ne može da dohvati cestu, nego samo pipa vrhovima prstiju...
Kursadžija... SKRAĆENI.![]()
![]()
...jesi glup al me bar nasmejes
...!!!Otišla budala u ofsajd, potpuno...
...
?!...sta fali ovom portiru...ZARADJUJE SVOJ DINAR...a ti
...uzimas od socijale i roditelja...
...?!
Prvo da se zaposlis, pa onda BAR 10 godina placas porez srbiji i tek onda da se POREDIS SA OVIM CIKOMazipsa:...
...
Polako Boki, dobićeš menzis ranije...
- - - - - - - - - -
Nemam ja problem sa šalom, nikakav. Ti ga imaš.![]()

...kaze neko ko je prvi pomenuo neke PORTIRE i PATULJKE...opet samoubistvo
...daaaaj bolan prestani klempavi...aj razbij monotoniju, daj nam svoju sliku da se malo uozbiljimo
...!!!
- - - - - - - - - -
...e neka si joj rekao...prestanite ljudi, kumim vas...sef me opet gleda popreko
...
...obozavam ogledala......
Eo jos jedan...
OPET SAMOUBISTVO!!!
...id u persun KLEMPAVI...jesi glup al me bar nasmejes
...!!!
Borise... ti se stvarno drogiraš, jadna ti majka...
- - - - - - - - - -
...i to se ne zove 'šef', već 'vođa kursa'.
...ma kakva droga...coolishka sam u svakom pogledu...nego, tebe hebe ISKRENOST......
...obozavam ogledala......
Eo jos jedan...
OPET SAMOUBISTVO!!!
...id u persun KLEMPAVI...jesi glup al me bar nasmejes
...!!!

Toto samo konstatuje činjenice...