- Poruka
- 140
Pa nije on samo obilazio,vec je praktikovao budizam.Sto se potpuno kosi sa biblijskim ucenjem.Ne kazem da nema fanova,ali ga vecinom ne vole.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije on samo obilazio,vec je praktikovao budizam.Sto se potpuno kosi sa biblijskim ucenjem.Ne kazem da nema fanova,ali ga vecinom ne vole.

Oni su ga samo dobro procenili za razliku od naseg naroda.I treba.. to su sve gomna, ta publika. Ameri i ostala gomna,pi.
A koji je to tvoj narod?Oni su ga samo dobro procenili za razliku od naseg naroda.

Ako pratis tenis trebalo bi da znas.Naravno da navijam za mocnog Nadala.Zasto ? Kakav je to Novak?
Svaka ti cast, vidim da navijas Nadala, bravo...![]()
a šta je loše u tome što je obilazio budističke hramove?
edit: uzgred, meditacija je dobra za mentalni mir koji mu je neophodan u velikim mečevima.
Upravo to.Zasto mir nije potrazio u crkvi svetog Save u Londonu?Loša je zato što je čovjek Hrišćanin(tako se predstavlja,osim što po samom rođenju jeste kao tradicijski)..Duševni mir treba tražiti u okviru Hrišćanstva,ali ne,nekima to izgleda kao teži put jer se svakodnevno čovjek treba preispitivati,a ovako putem tih meditacija čini im se lakše,kao jednostavno sklope oči,izgovaraju ing,mmmm gluposti i kao naće nekakav mir...no no ne ide to tako
Ako pratis tenis trebalo bi da znas.Naravno da navijam za mocnog Nadala.
Koja je to kategorija?
Inače, što se tiče posećivanja budističkih hramova, moram za neupućene i neobrazovane da primetim: Budizam nije vera, nego način življenja.I Hrist je izmedju svoje 27. i 30. godine išao Budi u posetu.
O ovoj činjenici se veooooma malo zna i piše. S obzirom da nije bitna za Hrišćanstvo crkva ni ne naglašava ovu posetu.![]()
Orden svetog Save,hmmm.
Sa tobom već može da se priča. Medjutim ne slažem se uopšte sa tvojim nazorom na posetu budističkom hramu niti meditiranjem. Meditiraju i borci istočnjačkih veština pa im niko ne zamera da "menjaju veru". Ja lično ne vidim ništa loše u tome. I kao pravoslavni vernik ulazio sam u mnoge katoličke crkve a pri ulasku prekrstio se sa tri prsta i s desna na levo.To ti je ona kategorija ljudi što sluša grandovsko pinkovsku nakaradnu muziku,što vodi u njihov stil života a znamo svi kakva je njihova filozofija života,to su uglavnom prosti i površni ljudi,fanatični navijači fudbalkih klubova itd...Budizam je i vjera i način života.Vrh SPC-e se vodi onim Hrišćanskim znanjem i mudrosti da treba imati strpljenja za svakoga ko skrene sa pravog puta,znaju oni to vrlo dobro,vjerujem da je ovo samo jedan njegov izlet...

Ti si kvazi vernik.Nisi uopste upucen u sve to.Sa tobom već može da se priča. Medjutim ne slažem se uopšte sa tvojim nazorom na posetu budističkom hramu niti meditiranjem. Meditiraju i borci istočnjačkih veština pa im niko ne zamera da "menjaju veru". Ja lično ne vidim ništa loše u tome. I kao pravoslavni vernik ulazio sam u mnoge katoličke crkve a pri ulasku prekrstio se sa tri prsta i s desna na levo.
I sad treba da me ovakvi kao onaj gore proglasi katolikom?![]()
A ti veruješ u šta?Ti si kvazi vernik.Nisi uopste upucen u sve to.

Nije ni meni problem ući u katoličku crkvu,pa čak ni u Dzamiju,ali nisu se desile takve okolnosti a nisam ima ni neku potrebu,zašto bi to osuđivao...ali na meditaciju sam alergičan,recimo joga mi ne smeta jer te fizičke vježbe istezanja doprinose zdravlju...ali kad čujem te maloumna vjerovanja u reinkarnaciju,i ostala lažna uvjerenja dođe mi lošeSa tobom već može da se priča. Medjutim ne slažem se uopšte sa tvojim nazorom na posetu budističkom hramu niti meditiranjem. Meditiraju i borci istočnjačkih veština pa im niko ne zamera da "menjaju veru". Ja lično ne vidim ništa loše u tome. I kao pravoslavni vernik ulazio sam u mnoge katoličke crkve a pri ulasku prekrstio se sa tri prsta i s desna na levo.
I sad treba da me ovakvi kao onaj gore proglasi katolikom?![]()

Ti si kvazi vernik.Nisi uopste upucen u sve to.
Loša je zato što je čovjek Hrišćanin(tako se predstavlja,osim što po samom rođenju jeste kao tradicijski)..Duševni mir treba tražiti u okviru Hrišćanstva,ali ne,nekima to izgleda kao teži put jer se svakodnevno čovjek treba preispitivati,a ovako putem tih meditacija čini im se lakše,kao jednostavno sklope oči,izgovaraju ing,mmmm gluposti i kao naće nekakav mir...no no ne ide to tako
Potpuno su mu isprali mozak u onim budistickim hramovima.

Pratio sam ga još od ranih dana kad nije bio ni u top 100 jer tenis volim i pratim od početka 90-ih..međutim počeo je da obilazi neke budističke hramove u Londonu,da meditira a te zayebancije mi se nimalo ne dopadaju,nadam se da je to samo jedan njegov mali izlet..za sad spada među tri najbolja tenisera ikad,kao tenisera ga poštujem,međutim sluša seljačku muziku,a jbg ne može sve da ima...

Strasno koliko lupaju,umesto da jednostavno priznaju da je nejaki Novak promenio veru.Nešto ne vidim da po lokalnim crkvama sede u lotosu i otvaraju čakre...
Strasno koliko lupaju,umesto da jednostavno priznaju da je nejaki Novak promenio veru.
A kad si ti to crkve obilazio pa da ih vidiš?Nešto ne vidim da po lokalnim crkvama sede u lotosu i otvaraju čakre...

A kad si ti to crkve obilazio pa da ih vidiš?![]()
Nije ni imao prilike da se rukuje a ne da zagrli.Možda je obilazio ali se nije slikao zagrljen sa popovima![]()