- Poruka
- 219
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa nije ti dobra logika, Borise
To što pišeš da je kockast i klempav je tvoja izmišljotina, a sa druge strane ti si sam napisao da si portir i kačio si svoje slike na kojima se vidi da si kratežToto samo konstatuje činjenice...
...
...
......mogu postovi pa da se zacrvenim...
Eo imas priliku...
Vidis kako ja tebi okacim postove u kojima lazes...
bravo N.

logično je da se ne seća, davno je to bilo...uskoro će zaboraviti kad je poslednji put bio i van top 4.Ovaj ne zna ni kad je bio van top 10
Samo udara lopticu i ne razmišlja
Hvala za video, care!!!![]()

Potpuno su mu isprali mozak u onim budistickim hramovima.Ovaj ne zna ni kad je bio van top 10
Samo udara lopticu i ne razmišlja
Hvala za video, care!!!![]()
Pratio sam ga još od ranih dana kad nije bio ni u top 100 jer tenis volim i pratim od početka 90-ih..međutim počeo je da obilazi neke budističke hramove u Londonu,da meditira a te zayebancije mi se nimalo ne dopadaju,nadam se da je to samo jedan njegov mali izlet..za sad spada među tri najbolja tenisera ikad,kao tenisera ga poštujem,međutim sluša seljačku muziku,a jbg ne može sve da ima...
Pratio sam ga još od ranih dana kad nije bio ni u top 100 jer tenis volim i pratim od početka 90-ih..međutim počeo je da obilazi neke budističke hramove u Londonu,da meditira a te zayebancije mi se nimalo ne dopadaju,nadam se da je to samo jedan njegov mali izlet..za sad spada među tri najbolja tenisera ikad,kao tenisera ga poštujem,međutim sluša seljačku muziku,a jbg ne može sve da ima...
Koja je to kategorija?Pratio sam ga još od ranih dana kad nije bio ni u top 100 jer tenis volim i pratim od početka 90-ih..međutim počeo je da obilazi neke budističke hramove u Londonu,da meditira a te zayebancije mi se nimalo ne dopadaju,nadam se da je to samo jedan njegov mali izlet..za sad spada među tri najbolja tenisera ikad,kao tenisera ga poštujem,međutim sluša seljačku muziku,a jbg ne može sve da ima...

I Hrist je izmedju svoje 27. i 30. godine išao Budi u posetu. 

Nema nista lose u tome,ali onda ne treba da se krsti,dobija orden sv.Save i glumi velikog hriscanina.Sve to radi zato sto ga ljudi jedino vole u Srbiji,kada bi izgubio i te fanove...Obican licemer.a šta je loše u tome što je obilazio budističke hramove?
Ti si totalno neobrazovan i nepismen. Ne tupi više o svojoj gluposti.Nema nista lose u tome,ali onda ne treba da se krsti,dobija orden sv.Save i glumi velikog hriscanina.Sve to radi zato sto ga ljudi jedino vole u Srbiji,kada bi izgubio i te fanove...Obican licemer.

Dosadan si.Ti si totalno neobrazovan i nepismen. Ne tupi više o svojoj gluposti.![]()
Mislim da si se dovoljno svojim neznanjem usró na ovim temama, tako da bi ti najbolje bilo da sve te idiotske svoje izjave izbrišeš. Nauči prvo nešto iz oblasti koju pljuješ da bi pljuvačka mogla da se zalepi. TDosadan si.

kakve veze ima sve ovo što si nabrojao sa obilascima budističkih hramova po londonu...uzgred, nisam ni znao da postoje budistički hramovi u londonu.Nema nista lose u tome,ali onda ne treba da se krsti,dobija orden sv.Save i glumi velikog hriscanina.Sve to radi zato sto ga ljudi jedino vole u Srbiji,kada bi izgubio i te fanove...Obican licemer.
......Dobija se od sv. arh. Sinoda za zasluge u pravoslavlju i odnos prema srpskoj Crkvi.Orden svetog Save...........

Pa nije on samo obilazio,vec je praktikovao budizam.Sto se potpuno kosi sa biblijskim ucenjem.Ne kazem da nema fanova,ali ga vecinom ne vole.kakve veze ima sve ovo što si nabrojao sa obilascima budističkih hramova po londonu...uzgred, nisam ni znao da postoje budistički hramovi u londonu.
zašto jedan pravoslavni vernik ne može da obilazi budističke hramove, ako obilazi hramove to ne znači da je prestao da bude pravoslavni vernik.
dobro je upoznati se i sa drugim religijama, nema tu ništa loše.
uzgred, nema on samo fanove iz srbije, da ga pratiš na tviteru video bi da ima preko dva miliona fanova (oni koji ga prate na toj društvenoj mreži) iz celog sveta.
Izgleda mi da su ovi anti fanovi pobrkali lončiće. Čudi me da još niko od njih nije kritikovao No1eta što je posetio Luvr u Parizu i poklonio se Mona Lizi.kakve veze ima sve ovo što si nabrojao sa obilascima budističkih hramova po londonu[/B]...uzgred, nisam ni znao da postoje budistički hramovi u londonu.
zašto jedan pravoslavni vernik ne može da obilazi budističke hramove, ako obilazi hramove to ne znači da je prestao da bude pravoslavni vernik.
dobro je upoznati se i sa drugim religijama, nema tu ništa loše.
uzgred, nema on samo fanove iz srbije, da ga pratiš na tviteru video bi da ima preko dva miliona fanova (oni koji ga prate na toj društvenoj mreži) iz celog sveta.

Orden svetog Save,hmmm.