Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
manje je talentovan od roberte vinci, da ne spominjem saru erani :mrgreen:

Bio je veoma uspešan fudbaler u mladosti , ali je tenis ipak prevagnuo :D

- - - - - - - - - -

Uvek je i gazila kramponom... pa onda kuka gde su joj drugari, i ljuti se kad joj saspeš u nik šta je i kakva je... :D

Ja sam je do sada prilično štedeo, što zbog poštovanja prema njenim godinama što zbog toga što sam džentlmen...Čak sam i mislio da nije ista kao ilic i boris, ali na žalost, prilično liče :(

Ja sam je do sada prilično štedeo, što zbog poštovanja prema njenim godinama što zbog toga što sam džentlmen...Čak sam i mislio da nije ista kao ilic i boris, ali na žalost, prilično liče :(

Potpuno ista, samo što bezobrazno čačne pa kmeči kod moderatora kako se od 'tamo nekih', zaboga, ne može pisati, a kako njeni 'drugari' nisu ni luk jeli, ni luk mirisali...
Sem te ljigave osobine, sve ih krasi lepljenje postera po zidovima, i svađanje sa azbukom... isti kalup.

Potpuno ista, samo što bezobrazno čačne pa kmeči kod moderatora kako se od 'tamo nekih', zaboga, ne može pisati, a kako njeni 'drugari' nisu ni luk jeli, ni luk mirisali...
Sem te ljigave osobine, sve ih krasi lepljenje postera po zidovima, i svađanje sa azbukom... isti kalup.

Haha taj rad! :D Nekoliko puta me je razočarala kad je podržala ilica koji nam ispsuje majku, oca i sestru, ali opet sam bio bolećiv pa sam joj oprostio... :D

Uvek je i gazila kramponom... pa onda kuka gde su joj drugari, i ljuti se kad joj saspeš u nik šta je i kakva je... :D

...ej, KLEMPAVI...hoces li ikada prestati KAO KAKVO PSETO...hodati oko muskaraca i lajati kao osujecena zena :lol:...
Ovde se niko ne ljuti osim tebe...vidis li da vec 3 dana samo kmecis po PDF-u :rotf:

...a najkrvavije je kad vidim da TI PRICAS kako se neko zali administraciji.
Ima tema o tebi i tvojim provalama :cepanje:...sve i jedan mod zna da TUSIS na pp kao sto si onomade tusio mene a glumish coolishku :per:...

Taktika...KLEMPAVI INTERNET RATNIK lafo laje a Jeca prijavljuje :lol:....:rotf:...

Poslednja izmena:
...nego...

NOLE juce pruzio odlicnu partiju...ono sto me umiruje je cinjenica da je okstra vracao Berdyh-ove servise koji se mogu porediti sa DelPo-vim...jedina razlika je u tome Berdyh nema forhend kao DelPo :sad2:...sam jedino na tom polju skeptican.
Vidjecemo kako ce DelPo odreagovati na povredu od juce...

U svakom slucaju se nadam dobrom tenisu i NOLETOVOM ULASKU i FINJALE :cool:?!

IDEMOOOO NOOOLEEEEE!!!

...i malo vise uspjeha u zivotu od tebe :per:...a to je ono najbitnije :ok:...

...i malo vise uspjeha u zivotu od tebe :per:...a to je ono najbitnije :ok:...

doorman-coat.jpg

- - - - - - - - - -

...ej, KLEMPAVI...hoces li ikada prestati KAO KAKVO PSETO...hodati oko muskaraca i lajati kao osujecena zena :lol:...
Ovde se niko ne ljuti osim tebe...vidis li da vec 3 dana samo kmecis po PDF-u :rotf:

Ima tema o tebi i tvojim provalama :cepanje:...sve i jedan mod zna da TUSIS na pp kao sto si onomade tusio mene a glumish coolishku :per:...

Taktika...KLEMPAVI INTERNET RATNIK lafo laje a Jeca prijavljuje :lol:....:rotf:...

Gde ti je gazda? Otišao na putovanje?
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Polako Boki, dobićeš menzis ranije... ;)

Mnogo mi je jako ovo što pokušavaš sa nekim 'klempavi, kockasti, vaki-naki' pridevima... i ovim 'coolishka' izrazom... čoveče, pa ti si još u osnovnoj, ebote... :lol:... još malo pa ćeš vikati 'ćoro, ćoro'... :lol:

- - - - - - - - - -

Za ove komentare imas kafane .I dobijes pice samo sjedni sto do prozora.
Neka mi ne dira Noleta .On zna kad se salim, ti ne znas.:zper:

Nemam ja problem sa šalom, nikakav. Ti ga imaš. ;)

Mnogo mi je jako ovo što pokušavaš sa nekim 'klempavi, kockasti, vaki-naki' pridevima... i ovim 'coolishka' izrazom... čoveče, pa ti si još u osnovnoj, ebote... :lol:... još malo pa ćeš vikati 'ćoro, ćoro'... :lol:

...kaze neko ko je prvi pomenuo neke PORTIRE i PATULJKE :cepanje:...opet samoubistvo :dash:...daaaaj bolan prestani klempavi...aj razbij monotoniju, daj nam svoju sliku da se malo uozbiljimo :cepanje:...!!!

- - - - - - - - - -

...e neka si joj rekao :cepanje:...prestanite ljudi, kumim vas...sef me opet gleda popreko :rotf:...

...obozavam ogledala...:cepanje:...

Eo jos jedan :rotf:...

Ništa on drugo sem smajlija nema... valja sakriti nedostatak obrazovanja i pismenosti.
A za visinu se sam istrčao, mislio da će ribe da ovlaže na motor... a ono ga ubiše od zaebavanja...
Kursadžija. Skraćeni.
Ja tebi činjenice, ti samo smajlije... mogu samo zamisliti koliko se jedeš...
Skraćen, kursadžija, portir... šta drugo i da radiš do da se smeješ od muke?

Čak su ga i tada zaebavali da je pola čoveka. :lol:
169... postavio sliku sa nekim motorom, ne može da dohvati cestu, nego samo pipa vrhovima prstiju...
Kursadžija... SKRAĆENI. :lol:

OPET SAMOUBISTVO!!!
...id u persun KLEMPAVI :hahaha:...jesi glup al me bar nasmejes :rotf:...!!!

Borise... ti se stvarno drogiraš, jadna ti majka...

- - - - - - - - - -

...i to se ne zove 'šef', već 'vođa kursa'.

...ma kakva droga...coolishka sam u svakom pogledu...nego, tebe hebe ISKRENOST...:rotf:...

Ništa on drugo sem smajlija nema... valja sakriti nedostatak obrazovanja i pismenosti.
A za visinu se sam istrčao, mislio da će ribe da ovlaže na motor... a ono ga ubiše od zaebavanja...
Kursadžija. Skraćeni.
Ja tebi činjenice, ti samo smajlije... mogu samo zamisliti koliko se jedeš...
Skraćen, kursadžija, portir... šta drugo i da radiš do da se smeješ od muke?

Čak su ga i tada zaebavali da je pola čoveka. :lol:
169... postavio sliku sa nekim motorom, ne može da dohvati cestu, nego samo pipa vrhovima prstiju...
Kursadžija... SKRAĆENI. :lol:

OPET SAMOUBISTVO!!!

...sta fali ovom portiru...ZARADJUJE SVOJ DINAR :cool:...a ti :cepanje:...uzimas od socijale i roditelja...:rotf:...?!
Prvo da se zaposlis, pa onda BAR 10 godina placas porez srbiji i tek onda da se POREDIS SA OVIM CIKOM :pazipsa:...

:cepanje:...

1.Opcija - Da si profesionalni sportista znao bi...
2.Opcija - Federer nije ni za šta, nikog nije uspeo da pobedi
3.Opcija - Nole je vanzemaljac i apsolutno je nepobediv - Serija pobeda

koju je Federer mucki prekinuo
4.Opcija - Hrvati na forumu
5. Opcija - Ja sam najveca Srbenda iako živim u Švajcarskoj
6. Opcija - Federer place nakon meca, ali ne isto kao Nole
7.Opcija - Pantela
8.Opcija - Nasumicni smajli - spam
9.Opcija - Imaš ____ godina a ne radiš
10. Opcija - Samoubistvo

- - - - - - - - - -

Nema taj ni osnovnu. Ona bosanska se ne računa :mrgreen:

- - - - - - - - - -

...kaze neko ko je prvi pomenuo neke PORTIRE i PATULJKE :cepanje:...opet samoubistvo :dash:...daaaaj bolan prestani klempavi...aj razbij monotoniju, daj nam svoju sliku da se malo uozbiljimo :cepanje:...!!!

- - - - - - - - - -

...e neka si joj rekao :cepanje:...prestanite ljudi, kumim vas...sef me opet gleda popreko :rotf:...

1.Opcija - Da si profesionalni sportista znao bi...
2.Opcija - Federer nije ni za šta, nikog nije uspeo da pobedi
3.Opcija - Nole je vanzemaljac i apsolutno je nepobediv - Serija pobeda koju je Federer mucki prekinuo
4.Opcija - Hrvati na forumu
5. Opcija - Ja sam najveca Srbenda iako živim u Švajcarskoj
6. Opcija - Federer place nakon meca, ali ne isto kao Nole
7.Opcija - Pantela
8.Opcija - Nasumicni smajli - spam
9.Opcija - Imaš ____ godina a ne radiš
10. Opcija - Samoubistvo

- - - - - - - - - -

OPET SAMOUBISTVO!!!

Borise, ušao sam ti u sistem. Već drugi zaredom u kome spominješ samoubistvo :D

...ma kakva droga...coolishka sam u svakom pogledu...nego, tebe hebe ISKRENOST...:rotf:...

OPET SAMOUBISTVO!!!

E pa nije ti dobra logika, Borise :)
To što pišeš da je kockast i klempav je tvoja izmišljotina, a sa druge strane ti si sam napisao da si portir i kačio si svoje slike na kojima se vidi da si kratež :mrgreen: Toto samo konstatuje činjenice...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back