Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na neke stvari zaista ne vredi trošiti reči, posebno na ljude koji misle da su cool zato što pljuju po onima koji to najmanje zaslužuju. Ne pada mi na pamet da nabrajam šta je sve Novak uradio za ovu zemlju, to već znaju i vrapci na grani (kojih je nažalost sve manje), oni koji pljuju ne samo Novaka, već bilo kog našeg sportistu lako zanemare sve što su ti sportisti učinili pre svega za imidž srpskog naroda, pa onda za uspeh srpskog sporta. Al ako, neka pljuju, dela su uvek govorila više od reči. Novak je na vrhu sveta, pitam se samo gde li ste vi?

:D lep komentar:kpozdrav:

Na neke stvari zaista ne vredi trošiti reči, posebno na ljude koji misle da su cool zato što pljuju po onima koji to najmanje zaslužuju. Ne pada mi na pamet da nabrajam šta je sve Novak uradio za ovu zemlju, to već znaju i vrapci na grani (kojih je nažalost sve manje), oni koji pljuju ne samo Novaka, već bilo kog našeg sportistu lako zanemare sve što su ti sportisti učinili pre svega za imidž srpskog naroda, pa onda za uspeh srpskog sporta. Al ako, neka pljuju, dela su uvek govorila više od reči. Novak je na vrhu sveta, pitam se samo gde li ste vi?
Lijep pravican komentar .:heart::heart::heart:

Lijep pravican komentar .:heart::heart::heart:

Pre koliko godina ste culi za tenis ?
Zasto ni jedan teniser nema tkav tim kao NOVAK?
ssta bi se desilo da NOVAK nije uspeo da sve to ostvari? VI BI BILI PRVI KOJI BI RUZNO PRICALI O NJEMU?
....na moju zalost nisam kao vi ,uvek me nepravda zaboli....
Novak je na vrhu sveta ? ima detalja koji bas i nisu takvi kako ga prikazuju , ali ja samo kazem da sigurno ima kvaletetnijih ljudi koji su se izborili i bore za ovu zemlju.....
ali posto je rec ovde samo Novaku TENISU , JER BOZE MOJ /GDE BI VI NOVAKA SVRSTALI MEDU OSTALE.....
ETO VAM JOS JEDAN DOKAZ /ODVOJILI STE GA , KAO NESTO NAJPOSEBNIJE ......

Pre koliko godina ste culi za tenis ?
Zasto ni jedan teniser nema tkav tim kao NOVAK?
ssta bi se desilo da NOVAK nije uspeo da sve to ostvari? VI BI BILI PRVI KOJI BI RUZNO PRICALI O NJEMU?
....na moju zalost nisam kao vi ,uvek me nepravda zaboli....
Novak je na vrhu sveta ? ima detalja koji bas i nisu takvi kako ga prikazuju , ali ja samo kazem da sigurno ima kvaletetnijih ljudi koji su se izborili i bore za ovu zemlju.....
ali posto je rec ovde samo Novaku TENISU , JER BOZE MOJ /GDE BI VI NOVAKA SVRSTALI MEDU OSTALE.....
ETO VAM JOS JEDAN DOKAZ /ODVOJILI STE GA , KAO NESTO NAJPOSEBNIJE ......

Marija sa tobom nisam imala priliku da se druzim .Nadam se da nisi niciji klon .
Istina obozavam Noleta.:heart::heart::heart:
TENIS,i sve sto ide uz nase tenisere iz Srbije .
Prosetaj po temama ne pisem samo o Novaku.
Cijenim tvoje iskreno kazivanje.
Cudi me sto tu ima za kritiku,sto ti je zasmetalo da mi se tako obratis?

Svi volite novaka, tepate mu...**** vas on. Momci ga vole radi kurčenja, jer si danas neko mudo ako izgovoriš "novak". A pičkice zbog slave i para. Ja ružnijeg muškarca u životu video nisam.
Samo se pitam, koliko vas je pratilo i gledalo tenis dok **** nije počeo da pobeđuje? pa ni 1% ljudi u Srbiji nije pratilo tenis. A ovi što danas gledaju ne znaju ni pravila.
Raspravljao sam sa jednim zaluđenikom o tenisu. Reče papak da smo sad poznati u svetu jer je đoković poznat, svi znaju sad gde je Srbija.
Pa znaju da dođu i da nam jebu mater još više.
A đoković..i on je žešće ***** kao i one budale što su trčale od aerodroma do grada za busom. On nije nikakav čovek, umesto da zaustavi bus i pozove ljude unutra on ko telac gleda.

Neka neka.. i treba. I još nešto.. umesto da daa pare za jadnu decu, on otvara teniski klub gde je čas 50+€, to mogu da plaćaju samo deca čede šmrkača i sličnih. Vidi se po tome ko je i kakav je i gde sebi kupuje mesto.

Da, apsolutno si u pravu, treba da da sav svoj zarađeni novac siromašnom narodu, kad već daje i novac, nek proda sve što ima, kuće, jahte, automobile... ma što tu da staje, nek proda i bubreg, šta će mu oba, siguran sam da nekom treba i plučno krilo, a što ne bi i srce nekom prodao pa neka sve to da jadnoj deci (koja su jadna jer su ih roditelji takvim napraviii, al Bože moj, kada je ikad iko u zemlji srbiji preuzeo odgovornost za nešto, al siguran sam da je nekako Novak i za to kriv...) Stvarno je ovaj Novak zlo što to neće da uradi....

I btw, evo da ti kažem da sam tenis počeo da pratim zbog Jelene Janković, ne zbog Novaka. Mada sve i da je neko juče počeo da gleda tenis, zašto bi bio ko imao probem sa tim?

Da, apsolutno si u pravu, treba da da sav svoj zarađeni novac siromašnom narodu, kad već daje i novac, nek proda sve što ima, kuće, jahte, automobile... ma što tu da staje, nek proda i bubreg, šta će mu oba, siguran sam da nekom treba i plučno krilo, a što ne bi i srce nekom prodao pa neka sve to da jadnoj deci (koja su jadna jer su ih roditelji takvim napraviii, al Bože moj, kada je ikad iko u zemlji srbiji preuzeo odgovornost za nešto, al siguran sam da je nekako Novak i za to kriv...) Stvarno je ovaj Novak zlo što to neće da uradi....

I btw, evo da ti kažem da sam tenis počeo da pratim zbog Jelene Janković, ne zbog Novaka. Mada sve i da je neko juče počeo da gleda tenis, zašto bi bio ko imao probem sa tim?

Dokle vise po Novaku???
Lepo si mu rekao UltimaNe.
Ja sam tenis pocela da pratim jos kada je Mekinro igrao i muka mi je vise da objasnjavam sta i koliko znam o tenisu.
E da, jos ovo (sto mi je poseban biser) - da li je mogao trecinu Novog Beograda i okoline da ubaci u svoj autobus? Dajte malo logike, smisla u tome sto pisete.
Otvorite Brando neku temu ili jos bolje pisite na Blogovima, napisite sta Vas sve i ko muci.
I nemojte da se ljutite sto sam Vam ovo sve napisala.

Pozdrav za Novaka ...

muchlove.gif
muchlove.gif
muchlove.gif

Holidays_Easter_Easter_still-life_028704_.jpg

Poslednja izmena:
samo ON ?
A vi ste zaludenici, a da ga selekor nije zvao to je izmisljeno
nije mi jasno kako ga mozete braniti,
zar niko od tenisera ili sporista nisu saluzili da se malo vise postuju,
uf ,politika.........ali ima jos onih koji su cistog srca........

Selektor ga zaista nije zvao, zato sto je selektor pre svega njegov trener, pa tek onda selektor. Ionako je dobio selektorsko mesto jedino i zato sto je njegov trener dok Nole boravi u Srbiji.

Drugo, Nole i ne treba da se zamlacuje sa nebitnim Dejvis kupom, jer vas vec par godina lazu da je to neko bitno takmicenje u tenisu danas. Bilo nekad, sada nije. 10 puta je bitnije za tenis da igra dobro na Masters seriji na sljaci.

Za Srbiju kao drzavu je Dejvis kup nebitan, 400 puta je bitnije da osvoji Roland Garos ove godine.

Poslednja izmena:
Federer nije igrao za Švajcarsku u poslednjih 8 godina ni jednom. Nadal takodje nije igrao za Španiju poslednjih par godina. Igrao samo prošle godine. Ni jedan amerikanac ako je u prvih 10 ne igra. Ne vidim problem. A tvoj komentar da Nole igra samo za novac apsolutno ne stoji. Daj mi i jednog svetskog tenisera koji je u dobrotvorne svrhe odvojio toliko koliko Novak za svoj narod. Niko mu po patriotizmu nije ravan. Tebe uopšte ne razumem.
A ovde ti citiram ono što ti negiraš.

Netacno.

Selektor ga zaista nije zvao, zato sto je selektor pre svega njegov trener, pa tek onda selektor. Ionako je dobio selektorsko mesto jedino i zato sto je njegov trener dok Nole boravi u Srbiji.

Drugo, Nole i ne treba da se zamlacuje sa nebitnim Dejvis kupom, jer vas vec par godina lazu da je to neko bitno takmicenje u tenisu danas. Bilo nekad, sada nije. 10 puta je bitnije za tenis da igra dobro na Masters seriji na sljaci.

Za Srbiju kao drzavu je Dejvis kup nebitan, 400 puta je bitnije da osvoji Roland Garos ove godine.
Jok nije. Zato sve reprezentacije nastupaju sa najjačim sastavom. Sem naravno Švajcarske jer je ovaj čisti materijalista. :evil:

Jok nije. Zato sve reprezentacije nastupaju sa najjačim sastavom. Sem naravno Švajcarske jer je ovaj čisti materijalista. :evil:

Federer je igrao za svoju drzavu najvise od svih top igraca, cak je i jedini igrao za Svajcarsku van Evrope.

I ne nastupaju svi u najjacim sastavima, narocito ne Spanija. Top igraci ne mogu redovno da igraju Dejvis kup jer oni igraju najvise meceva po turnirima. I zato je lako Berdihu ili Tipsi da igraju za repku koji udju u polufinale nekog turnira iz svakog 7-og pokusaja, u odnosu na Federera, Nadala i Noleta koji to rade stalno.

Poslednja izmena:
Federer je igrao za svoju drzavu najvise od svih top igraca, cak je i jedini igrao za Svajcarsku van Evrope.

I ne nastupaju svi u najjacim sastavima, narocito ne Spanija. Top igraci ne mogu redovno da igraju Dejvis kup jer oni igraju najvise meceva po turnirima. I zato je lako Berdihu ili Tipsoi da igraju za repku koji udju u polufinale nekog turnira iz svakog 7-og pokusaja, u odnosu na Federera, Nadala i Noleta koji to rade stalno.
Izguglaj tačne podatke kolko je on puta igrao a koliko puta je propustio. :manikir:

Ma nemam ja šta da guglam. Ja sam ti rekao podatke a ti demantuj. Nole samo njije igrao ove godine. :manikir:

federer nije u poslednjih 10 godina ni 2 puta. A Nadal se takodje nešto malo izvlačio. :lol:

Sve sto si sada napisao je netacno. Federer je samo u poslednjih pola godine igrao toliko puta koliko ti navodis za 10 godina, ukljucujuci i jedan put do daleke Australije. Nadal se ne malo, nego mnogo izvlacio (potpuno opravdano, naravno), a Noletu nije prvi put da preskace reprezentativne meceve (isto tako potpuno opravdano).

Evo ti tacni podaci: U svojim karijerama, Federer je odigrao 55 meceva za reprezentaciju, Rafa 27, a Nole 30. Kada se uracuna razlika u godinama, verovatno ce Nole u Federerovim godinama odigrati otprilike toliko meceva, tako da ne razumem zbog cega bi sada pa ovo bio jos jedan povod za pljuvacinu po Federeru?:dontunderstand:

Sve sto si sada napisao je netacno. Federer je samo u poslednjih pola godine igrao toliko puta koliko ti navodis za 10 godina, ukljucujuci i jedan put do daleke Australije. Nadal se ne malo, nego mnogo izvlacio (potpuno opravdano, naravno), a Noletu nije prvi put da preskace reprezentativne meceve (isto tako potpuno opravdano).

Evo ti tacni podaci: U svojim karijerama, Federer je odigrao 55 meceva za reprezentaciju, Rafa 27, a Nole 30. Kada se uracuna razlika u godinama, verovatno ce Nole u Federerovim godinama odigrati otprilike toliko meceva, tako da ne razumem zbog cega bi sada pa ovo bio jos jedan povod za pljuvacinu po Federeru?:dontunderstand:
Ma koliko mi se čini ti si prvi počeo sa nekim primedbama na račun Noleta. A poštujući tvoje podatke može se zaključiti da je Nole dao svojoj reprezentaciji daleko više nego taj ljigavac koga veličaš. Takvog perfidnog i pokvarenog čoveka medju sportistima u životu nisam sreo. On ne da je zaslužio pljuvačinu samo po ovom pitanju, zaslužio je po svim ostalůim pitanjima. Njegova karijera zasnovana na protivnicima koje je imao ne može se upotzrebiti za visine na koje ga dižu. Nikada u životu nije tukao No1 6 puta u bilo kom finalu niti No2 5 puta za redom. Samo zbog toga Noletova i karijera i uspesi su za 3 koplja iznad Plačipíčkove. :hvala:

Ma koliko mi se čini ti si prvi počeo sa nekim primedbama na račun Noleta. A poštujući tvoje podatke može se zaključiti da je Nole dao svojoj reprezentaciji daleko više nego taj ljigavac koga veličaš. Takvog perfidnog i pokvarenog čoveka medju sportistima u životu nisam sreo. On ne da je zaslužio pljuvačinu samo po ovom pitanju, zaslužio je po svim ostalůim pitanjima. Njegova karijera zasnovana na protivnicima koje je imao ne može se upotzrebiti za visine na koje ga dižu. Nikada u životu nije tukao No1 6 puta u bilo kom finalu niti No2 5 puta za redom. Samo zbog toga Noletova i karijera i uspesi su za 3 koplja iznad Plačipíčkove. :hvala:

Ne, ja sam samo pisao da i ne treba da igra Davis kup, jer je to potpuno nepotrebno. Mislim da je pocela da te hvata paranoja, kada u svakom postu vidis da neko napada Noleta.

Dobro, vaoma mi je drago i milo sto imas takvo misljenje o Federeru:ok: Naravno, meni je to misljenje zesca glupost, ali ovo je slobodno drustvo, i svako ima pravo na svoje misljenje.

Ne, ja sam samo pisao da i ne treba da igra Davis kup, jer je to potpuno nepotrebno. Mislim da je pocela da te hvata paranoja, kada u svakom postu vidis da neko napada Noleta.

Dobro, vaoma mi je drago i milo sto imas takvo misljenje o Federeru:ok: Naravno, meni je to misljenje zesca glupost, ali ovo je slobodno drustvo, i svako ima pravo na svoje misljenje.
Dobro je da si rekao da je tebi žešća glupost. Zato ti ne zameram. Svima ostalima koji se ovde okupljaju je merodavna i istinita.

Inače ovde:
ne razumem zbog cega bi sada pa ovo bio jos jedan povod za pljuvacinu po Federeru?
si tražio da ti objasnim povod za pljuvačinu. Šta ti onda u postu nije jasno? Zašto ga pljujem? Pa naravno, zato što ta ljiga ništa drugo ni ne zaslužuje. Još sam bio i umeren. Nisam se useknuo pa da mu pošaljem i nekog zelembaća u lice.

A ti izbegavaj neke konstatoacije o "slobodnom društvu". Počećemo da polemišemo i o nečemu što nije tema Tenis. :hvala:

Úspěšný vstup do antukové sezony má za sebou také první hráč světa Novak Djokovič.

Srbský tenista porazil Andrease Seppiho z Itálie 6:1, 6:4 a v třetím kole se utká s Ukrajincem Alexandrem Dolgopolovem. "Na antuce jsem nehrál soutěžní zápas od loňského Roland Garros, takže jsem s výkonem spokojen," citovala Djokoviče agentura AP.
......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back