Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A. Čudna mi čuda. Lako mu je pobedjivati kad je najbolji na svetu. Što nije pobedjivao kad je bio Treći igrač sveta? A? Nije on nikakav igrač. Ne ume ni sportski da izgubi neki meč. Samo se kuurči pa bije sve redom. Videću ga kad bude imao 50 godina hoće li i onda nekoga da ovako bije. :evil:

Prvi set sasvim OK.
U drugom, Novak neprepoznatljiv. Unervozila sam se bila mnogo u tim trenucima. Nije mi bilo prijatno ni u trecem setu.
Anduhar je dobar teniser.
Da sam se uplasila - jesam. Ali, sve se dobro zavrsilo.
Dnevni termini Novaku ne odgovaraju. Tesko podnosi vrucinu. A ovi Ameri mu namerno smestaju dnevne (podnevne) meceve :evil: :evil: jedni...

Novak je malo teze nego sto se ocekivalo savladao Pabla Anduhara sa 2:1 u setovima
6:0, 6:7(5), 6:2.
224997_djokson-reuters_f.jpg

Nole je izjavio...:heart::heart::heart:
"Ovo je mec osmine finala i imao sam za protivnika vrlo kvalitetnog igraca koji zasluzuje da bude u zavrsnici turnira.
Neke poene osvojio sam na srecu i mogu da budem zadovoljan prolaskom u narednu rundu takmicnja"

Iskren je bio Nole, kao i uvek.
Svaka cast Pablu.
Iznenadio me Berdih.
Dobro je sto je ispao, ne lezi Noletu nikako...
Ima tako nekih igraca protiv kojih Nole jednostavno losije igra, to su teniseri koji se narocito motivisu kada igraju sa najboljima pa se bore kao lavovi...
Jedan od njih je i doticni Pablo.
Dolgopolov me je razocarao jer nije pruzio nikakav otpor Nadalu. Ali, Nadal je paaa... Nadal. I tu nema sta da se vise prica.

Poslednja izmena:
Evo ga jos jedan...
Hajde ako znas, obrazlozi to sto si napisao, ili si samo ljut sto je Novak izgubio?

Ja nisam ljuta sto je Nole izgubio. Samo je dokazao da je covek i da je tenis samo sport u kome se nikada ne zna ko ce pobediti dok god se igra. Zato me nerviraju nasi komenatatori koji unapred proglasavaju pobednika. Nole je nesto neprocenjivo veliko sto imamo i cega objektivno jos nismo svesni.

Novak pocinje ucesce u MAJAMIJU duelom sa pobjednikom meca Leandro Majer Markos Bagdatis.
Projektovani rival u narednom kolu mogao bi da mu bude Viktor Troicki.

259839-nole.jpg

Nole dijeli zreb sa Federerom, pa je njihov duel vidjen u polufinalu.
Potencijalni Noletovi protivnici do tad su Felisijano Lopez ili Risar Gaske 4 kolo, to jest David Ferer ili Huan Martin del Potro cetvrtfinale.

Novak pocinje ucesce u MAJAMIJU duelom sa pobjednikom meca Leandro Majer Markos Bagdatis.
Projektovani rival u narednom kolu mogao bi da mu bude Viktor Troicki.

259839-nole.jpg

Nole dijeli zreb sa Federerom, pa je njihov duel vidjen u polufinalu.
Potencijalni Noletovi protivnici do tad su Felisijano Lopez ili Risar Gaske 4 kolo, to jest David Ferer ili Huan Martin del Potro cetvrtfinale.
Auuuuuuuuuuuuuu.....ebem ti sunac. A nije nam baš u najboljoj formi.
:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back