Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi sama ...:heart2::heart2::heart2:
Sinoc nisam mogla doci do ove slike nadala sam se da ces ti to da ucinis .
Boris 1 je sigurno na poslu nesto ga nema .
Presrecna sam mala je rijec .
Nisu imali kud morali su pasti pred cinjenicama .
Zasluzio je taj P E H A R .
Koji je to KOLEKCIONAR ...
Trebace mu soba samo za trofeje...

214318_1-a-nole2_if.jpg

Hey Dukice...
Nisam na poslu...na godisnjem sam j nemam stalan pristup internetu.
Ti znas koliko meni NOLE znaci (: ...
Cekao sam na ishod izbora i moram priznati da se desilo ono sto je i trebalo da se desi...zasluzno!!!

Nisam stigao napisati ni clanak u ime AO-a ali cu to uraditi cim se vratim sa godisnjeg a do tada bodrite NOLETA I U MOJE IME!!!

Hey Dukice...
Nisam na poslu...na godisnjem sam j nemam stalan pristup internetu.
Ti znas koliko meni NOLE znaci (: ...
Cekao sam na ishod izbora i moram priznati da se desilo ono sto je i trebalo da se desi...zasluzno!!!

Nisam stigao napisati ni clanak u ime AO-a ali cu to uraditi cim se vratim sa godisnjeg a do tada bodrite NOLETA I U MOJE IME!!!

Tako sam i mislila, za radovanje na pravi nacin ne brini tu mi nas NOLE obilato pomaze .:heart::heart::heart:
Boris Beker,nije mogao da izdrzi da na dodjeli ne prozbori koju za Rodzera i Nadala no isto tako ni da ustakne pred Noletovim uspjesima, pa kaze...

Čestitam Novaku na prelepoj godini, to je jedna od najboljih sezona koje pamtim u istoriji tenisa, i momak je apsolutno zaslužio ovu nagradu.
Imao je vrlo tešku konkurenciju u Lionelu Mesiju i Sebastijanu Fetelu, koji su značajne figure u svojim sportovima. Pre samo dve godine, muški tenis se vrteo oko Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ali odjednom imamo novog klinca u kraju, koji je preuzeo ovaj sport u svoje šake.
Moramo da naglasimo kakvo fantastično ostvarenje je to za njega i koliko on dostojno reprezentuje svoju zemlju.
To znači da će tenis biti još bolji u narednim godinama ...

212867_14594002b_f.jpg

Najboljeg tenisera i sportistu svijeta Novaka Djokovića u četvrtak će u Jagodini, povodom predstavljanja njegove figure u Muzeju voštanih figura, dočekati nekoliko hiljada građana, najavio je gradonačelnik tog grada Dragan Marković koji ističe da je dolazak Djokovića u Jagodinu “velika čast za grad”.

Voštana figura Djokovića, rad beogradskog vajara Svetomira Radovića, izradjena na osnovu video snimaka i fotografija najboljeg tenisera svijeta, od četvrtka će biti dio stalne postavke Muzeja voštanih figura.

Figura je visoka 1,88 metra i obučena je u orginalni dres i obuvena u patike sa “Head speed pro” reketom koji je oštećen kada ga je Djoković u svom karakterističnom pokretu bacio.
Na unutrašnjem delu reketa piše “Novak”.

Tan2012-2-7_1456807_1.jpg

Poslednja izmena:
Kakav je ovo izbor,gde su odbojka,kosarka,rukomet,vaterpolo.....birali su se samo oni sportovi u kojima su ameri dobri,da prigrnu jos koje priznanje vestackim putem........fala Bogu pa nisu mogli da pobiju cinjenice o tome ko je trenutno najbolji,ali izostavljanje sportova u kojima ih nema je tuzno.....ono sto je amerima bitno mora da bude i celom svetu,pa tako namecu ragbi,golf,bejzbol i ostale retardirane sportove celom svetu na racun top 5 sportova

Vaterpolo je potpuno nepopularan, cak i Evropi, a kamoli u svetu. Rukomet, a narocito odbojka su skoro pa nebitni sportovi u svetskim okvirima, bitni su samo u Evropi, i to odbojka mnogo manje od rukometa. Uopste se nisu birali oni sportovi gde su Amerikanci dobri, naprotiv; ovaj izbor favorizuje sportove gde su dobre zemlje Komonvelta, sto je i logicno, jer su one najbitnija snaga u svetskom sportu. Koliko vidim, nominacije su imali i kriket timovi, a kriket je potpuno nepostojeci u Americi; a skroz su zapostavili bejzbol i hokej, koji su em Severno Americki sportovi, em su svetski sportovi.

Inace, golf, bejzbol i ragbi su 15 puta popularniji svetski sportovi od rukometa, odbojke, a narocito vaterpola, bejzbol je cak TOP 5 svetski sport, mozda i ragbi. Odbojka, rukomet i vaterpolo su udaljeni od TOP 5 svetskih sportova isto koliko sam ja udaljen od baleta. Rukomet je jedini sport od njih koji je TOP 5 timski sport samo u Evropi.

Poslednja izmena:
Jedna zanimljivost. U Francuskoj se u poslednje vreme vodi neka vrsta masovne antikampanje protiv spanskih sportista. Francuska javnost ih proziva zbog koriscenja nedozvoljenih sredstava u masi sportova, a u tenisu je najvise na udaru Nadal. Cak se i eminentni francuski sportisti poput matorog Noe javljaju i izrazavaju sumnju u rezultate svih spanskih sportista. Sad kada je Kontador (poznati biciklista) dobio suspenziju, Francuzi su jos glasniji, a Spanci se isto tako zestoko brane, poceli su i da se prozivaju javno. Gledajte npr. ovo:

Nadal je javno izneo protest zbog ovoga, ali nije samo Nadal na udaru, na kraju klipa su logoi mnogo spanskih nacionalnih sportskih asocijacija, uz poruku 'Spanski sportisti...Oni ne pobedjuju slucajno'. Spanci su rekli da ce da idu na sud zbog tog skeca. Generalno, mislim da Francuzi ne mogu da podnesu da spanski sport dominira u masi sportova u Evropi danas, ukljucujuci fudbal i kosarku; sto nikada u istoriji nije bilo...

Elem, sto se tice tenisa, to verovatno znaci da ce francuska publika na Roland Garosu biti jos gora prema Nadalu nego obicno (oni ga ionako bas ne mirisu), sto ce ovogodisnji turnir uciniti jos zanimljivijim. Mozda i u Nadalu proradi dodatni inat zbog toga, a videcemo da li ce to biti dobro ili lose... U svakom slucaju, ocekujte da Francuzi ove godine navijaju za Novaka ako se sastane sa Nadalom. Navijace za njega cak iako ni Novaka bas ne vole preterano, ali ovo izmedju Spanaca i Francuza postaje licno...

Poslednja izmena:
a jeste li videli kako ga je izvajao onaj palmin vajar za muzej voštanih figura u jagodini?

ovo je užas, moraću sliku da stavim u spoiler, a spoiler otvorite na sopstvenu odgovornost...z:cry:

15343613784f395a5084f68305727818_orig.jpg

Jao, videla sam... Vala bas, lepo si napisao... da se otvori ``na sopstvenu odgovornost``. Ja nisam smela.
Videla sam ``to`` na TV-u u vestima i strasno je na sta ta figura lici. Na Novaka svakako ne. Sigurno lici na vajarevu babu. Baba mu je verovatno lepsa.
Mislim da se Novak uplasio kada je video kako ga je vajar ``izvajao``.
Mene bi bilo sramota, da sam na mestu jagodinskih gradskih celnika - da tako nesto ``iznesem`` pred javnost.
Zao mi je sto je Novak morao da prodje kroz tu jagodinsku bruku.
Videli ste valjda na TV-u i kako su ``napravili`` Divca``? Strasno!
Ako su i ostale figure nasih istaknutih ljudi ovakve, bolje bi Jagodincima bilo da zatvore taj nazovi Muzej vostanih figura.
Mozemo mi i bez toga.

Od danas nosilac Zlatne Karadjordjeve zvijezde prvog stepena, Novak Djokovic vec je okrenut novim izazovima i, u susret Olimpijskim igrama u Londonu, kaze da ce biti ponosan ukoliko ga Olimpijski komitet Srbije odredi za nosioca zastave Srbije na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara .
95634_djokovic-novak07_f.jpg

"U životu je sve moguće, to sam najbolje osetio na svom primeru u poslednjih godinu i po dana.
Ne bih da zvučim prepotentno, ali nema smisla biti bilo šta drugo nego optimističan.
Idem sa najvišim mogućim ambicijama i ciljevima na svaki turnir, a pogotovo na te najveće, gde se uspesi igrača najviše vrednuju.
Zato ću svoju formu tempirati za te turnire" NOLETOVE su rijeci i treba mu vjerovati ...
:heart::heart::heart:

Jao, videla sam... Vala bas, lepo si napisao... da se otvori ``na sopstvenu odgovornost``. Ja nisam smela.
Videla sam ``to`` na TV-u u vestima i strasno je na sta ta figura lici. Na Novaka svakako ne. Sigurno lici na vajarevu babu. Baba mu je verovatno lepsa.
Mislim da se Novak uplasio kada je video kako ga je vajar ``izvajao``.
Mene bi bilo sramota, da sam na mestu jagodinskih gradskih celnika - da tako nesto ``iznesem`` pred javnost.
Zao mi je sto je Novak morao da prodje kroz tu jagodinsku bruku.
Videli ste valjda na TV-u i kako su ``napravili`` Divca``? Strasno!
Ako su i ostale figure nasih istaknutih ljudi ovakve, bolje bi Jagodincima bilo da zatvore taj nazovi Muzej vostanih figura.
Mozemo mi i bez toga.
ma da, ko da ga je federer vajao...a evo kako izgledaju ostali: klikni

sveti sava liči na raspućina (prvi u drugom redu), a ivo andrić je pljunuti igor mandić (peti red u sredini) :dash:

Nole sa igracima MILANA do njihove pobjede...Donio im je srecu...:heart2::heart2::heart2:

21374134034f3ce07756ad9738017284_orig.jpg

„Svi navijači ’rosonera’ su se sjajno proveli na utakmici, a ja sam sa drugom i bratom pružio podršku svom timu koji je odigrao neverovatno.
Izgleda kao da smo Milanu doneli sreću.
Upoznao sam igrače prošle godine u Dubaiju, i ove godine smo se takođe videli.
Nemam puno vremena da pratim svoj omiljeni tim, ali ove nedelje ne igram ni na jednom turniru pa sam došao i zaista sam srećan zbog toga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back