Odlican komentar s Noletovog sajta
"Dragan
03.03.2012.
Naravno, kada vas neko kao NOLE navikne na pobede i samo pobede svaki poraz teško pada. Vidim u komentarima Noletovih navijača neku vrstu razočaranja a za koje mislim da nije nimalo opravdano. Čak mislim da je veoma dobro što NOLE nije osvojio ovaj turnir
Setimo se samo kako je bila uspešna i teška prošla 2011. godina. Sa kakvim pritiskom je NOLE došao u Paris (RG):
1. Nepobediv od početka sezone
2. Neviđen niz pobeda u karijeri
3. AO slam i 4 M1000 osvojeni
4. Nepobediv u direktnom duelu sa aktuelnim broj 1 u tenisu
5. Razne izjave velikih tenisera (RF in primis) i pisanja štampe celog sveta protiv Noleta
Znamo kako je završeno učešće Noleta na tom turniru i mislim da je NOLE svestan razloga zbog kojih je izgubio u polufinalu sa RF. On to najbolje može da zna a po meni čak ni čovek od čelika ne može da igra tenis sa takvim pritiskom, može da igra ali ne može da pobedi RF.
Ovim porazom u Dubaiu NOLE je otklonio onaj najveći pritisak od svih nabrojanih, nije nepobediv u sezoni.
Mislim ako dozvoli Nadalu da ga pobedi bar jednom pre RG u Parizu ukloniće i onaj drugi snažni pritisak - uzastopne pobede nad Nadalom i na taj način će moći da igra svoj najbolji tenis potpuno rasterećen i sa mnogo većim šansama za osvajanje turnira a znamo po Noletovim izjavama koliko mu je to važan turnir (a i nama

).
Od tog turnira u mnogome će zavisiti i ostatak sezone gde ga očekuju veliki izazovi i najprestižniji turniri u ovome sportu - Wimbledon i Olimpijske igre.
Eh, kako bi nam bilo drago da NOLE pobedi sve mečeve od sada pa do Pariza ali verujte to ne bi bilo dobro zato pripremimo se za još neki poraz i uzmimo to kao normalno i planirano, svima će biti lakše pa i Noletu.
Ja verujem da NOLE nema baš mnogo vremena da dođe ovde i čita sve komentare svojih obožavaoca ali isto tako verujem i da ponekad dođe i kada vidi nekoliko poruka (pozitivnih) bude mu u svakom slučaju lakše da igra dalje i da niza pobede.
Nažalost jedini način na koji možemo da mu pomognemo jeste da navijamo i da budemo ponosni što imamo takvog momka koji koristi svaku priliku da kaže javno koliko mu značimo.
Zato, 'AJDE NOLE
P.S. Izvinjavam se zbog malo dužeg komentara "
I jos jednom,AJDE NOLE