Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I sad treba ti odgovorim na ovo? :sad2:

Ala je lijepo biti glup ...
Ponekad se praviti da si Tosa .
pioneer_smoke.gif

Vjerovali ili ne...
Ovaj nas svijet sve procjenjuje u kolicini novca.
Suskavim zelenim dolarima...
Pitaju se koliko li vredi nas Nole tako izracunat .... ?
Navode i neke cifre , sramota me da ih citiram .
Kad suma bude urtrostrucena petostrucena i dalje u rastu prenijecu vijest ...

208413_011627s1_f.jpg

Zrijebom je odredjeno da prvi teniser svijeta Novak Djokovic igra protiv Nemca Marsela Sedrika Stebea u prvom kolu turnira u Dubaiju.:heart::heart::heart:

195989_nole_f.jpg

Prvi teniser svijeta Novak Djokovic stigao je u Dubai, gdje ce od ponedeljka braniti titulu na ATP turniru serije 500, koju je osvajao u prethodne tri godine.

U Dubaiju NOLE je upoznao legendarnog skakaca s motkom Sergeja Bubku i slikao se sa njim i njegovim sinom Sergejom juniorom, takođe profesionalnim teniserom, koji je trenutno 145. na svijetu.

219495_1-a-bubka_f.jpg

Odlican komentar s Noletovog sajta

"Dragan
03.03.2012.
Naravno, kada vas neko kao NOLE navikne na pobede i samo pobede svaki poraz teško pada. Vidim u komentarima Noletovih navijača neku vrstu razočaranja a za koje mislim da nije nimalo opravdano. Čak mislim da je veoma dobro što NOLE nije osvojio ovaj turnir
Setimo se samo kako je bila uspešna i teška prošla 2011. godina. Sa kakvim pritiskom je NOLE došao u Paris (RG):
1. Nepobediv od početka sezone
2. Neviđen niz pobeda u karijeri
3. AO slam i 4 M1000 osvojeni
4. Nepobediv u direktnom duelu sa aktuelnim broj 1 u tenisu
5. Razne izjave velikih tenisera (RF in primis) i pisanja štampe celog sveta protiv Noleta
Znamo kako je završeno učešće Noleta na tom turniru i mislim da je NOLE svestan razloga zbog kojih je izgubio u polufinalu sa RF. On to najbolje može da zna a po meni čak ni čovek od čelika ne može da igra tenis sa takvim pritiskom, može da igra ali ne može da pobedi RF.
Ovim porazom u Dubaiu NOLE je otklonio onaj najveći pritisak od svih nabrojanih, nije nepobediv u sezoni.
Mislim ako dozvoli Nadalu da ga pobedi bar jednom pre RG u Parizu ukloniće i onaj drugi snažni pritisak - uzastopne pobede nad Nadalom i na taj način će moći da igra svoj najbolji tenis potpuno rasterećen i sa mnogo većim šansama za osvajanje turnira a znamo po Noletovim izjavama koliko mu je to važan turnir (a i nama :) ).
Od tog turnira u mnogome će zavisiti i ostatak sezone gde ga očekuju veliki izazovi i najprestižniji turniri u ovome sportu - Wimbledon i Olimpijske igre.
Eh, kako bi nam bilo drago da NOLE pobedi sve mečeve od sada pa do Pariza ali verujte to ne bi bilo dobro zato pripremimo se za još neki poraz i uzmimo to kao normalno i planirano, svima će biti lakše pa i Noletu.
Ja verujem da NOLE nema baš mnogo vremena da dođe ovde i čita sve komentare svojih obožavaoca ali isto tako verujem i da ponekad dođe i kada vidi nekoliko poruka (pozitivnih) bude mu u svakom slučaju lakše da igra dalje i da niza pobede.
Nažalost jedini način na koji možemo da mu pomognemo jeste da navijamo i da budemo ponosni što imamo takvog momka koji koristi svaku priliku da kaže javno koliko mu značimo.
Zato, 'AJDE NOLE

P.S. Izvinjavam se zbog malo dužeg komentara "

I jos jednom,AJDE NOLE
t8vwpk10.jpg
:D

Indijan Vels: Novak izbjegao Rafu i Rodzera do finala...:heart::heart::heart:

sp-novak.jpg

Turnir na kojem Novak brani trofej osvojen prosle godine startuje 8. marta,a zavrsava 18.
Rival u drugom kolu bice mu kvalifikant.
Novak nece moci da se sastane sa Rafom Nadalom i Rodzerom Federerom prije finala.
Potencijalni rivali u cetvrtfinalu su mu Tomas Berdih, Nikolas Almagro, Kei Nisikori i Endi Rodik.
Kad se plasira u polufinale Novak bi mogao da se sastane sa Endijem Marejom, Mardijem Fišom ili Žilom Simonom.

Pred Novakom je ogroman posao odbraniti fantasticnu 2011.
U igri je 7.500 bodova.
Nece biti lako no pred ovom recenicom je teniser koji igra najbolje kad je najteze.
Sam kaze ...

Dobro sam igrao od Vimbldona prosle godine.
Jesam imao dosta stvari koje sam radio van terena od kako sam postao broj jedan, ali imam tim ljudi oko sebe koji to odlično kontrolise. Postoji mnogo izazova i stvari u kojima mozete da uzivate.
Ali, sve je to normalno.
Ne možete 100 odsto da budete u tenisu.
Mladi ste i treba da uzivate u zivotu.
Ipak, znam sta mi je cilj, i radicu vredno na treninzima da odigram maksimalno u Indijan Velsu ...

N O L E majstore zelimo ti da uspijes...

Poslednja izmena:
N O V A K dobio privatni avion...

Sad moze da putuje sirom svijeta od turnira do turnira ,bez cekanja redovnih letova.
:heart::heart::heart:

223308_djokovic-avion-afp_ff.jpg

Filijala cuvenog "bombardera" iz Kanade ustupice Noletu model "lirdžet 45", koji će mu biti na dostupan kad god bude zelio. Rijec je o letelici srednje velicine, koja kosta 11,5 miliona dolara i ima mjesta za osam do 10 putnika.

223309_djokovic-avion2-afp_ff.jpg

Sam Nole kaze...

"Putovanje ovim letelicama pomaže mi da nadjem ravnotezu izmedju intenzivnog rasporeda putovanja, obaveza igranja na ATP turu i pojavljivanja u javnosti izmedju toga.
Fan sam 'Lirdžeta' dugi niz godina i imaju fantastične avione"

223310_djokovic-avion3-afp_ff.jpg

Videćemo danas na sport kanalu Balkaniyuma.....Anduhar je trenutno 45. na svetu, a u jedinom njihovom okršaju, u Umagu 2007, Đoković je rivalu prepustio samo četiri gema a njih dvojica se inače dugo znaju.U četvrtfinalu pobednik ide na boljeg iz meča Almagro – Berdih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back