Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iKEm9GlpbuNP3.gif

iukPWmIy1XQAY.gif

:vatromet: :konfete:
Onaj leptir od pre dva dana je nagovestio Novakovu pobedu.
Sta reci sto vec nije izreceno, napisano.
Tezak, pretezak mec, obojica su teniski divovi.
Novak je dokazao da je opet bolji od Rafe.
Bilo je tesko, ali pobedio je Novak.
Hvala ti Novace, za sve.
Kralj si Australije bio i ostao.
:heart2:

:vatromet: :konfete:
Onaj leptir od pre dva dana je nagovestio Novakovu pobedu.
Sta reci sto vec nije izreceno, napisano.
Tezak, pretezak mec, obojica su teniski divovi.
Novak je dokazao da je opet bolji od Rafe.
Bilo je tesko, ali pobedio je Novak.
Hvala ti Novace, za sve.
Kralj si Australije bio i ostao.
:heart2:

Bravo Nole, danas si postao pravi Sampion, mada si bio to i prosle godine:D
Rafi svaka cas na njegovoj igri i sportskom ponasanju. Da je bilo ko igrao protiv njega danas, navijao bih za njega.
Dva velikana tenisera, na zalost...ima samo jedan pobednik, kao sto rece Nole.
Koliko god da je neko uspesniji do sada u tenisu od njih dvojice, nikada nece imati ovu velicinu koju dvojica velikih imaju:neutral:

Aaaaaaaaa Novak!

Što reče Mirko za infarkt, samo tako nastavi...Pokušaj da se još stabilizujes ispravis greske i ranije zavrsavas meceve.
Tri dana sam pod stresom, sad ću lepo da legnem i odmorim, totalno sam psihički slomljena, kao i većina pretpostavljam.

Ne znam šta je Đoković skrivio onom nesrećniku Vilanderu ali ono što je Vilander nalupetao u poslednjem izdanju svoje emisije na AO je potpuno nenormalno.

Te Nadal sve rad a Đokovića samo vraća, te Nadal se mnogo više kreće (što normalno kad ga Đoković šeta) i ono najbizarnije, Đoković je po njemu imao nekoliko PRLJAVIH TRIKOVA u rukavu šta god to značilo!!!???

Zaista mi nije jasno zašto Vilander bukvalno vodi kampanju protiv Đokovića i trudi se da ga omalovaži na sve moguće načine?

Ne znam šta je Đoković skrivio onom nesrećniku Vilanderu ali ono što je Vilander nalupetao u poslednjem izdanju svoje emisije na AO je potpuno nenormalno.

Te Nadal sve rad a Đokovića samo vraća, te Nadal se mnogo više kreće (što normalno kad ga Đoković šeta) i ono najbizarnije, Đoković je po njemu imao nekoliko PRLJAVIH TRIKOVA u rukavu šta god to značilo!!!???

Zaista mi nije jasno zašto Vilander bukvalno vodi kampanju protiv Đokovića i trudi se da ga omalovaži na sve moguće načine?
Није само Виландер у питању
Сви га не воле ... коментатори, публика ... цео западни свет
Сети се прошле године US-opena, шта је радила публика ... 24.000 гледалаца онако некоректно и не фер се понашало ... дивљало од среће на сваку Новакову грешку у мечу против Федерера ... слично и у финалу с надалом
На сваком великом турниру, гренд слемовима посебно, Новак се увек бори против два противника - ривала и публике

Није лако западу да свари да један Србин апсолутно доминира ... посебно што после сваке победе спомене Србе и Србију ... директно свима гурне прст у око
Зато га не воле ... јер за њих су Срби нешто најгоре на кугли земаљској
Браво Ноле ... ти си најбољи аспирин за све те скотове !

409132_333026646729462_196058070426321_1084604_1956002580_n.jpg

I ja ga odavno slusami pratim .
On je bivsi teniser u fazi zaborava a to boli .
Dugo se slepao i supidupi Federeru pa i Nadalu u zavisnosti koji je bio broj jedan .
Za Noleta se preskartao misleci da je prolazna avantura ATP liste.
Svi njegovi komentari su udvaranja i isticanja sebe u proslosti.
Kako je Federer dugo bio broj jedan nekako se udvara po navici.
Osjeca i iz iskustva zna kako je njegovom Fedji sad kad se sprema za laganu penziju koju mu je zakuvao Nole.
On je tri puta osvoijo Australija open. On M A C A N Vilander, pa umislio da na tako nesto nema vise niko pravo.
Od svega ovoga mo malo ispada doticni MACAN.

wilander, ne vredi slušati njegova lupetanja.
zadnji put sam ga slušao dok je prenosio noletov meč sa hjuitom.
celo vreme je govorio kao će nole da ponizi hjuita.
kako se seća kad je njega na zalasku karijere ponizio agasi i da mu je unapred žao hjuita jer zna kako je to bolno kad te protivnik ponizi...itd.
tako je govorio sve dok hjuit nije uzeo treći set, a onda se iznenada ponadao da bi hjuit mogao i dobiti noleta, ako ne igrom, a ono barem na kondiciju jer, primetio je noletovo teško disanje i to, logično, povezao sa njegovom nespremnošću, alergijom i sl.
toliko se zahuktao kudeći noletovu fizičku nespremnost da nije mogao da se zaustavi ni kad se meč završio predviđajući njegov fizički kolaps već protiv gaskea ili ferera...
ne znam da li se ove teorije držao posle mečeva sa fererom, marijem, a posebno nadalom, jer, sećam se da je i prošle godine govorio kako nema šanse protiv nadala u 5 setova...
ako mu sad nije jasna noletova fizička spremnost, mislim da mu nikada neće ni biti jasno, ili, što je više verovatno, on ne želi da mu to bude jasno.

i-google.jpg

wilander, ne vredi slušati njegova lupetanja.
zadnji put sam ga slušao dok je prenosio noletov meč sa hjuitom.
celo vreme je govorio kao će nole da ponizi hjuita.
kako se seća kad je njega na zalasku karijere ponizio agasi i da mu je unapred žao hjuita jer zna kako je to bolno kad te protivnik ponizi...itd.
tako je govorio sve dok hjuit nije uzeo treći set, a onda se iznenada ponadao da bi hjuit mogao i dobiti noleta, ako ne igrom, a ono barem na kondiciju jer, primetio je noletovo teško disanje i to, logično, povezao sa njegovom nespremnošću, alergijom i sl.
toliko se zahuktao kudeći noletovu fizičku nespremnost da nije mogao da se zaustavi ni kad se meč završio predviđajući njegov fizički kolaps već protiv gaskea ili ferera...
ne znam da li se ove teorije držao posle mečeva sa fererom, marijem, a posebno nadalom, jer, sećam se da je i prošle godine govorio kako nema šanse protiv nadala u 5 setova...
ako mu sad nije jasna noletova fizička spremnost, mislim da mu nikada neće ni biti jasno, ili, što je više verovatno, on ne želi da mu to bude jasno.

i-google.jpg

Meni je jako zao sto nisam gledala zadnje izdanje Gem, set and Mats-a, juce u 18:15, jer se poklopio rukomet sa Vilanderovim ``seri-jalom``,
a zaspala sam za reprizu u 01:15 rano jutros... tako da ako je neko sa teme gledao Gem... molila bih za kratak komentar, tj. sta je konkretno rekao za No1eta i njegovu igru.
Interesantno je to kako uvek snishodljivo vodi intervju sa Djokovicem posle svake Novakove pobede, kada mu zapadne taj posao kao komentatoru, saradniku Eurosporta, kao da se boji da ce ga Novak jednom prozvati zbog njegovog nacina interpretiranja Novakove igre.
A sto se publike tice, ne verujem da ce se uskoro njihovo misljenje promeniti sto se Novaka tice, ali mislim da je No1e vec i navikao da se bori i protiv publike.
I na tome mu treba cestitati, jer nije nimalo lako igrati protiv svih na kortu, neki put se tu ukljuce i linijske sudije, a i glavni...
Malo li je?

Tacno je da Wilander vec godinama takav...Nolemrzac:sad2:
Mogu reci da sam gledao finale na Eurosportu i Nemacki komentator, ne da je bio objektivan, nego sam u momentima mislio da je nas komentator:D
Nole je dokazao koliko je veliki sportista i koliko prosvecenosti poseduje, mudro nastupa ne komentarisanjem zlonamernih komentara Wilandera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back