Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iKEm9GlpbuNP3.gif

iukPWmIy1XQAY.gif

Nole oplodi meeeee! :per: :lol:

Mats se ne bi skidao sa Fedžinog #$%&$#% kad bi mu ovaj dozvolio. :lol:
Mnogo je pristrasan, ne obazirem se na njegove komentare.

A ne bih rekao da svet mrzi Noleta samo zato što se Srbenda. On je jedan od najdopadljivijih tenisera, zbog imitacije itd.
Na AO su navijali protiv njega kao i uvek kad neko vodi, uvek navijaju za onog ko gubi da bi se vratio i da bi duže trajao meč.

Cijeli svijet je pod ogromnim utiskom finala Austrelija opena.
To sto su pokazali Rafael Nasal i nas Novak Djokovic je vrhunac izdrzljivosti fizicko i mentalno blago za dalje generacije bijelog sporta za TENIS na najvecem nivou,privilegija dozivljenog.
:heart2::heart2::heart2:

djokovic-2-velika75022020120129134422.jpg

Meni se dopao ovaj komentar...

Džeremi Bejts, bivši britanski Dejvis kup selektor:

"To je bila borba gladijatora.
Prisustvovali smo jednom od najboljih teniskih mečeva koji će se ikad odigrati.
Fenomenalan nivo tenisa.
Mnogi su želeli da vide kako će Đoković igrati ove godine posle sjajne prošle sezone.
Sada više nema sumnje.
On je pravi.
On je svetski broj jedan, potpuno zasluženo i zaslužuje sve što mu se događa, sve titule i sve nagrade."

Procitajte ako vec niste...

http://www.sportske.net/vest/tenis/svet-o-noletu-supermen-ovo-moze-samo-u-crtacima-65914.html

Veceras u 20:00 casova gledamo Novaka kako uzima pehar za najboljeg sportistu na planeti Zemlji... a i sire ;)

Pozitivna kosmicka energija ce biti na iskusenju
.Noletov mladi duh koji je prosuo u etar vibracijama onoga sto je dao do sada stici ce u veliki konpjuter.kome se mi obracamo nasom energijom malog Boga u sebi
.Sve to zajedno naseg Novaka ce posaditi na mjesto prvog sportiste svijeta, sto on jeste samo da i cijeli svijet to javno prizna.

13fee257cab24c9f444a06653fb09873.jpg

Ја бих, наравно, волео да Ђоковић победи овог шпанског метросексуалца...али, по обичају, он одигра 5 бриљантних потеза за редом а затим исто толико дилетантских...сам себе, без потребе доводи у ситуацију да игра исцрпљујуће мечеве "захваљујући" сопственој индоленцији у кључним моментима игре.
Ђоковић је прошле године направио велики психолошки преокрет и сјајне резултате.
Ипак, остајем при оној својој изјави у вези Нолета коју сам написао овде, на форуму пре три године у вези његовог психолошког профила: "Кус петао, пиле довијека"...
Да има шампионски карактер једног Борга, Бекера или Федерера био би убедљиво најбољи тенисер свих времена.

:zima2::zima2::zima2: Narocito za Bekera i Federera:zima2::zima2::zima2:, potpuno razliciti tipovi tenisera od Noletaz:mrgreen:

Ne znam šta je Đoković skrivio onom nesrećniku Vilanderu ali ono što je Vilander nalupetao u poslednjem izdanju svoje emisije na AO je potpuno nenormalno.

Te Nadal sve rad a Đokovića samo vraća, te Nadal se mnogo više kreće (što normalno kad ga Đoković šeta) i ono najbizarnije, Đoković je po njemu imao nekoliko PRLJAVIH TRIKOVA u rukavu šta god to značilo!!!???

Zaista mi nije jasno zašto Vilander bukvalno vodi kampanju protiv Đokovića i trudi se da ga omalovaži na sve moguće načine?

Sve si ti to pomesao shinko. Vilander jeste tupson u komentarisanju, ali iz potpuno drugih razloga nego na sta se dezurni znalci ovde u Srbiji loze.

483dcb78ed1904e01879b612df234c77.gif

1797514424f303e1262c5a037583346_orig.jpg

Zasluzio si je po sto puta svakog tvog minuta igranja ...

To sto smo mi tvoji sunarodnici i obozavaoci znali od prvog susreta sa tobom sad zna cijeli svijet.
Novak Đoković dobio je nagradu "Laureus" sportske akademije za najboljeg sportistu u 2011. godini!

588254185.gif
588254185.gif
588254185.gif

Poslednja izmena:
Kakav je ovo izbor,gde su odbojka,kosarka,rukomet,vaterpolo.....birali su se samo oni sportovi u kojima su ameri dobri,da prigrnu jos koje priznanje vestackim putem........fala Bogu pa nisu mogli da pobiju cinjenice o tome ko je trenutno najbolji,ali izostavljanje sportova u kojima ih nema je tuzno.....ono sto je amerima bitno mora da bude i celom svetu,pa tako namecu ragbi,golf,bejzbol i ostale retardirane sportove celom svetu na racun top 5 sportova

MOJOJ SRECI NEMA KRAJA !!! NOLE NAJBOLJI SPORTISTA PLANETEEEE !!!
ZASLUZIO JE!
Nisi sama ...:heart2::heart2::heart2:
Sinoc nisam mogla doci do ove slike nadala sam se da ces ti to da ucinis .
Boris 1 je sigurno na poslu nesto ga nema .
Presrecna sam mala je rijec .
Nisu imali kud morali su pasti pred cinjenicama .
Zasluzio je taj P E H A R .
Koji je to KOLEKCIONAR ...
Trebace mu soba samo za trofeje...

214318_1-a-nole2_if.jpg

13013013984f305bc6c8213162539721_orig.jpg

"Znam da je pred članovima žirija bio jako težak zadatak zbog veoma jake konkurencije i možda baš zato nemam dovoljno reči da objasnim koliko mi znači ovo priznanje. Ovo je veliko priznanje za mene, sve oko mene, moju zemlju... Svakako da je 2011. moja najbolja godina u karijeri, veoma sam ponosan na ostvareno, no to što sam ostvario - nije samo učinak pojedinca, već čitavog tima. Oni su pomogli da postanem ono što jesam, da osvajam najvažnije titule, i to u konkurenciji dvojice možda najboljih tenisera svih vremena. Naravno, uspesi koje sam počeo da ostvarujem na startu 2011. podigli su mi samopouzdanje kako je sezona odmicala i to je bila nova vrsta pomoći"

Nole je u B E O G R A D U .

211973_snovak-1401-reuter-paul-hackett_f.jpg

"Osećam se i sada sjajno, baš kao i pred ceremoniju. Jednostavno, velika je čast biti u tom društvu, a naročito i kada dobijete jedno takvo priznanje. Nadam se da sam na taj način promovisao i Srbiju i to na 'velika vrata'. Naravno, prijala je i sama nagrada jer ne spada u one tipične, uobičajene, već kada vam je dodeljuju istinske legende sporta, onda je to ipak nešto posebno", rekao je Nole.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back