Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za mene najlepsi poklon ove godine. Moj Nole prvak sveta! Njemu sam pozelela da se ponovi 2011 ili da bude jos bolja! Da ga prati sreca i da bude zdrav ko dren.
A vama zelim puno ljubavi,srece,zdravlja i uspeha i da vam 2012 bude jos uspesnija i lepsa od predhodne. Ljubim vas!

P.S jos jedna titulaaaaaaaaaaaaaaa :heart:

383284_316169568406101_149258785097181_1068449_1472144332_n.jpg

Poslednja izmena:
Nemam sta da dodam, sve je vec receno.
Jedan je No1e i mnogo me je obradovao danas.
Znala sam da ce pobediti na ovoj egzibiciji.
Pokazao je da je vaseljenski sportista, teniser, covek... (ovo pisem nadahnuta nasom novom prijateljicom na temi, dobrodosla nam (!)

z:)z:lol:z:D :zjelka2:

U jednom danu, poređenje po kvalitetu dva meča: prvi meč kao predigra, Nadal-Federer, odmah zatim finale, Novak Đoković-David Ferer. Ko iole razume ovu igru, razlika u kvalitetu je bila ogromna! Predhodno Ferer počistio Nadala koji je finalu bio počišćen. Što je još interesantnije, Ferer je bio odličan u finalu, a uzeo samo tri gema! Sve to govori o podignutoj letvici, podseća na Sergeja Bubku koji je mogao odmah da digne 14cm. ali je dizao santimetar po santimetar, svaki santimetar novi svetski rekord, svaki rekord novi novci. Gde je limit Novaka Đokovića?

"S obzirom da sam u Abu Dabiju za protivnike imao najbolje svetske tenisere, stekao sam mnogo samopouzdanja i verujem da sam na dobrom putu.
Dakle, sve je moguće.
To znači da bi mogao da ponovim prošlogodišnje rezultate, a možda da budem čak i bolji.
Osećam da sam već sada spreman i to je moj cilj u 2012", poručio je Novak.

202712_112-fonet-fonetepa_f.jpg

"Već protiv Monfisa sam osetio da igram odlično, a kasnije je moj tenis bio još kvalitetniji i snažniji.
Zapravo je neverovatno da sam ovako brzo ušao u pravu formu".

Tvoja forma je slika tvoje prave duse vrhunskog tenisera ..,
To MAJSTORE to je odgovor svim nevjernim Tomama...
:heart::heart::heart:

Novakov put ka odbrani titule.

MADRID-Novak-naravno-pobedio-610x225.jpg

Ako svi favoriti opravdaju tu ulogu, Novakov put izgleda ovako:

Lorenci, koji je 108. igrač sveta i kog je u jedinom dosadašnjem meču 2010. pobedio na Kvinsu sa 6:3, 6:3, pa onda Kolumbijac Santjago Hiraldo, zatim 29. nosilac Radek Štepanek, potom Miloš Raonić ili Endi Rodik, a u četvrtfinalu kolu Janko Tipsarević, Rišar Gaske ili peti favorit, David Ferer.

sp8_best-smilies.com_flower086.gif

"U Melburn sam stigao u sredu, a ranijih godina nisam dolazio tako rano pre početka turnira, tako da mislim da ću moći mnogo bolje da se aklimatizujem. A i, iskreno, mnogo sam igrao prošle godine, zato nisam želeo da radim bilo šta drugo osim da se pripremim na pravi način za Australijan open", rekao je NOVAK.

4zute0z.gif
4zute0z.gif
4zute0z.gif

***Jedan od najvažnijih turnira u 2011. godini bio je moj nastup u Melburnu. Tada sam izgubio samo jedan set. To mi je dalo samopouzdanje, vetar u leđa, naročito oni moji dobri nastupi u četvrtfinalu, polufinalu i finalu. Počeo sam da verujem da mogu da pobeđujem Federera i Nadala, koji su do tada bili dominantni. Evidentno je da su oni bili najbolji i da zaslužuju pohvale, ali ovih dana muški tenis stvarno napreduje toliko da ima mnogo kvalitetnih, zaista dobrih igrača", rekao je NOVAK.***

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back