Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto ih nema za njih su rezervisani sitni sati ...
Boris 1 nazalost nije nas Moderator a ovaj novi brise sve pred sobom....
20.gif
Ja lično nemam nikakve zamerke na novog. Doduše, nisam dugo ni dolazio ali ipak vidim da se mnogo ne meša u dirigovanje.

Nejlepším sportovcem Evropy je Djokovič, Kvitová skončila šestá
Wimbledonská vítězka Petra Kvitová obsadila šesté místo v 54. ročníku ankety tiskových agentur o nejlepšího evropského sportovce roku. Zvítězil Srb Novak Djokovič, který tak protáhl nadvládu tenistů o další rok: od roku 2004 totiž anketu vyhrávali výhradně Roger Federer nebo Rafael Nadal, jen před šesti lety se Federer o prvenství podělil s ruskou tyčkařkou Jelenou Isinbajevovou.

Najbolji sportista Evrope je Djoković

http://www.sport.cz/clanek/195760-n...vropy-je-djokovic-kvitova-skoncila-sesta.html

ligne_coeurs023.gif
ligne_coeurs023.gif

Novak je sebi odavno odredio prioritete.
To su grend slemovi, koje želi još da osvaja.
Biće odlično ako u tome uspije i ostane vrhu, u šta čvrsto vjerujem, iako su drugi igrači motivisani da ga napadnu.
Svako bi, naime, volio da dobije meč protiv prvog na svijetu, što nije lako izdržati kaže Slovak,MARJAN VAJDA,NOLETOV trener...
276629793.gif

4005-NOVAK-DJUROVIC.jpg

Zadovoljan sam svime što Novak radi, posebno zbog toga što je svjestan da ne smije da se zadovolji postignutim.
Zbog takvog načina razmišljanja, uvjeren sam da je u stanju da održi ovakav nivo igara još četiri ili pet godina.
Ciklus pobjeda trajaće dugo vremena.
Vajda je priznao da je poslije Vimbldona došlo do opterećenja organizma Djokovića, ali da će od januara 2012. sve biti na svom mjestu.
Moramo da nastavimo da radimo maksimalno na treninzima kao i do sada i da prilagodjavamo metode turnirima i kalendaru.
Vježbaćemo još na fitnesu, ali i na poboljšanju i održavanju visokog nivoa servisa i forhenda objasnio je Marjan Matsu Vilanderu u razgovoru za francusko izdanje „Eurosporta“.

ligne_coeurs023.gif
ligne_coeurs023.gif

Poslednja izmena:
Samo da Vas podsetim, ukljucite danas prozore u svet RTS 1 ili SportKlub i gledajte meceve iz Dubaia!!!!
U 12,00 h igra Ferer protiv Conge, a u 14,00 h - Nole protiv Monfisa.
Ja sve svoje obaveze otkacinjem i zakucavam se ispred malog ekrana.
Uzivajte!
Prekidamo sa teniskom apstinencijom, pa dok traje, nek traje...

Samo da Vas podsetim, ukljucite danas prozore u svet RTS 1 ili SportKlub i gledajte meceve iz Dubaia!!!!
U 12,00 h igra Ferer protiv Conge, a u 14,00 h - Nole protiv Monfisa.
Ja sve svoje obaveze otkacinjem i zakucavam se ispred malog ekrana.
Uzivajte!
Prekidamo sa teniskom apstinencijom, pa dok traje, nek traje...

Srce moje drago i ti si se uzeljela tenisa i Noleta....:znamiguje:

Novak će u polufinalu egzibicionog turnira igrati protiv Rodžera Federera, a meč počinje tačno u podne po našem vremenu.
Ovo će biti 25 okršaj Djokovića i Federera, a Rodjer ima blagu prednost iz prethodnih duela, 14-10.
Medjutim, u 2011. godini Novak je dobio četiri od pet duela.
Novak se u polufinale Mubadala svetskog teniskog šampionata u Abu Dabiju plasirao pobjedom nad Francuzom Gaelom Monfisom sa 6:2, 4:6, 6:2, dok je Federer bio slobodan u četvrtfinalu.

17721921174efcf71a6be0b966644483_orig.jpg

A mene kad vidiš?

6d798d565e74fe156075351d20c8b6d0.png

Carli, Carli, lepo sam ti rekla, zaljubicu se u tebe, a to ti ne bih pozelela jer sam strasno ``ljubavna``... kada volim onda volim do bola.

Osvajas me ovim srcem, a mi nismo na romantici ;)

P.S. Kad si pomenuo sina, ja imam lepu cerku, paaa... ne znam sta da ti kazem... mozes da je vidis na mom profilu.
A sad da se vratimo No1etu.
Izgleda da smo mi - hteli to ili ne - malo modifikovali slovo ``l`` ;)
Naravno, jedva cekam podne i taj ``okrsaj`` koji duuugo cekam.
Idemo No1e, svi smo uz tebe sa Krste, e... da ti znas kakve fanove ovde imas?
Trebalo bi to neko da ti kaze...

Poslednja izmena:
Carli, Carli, lepo sam ti rekla, zaljubicu se u tebe, a to ti ne bih pozelela jer sam strasno ``ljubavna``... kada volim onda volim do bola.

Osvajas me ovim srcem, a mi nismo na romantici ;)

P.S. Kad si pomenuo sina, ja imam lepu cerku, paaa... ne znam sta da ti kazem... mozes da je vidis na mom profilu.
A sad da se vratimo No1etu.
Izgleda da smo mi - hteli to ili ne - malo modifikovali slovo ``l`` ;)
Naravno, jedva cekam podne i taj ``okrsaj`` koji duuugo cekam.
Idemo No1e, svi smo uz tebe sa Krste, e... da ti znas kakve fanove ovde imas?
Trebalo bi to neko da ti kaze...
Ćerka ti je kao bombonjera upakovana sa mašnicom. Ne bi mi smetalo prijateljstvo a onda kuku Prijo. :lol:
:cmok: :heart:

Ćerka ti je kao bombonjera upakovana sa mašnicom. Ne bi mi smetalo prijateljstvo a onda kuku Prijo. :lol:
:cmok: :heart:

Hvala puno na komplimentima u Tijanino ime, a i meni godi... ;)
No1e je pokazao kako se igra tenis i to bukvalno za jedan skolski cas.
Kakve bravure smo mogli da vidimo... neverovatno.
Federer tu nista nije mogao. Kao da se probudio neposredno pred pocetak meca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back