Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bih da budem partibrejker ali Jelena Gencic je u onoj emisiji sa Tanjom Peternek,

jako bila razocarana u Novakovo ponasanje kad je krenuo po svetskim turnirima

i od kad je postao popularan i uspesan teniser da je nikada vise nije ni pozvao.

Kao da se razocarala i u Moniku Seles koju je takodje ona stvorila.

Tebi da se ne daj Boze zavezu usta, ti bi na d... progovorio:lol:

175524_smenhetn-foto-afp_f.jpg

NOVAK najbolji sportista svijeta po izboru Americke sportske akademije...:heart::heart::heart:

N O L E je pobijedio je u prestiznom 27. izboru koje Americka akademija organizuje u saradnji sa uglednim medijima "USA Today" i "NBC sport", a glasaju navijaci sirom planete.

Ljudi, bez prozivanja drugih članova. Shvatite da na forumu svako ima pravo da iznese svoje mišljenje makar se ono nama ne dopadalo. Prema tome niko nije nepoželjan i zamolio bih vas da se ubuduće suzdržite takvih izjava.

lnoel18ew.gif
lnoel18ew.gif

Najbolji teniser planete,
Novak Dokovic izabran je od strane BBC za sportsku licnost godine na teritoriji van Velike Britanije.

155487_spehar-3_f.jpg

Sa tri osvojena Grend slema, pet Mastersa, osvajanjem prvog mjesta na ATP listi i 41 uzastopnom pobjedom na pocetku sezone,Novak je zasluzio divljene sirom svijeta.

52889007_5fe3785be8be2850af322068cafea732.gif

Svako ima pravo da veruje u šta hoće, bio to Bog, Alah, Buda, Big Giant Spider Queen, to pravo im je zagarantovano ustavom. Kritike na orden koji je Novak dobio uputite onima koji te ordene dele, Novak ga nije dodelio sam sebi. Novak je teniser, nije isposnik, sveštenik il šta sve ne.

Novak Djoković najbolji sportista planete u 2011. godini.

Mezi muži poměrně jednoznačně vyhrál vítěz tří letošních Grand Slamů a první tenista světa Djokovič, který dostal 812 bodů. Druhý argentinský fotbalista Lionel Messi si připsal 690 bodů a třetí skončil jamajský sprinter Usain Bolt (441).

1. Novak Djoković 812 bodova
2. Lionel Messi 690
3. Usain Bolt 441.

Djokovič prodloužil nadvládu tenistů. Před rokem vyhrál anketu AIPS jeho španělský rival Rafael Nadal.

Djoković je produžio vladavinu tenisera. Prošle godine je u anketi AIPS pobedio njegov španski rival Rafael Nada.

Poslednja izmena:
Kako volim taj tvoj pevajuci jezik Carli, mogla bih da ga slusam do kraja zivota i da mi ne dosadi.
O temi:
Kad bi neko postavio slicku sa Novakove dodele za najboljeg sportistu sveta (please!), to je ona slicka kada nosi cvike, neformalan, opusten, siguran u sebe, potpuno drugaciji stajling od svih drugih koji su dobijali to priznanje do sada...

Kako volim taj tvoj pevajuci jezik Carli, mogla bih da ga slusam do kraja zivota i da mi ne dosadi.
O temi:
Kad bi neko postavio slicku sa Novakove dodele za najboljeg sportistu sveta (please!), to je ona slicka kada nosi cvike, neformalan, opusten, siguran u sebe, potpuno drugaciji stajling od svih drugih koji su dobijali to priznanje do sada...
Ovde su pokazali samo Petru Kvitovu i njene slike. Novakove nisu. Kada bude o njemu a biće, postaviću je ja.

ps: Ja sam na ovo cesko "pevanje" već navikao. Ali i meni je u početku bio stvarno neobično zvučan. Baš vala kao da pevaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back