Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
ludilooooo...ja sam se baš isplakala od radosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam mogla da se jutros rano oglasavam, ali... ono sto smo jutros gledali granici se sa intergalaktickim tenisom (ako takav naravno postoji)!
Kako su igrali, to se ne moze komentarisati.
Nole je bio bolji, samo sam mislila da ce zavrsiti sve u tri seta, ali... eto, moralo je tako da bude.
Sta da kazem nakon svega?
Mogu da zamislim kako se osecao dok je dizao pehar... mogu da zamislim kako je bilo kasnije kada se prikljucio svom timu... te radosti, srece...
I nas je jutros usrecio i hvala mu na tome!
Lepo je jutros bilo ustati i znati da je neko nas nastavio da nize bisernu nisku pobeda, za sebe, na kraju krajeva za zemlju u kojoj je rodjen i za ljude koji ga vole.
Cestitke i velikom sportisti Rafaelu Nadalu, ocitao je lekciju svima kako treba biti ponosan i u porazu, jer sport su i i pobede, ali i porazi.
Nadam se da ce ova dvojica momaka i dalje zariti i paliti po svetskim teniskim terenima i odusevljavati sve nas koji volimo tenis.
Bravo Nole!
Nemam reci da napisem sta osecam...![]()
ne znam da li je neko pustao crnca:
![]()
Ma, el daju nekad Rafi i kakve kolace, bombone, ne samo posluzavnik?
Ma, el daju nekad Rafi i kakve kolace, bombone, ne samo posluzavnik?
Ne secam se,da li je Sam Querrey nosio kapu Beogradske vatrogasane jedinice kada je osvojio turnir u Beogradu koji su se takodje dali zivote za gasenje pozara tokom bombardovanja njegovih zemljaka 1999????
Samo par kratkih zapažanja:
Iako je možda Đokoviću Vimbldonska titula draža ovaj US Open je bio jači od toga. Vimbldon je bio velika borba ali ovo što je uradio u finalu sa Nadalom je zaista bilo pesničenje do smrti što reče komentator Telegrafa. Ne pamtim teniski meč tog intenziteta a koliko čujem ni mnogi kompetentniji od mene nisu videli išta slično.
Drugo, Fidera je na ovom turniru i definitivno penzionisan. U meču je uradio sve najbolje što je mogao u svom stilu kao u najboljim danima i doživeo je težak poraz na kraju. Kad sam slušao šta je pričao na konferenciji činilo mi se da je odlepio od besa.
Razumem da je bio ljut na sebe ali sam stekao utisak da je bio ljut i na protivnika što je malo opičeno jer ipak se radi o najvećem teniseru svih vremena, bar do sada.
On kao da je već počeo strepi za svoju poziciju u istoriji tenisa i počinje da projektuje netrpeljivost na Đokovića.
Mogu i odmah da konstatujem da na mesto najvećeg neće još dugo držati tapiju jer će ga verovatno prestići prvo Nadal a uz malo sreće verovatno i Đoković te da će izvesno okončati na nekom trećem mestu liste uspešnih karijera u tenisu.
Narednih 5 godina sledi rat Đokovića i Nadala uz Marejeve povremene upade, naravno pod uslovom da nisu potrošili svoje ambicije.
Ne secam se,da li je Sam Querrey nosio kapu Beogradske vatrogasane jedinice kada je osvojio turnir u Beogradu koji su se takodje dali zivote za gasenje pozara tokom bombardovanja njegovih zemljaka 1999????
Ebote, kakav je to rudarski meč bio ... Ucviko sam da će Nole da preda meč posle trećeg seta. Mislio sam da su mu otišla leđa i da neće moći da nastavi. A još kad sam video da servira kao tetka, reko , ode sve u pm. Al što reče onaj spiker, i Nadal je čovek, i njemu popucali mišići, jedva je hodao .
Kažem, rudarski su ga momci odradili. Svaka im čast, dva najbolja tenisera današnjice. Tu je doduše i Federer al nema mesta u finalu za trojicu ...
Nole care nad carevima.![]()