Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak ili Nadal, ipak NOLE :heart::heart::heart:

10516881364e6d1aed6ed9c865470592_size3.jpg

„Pokušaću da igram svoju igru – znam da sam dovoljno dobar da ga pobedim, dokazao sam to ove godine na tri različite podloge, tako da verujem da imam dobru šansu. Moram da izađem na teren sa verom da ću trijumfovati. Ipak, govorimo o teniseru koji je osvojio 10 Grend slem titula, a ima samo 25 godina“.

47169504e6d1aeeae818878439751_size3.jpg

Novak igra sa velikim samopouzdanjem. Ove godine nisam imao sreće protiv njega, igrali smo u pet finala i svaki put je on pobedio. Nisam zadovoljan kako sam mentalno ulazio u mečeve sa njim ove godine jer u nekim trenucima nisam verovao u sebe 100 posto. To ću pokušati da promenim u ponedeljak, ali je on ipak favorit”.

http://sport.blic.rs/Tenis/202901/Federer-Trebalo-je-ja-da-pobedim

koji je to pacenik od coveka, i dalje zivi u iluziji da je bogomdan i da je njegov tenis-fu bolji :roll:

"Čudno mi je što moram sada da objašnjavam ovaj poraz, kad osećam da bi trebalo da radim drugu konferenciju za novinare.

Verujem čoveku sto posto....Imao je meč u rukama, a, onda....e, onda se ovaj mali Nole uskopistio i nekim ćiru-bu, ćiri-ba oteo mu pobedu iz ruku.
I mi se čudimo još uvek....:lol:

Đoković je u meču protiv Federera pokaza možda svoju jedinu slabu tačku u ovom trenutku a to je da bolje igra kad je ceo stadion naklonjen protivniku.

Ako Ameri hoće da daju šansu Nadalu večeras nek navijaju za Novaka. :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back