Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
5 set za infarkt.
Neverovatno. Kako se izvukao iz izgubljenog meča i pobedio ?! Neka droga ?Nole care !!!
![]()
To niko ne zna.....Ne znam kakvo se čudo desilo, božji prsti, proradio inat.......šta li je..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5 set za infarkt.
Neverovatno. Kako se izvukao iz izgubljenog meča i pobedio ?! Neka droga ?Nole care !!!
![]()
Veliko hvala Jeleni Janković što mi je godinama trenirala živce, u suprotnom pojma nemam kako bih podneo ovaj triler. Svaka čast Novaku!
Pa, sedativom kao ja......
E, idem gledam Rafu...Imam neki filing da će Rafa namerno izgubiti sa Kumom, jer njegova sujeta ne bi podnela da ga Nole bije i 6ti put za redom.... njemu spadnu ga.će čim vidi Noleta sa one strane.
Bravo Nole.Zaista si pokazao celom svetu da si najbolji.Kad su svi pomislili da je gotovo,ti si nekakvom čudesnom snagom i energijom prosto pregazio Federera.Pri tom si pridobio i američku publiku koja je navijala za Švajcarca.Bravo Novače,mnogo si nas obradovao i pokazao pred celim svetom ko je igrač brj 1.ono čudo u 5 setu, posle 5:3 za Federera je zaista čudo....kako je uspeo da se izvuče i pobedi....ne znam...majstorski...nemam reči.
Pa, sedativom kao ja......
E, idem gledam Rafu...Imam neki filing da će Rafa namerno izgubiti sa Kumom, jer njegova sujeta ne bi podnela da ga Nole bije i 6ti put za redom.... njemu spadnu ga.će čim vidi Noleta sa one strane.
Bravo Nole.Zaista si pokazao celom svetu da si najbolji.Kad su svi pomislili da je gotovo,ti si nekakvom čudesnom snagom i energijom prosto pregazio Federera.Pri tom si pridobio i američku publiku koja je navijala za Švajcarca.Bravo Novače,mnogo si nas obradovao i pokazao pred celim svetom ko je igrač brj 1.:
Nekulturnije publike od njujorske nema na ovom svijetu ...
Bravo Nole!
Sada da na miru odgledamo drugo polufinale. Navijam za Rafu, poznatog klijenta.
Ne, to nije svojstveno nikome. Samo Noletu
Sad bih volela ponovo da odgledam ceo meč, ili barem taj peti set, da pokušam da vidim šta se to desilo da je tako preokrenulo ceo meč.
http://sport.blic.rs/Tenis/202901/Federer-Trebalo-je-ja-da-pobedim
koji je to pacenik od coveka, i dalje zivi u iluziji da je bogomdan i da je njegov tenis-fu bolji![]()
Federer je obična bezmuda slina......nije poenta što je Djoković pogodio na 15:40, već što se bojažljivi Federer toliko paralisao posle toga, tako da je Djokovićhttp://sport.blic.rs/Tenis/202901/Federer-Trebalo-je-ja-da-pobedim
koji je to pacenik od coveka, i dalje zivi u iluziji da je bogomdan i da je njegov tenis-fu bolji![]()