Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veliko hvala Jeleni Janković što mi je godinama trenirala živce, u suprotnom pojma nemam kako bih podneo ovaj triler. Svaka čast Novaku!

Pa, sedativom kao ja......:lol:

E, idem gledam Rafu...Imam neki filing da će Rafa namerno izgubiti sa Kumom, jer njegova sujeta ne bi podnela da ga Nole bije i 6ti put za redom.... njemu spadnu ga.će čim vidi Noleta sa one strane.

ono čudo u 5 setu, posle 5:3 za Federera je zaista čudo....kako je uspeo da se izvuče i pobedi....ne znam...majstorski...nemam reči.
Bravo Nole.Zaista si pokazao celom svetu da si najbolji.Kad su svi pomislili da je gotovo,ti si nekakvom čudesnom snagom i energijom prosto pregazio Federera.Pri tom si pridobio i američku publiku koja je navijala za Švajcarca.Bravo Novače,mnogo si nas obradovao i pokazao pred celim svetom ko je igrač brj 1.:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::

Bravo Nole.Zaista si pokazao celom svetu da si najbolji.Kad su svi pomislili da je gotovo,ti si nekakvom čudesnom snagom i energijom prosto pregazio Federera.Pri tom si pridobio i američku publiku koja je navijala za Švajcarca.Bravo Novače,mnogo si nas obradovao i pokazao pred celim svetom ko je igrač brj 1.:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::

Jos jednom je pokazao svoju izvanrednu inteligenciju i diplomatiju:D, Nikada nismo niti cemo imati boljeg predstavnika naseg naroda u svetu.
Bravo Nole, samo veliki ljudi mogu biti kao ti a odavno si dokazao da si veliki:super:

:vatromet::vatromet::vatromet::orkestar::orkestar:
Sta reci, osim da je jedan Nole.
Igrati protiv Federera i protiv publike nije nimalo jednostavno.
On ima hrabro srce, zato je tako veliki kada pobedjuje.
O publici ste i vi vec sve rekli.
To je nedopustivo.
Molina kao sudija se obrukao. Nije uspeo da ih ``ukroti``, kaznila bih ga, nema tu opravdanja da je stadion veliki, da se cuje svaki uzdah... kad se posmatra tenis, zna se kakav je kod ponasanja.
A Novak k`o Novak, zahvaljuje se publici, ne bih im ja zaigrala na kraju, ali na kraju krajeva, pokazao je da je kulturan, da je sportista, da je nas, samo nas. :ok:
:klap: :klap: :klap:

Bravo Nole!
Sada da na miru odgledamo drugo polufinale. Navijam za Rafu, poznatog klijenta.

Srce si ti jedno veliko, nasmeja me to za ``poznatog klijenta``.
Bice tesko u ponedeljak, Rafa se malo ``povratio`` u predjasnje stanje, ova sinocna pobeda protiv Mareja mu je dala dodatnu snagu.
Navijala sam za Rafu, iako iz nekih samo meni znanih razloga simpatisem Skota, on je defintivno infant teribl svetskog tenisa, valjda mi je zato simpa.
Mislim da je bolje da Nole igra sa Nadalom nego sa Marejem odn. Marijem, kako se kome vise svidja...
Drzimo fige Noletu u ponedeljak.
Nadam se da cu se stabilizovati do ponedeljka. Novakov intervju sa Matsom me je obradovao, Novak se sprema za novu pobedu...

Ne, to nije svojstveno nikome. Samo Noletu :)
Sad bih volela ponovo da odgledam ceo meč, ili barem taj peti set, da pokušam da vidim šta se to desilo da je tako preokrenulo ceo meč.

Bice repriza sigurno tokom dana.
Sigurno ce biti na Jurosportu, ne znam tacno u koliko, nisam kupila novine...
Ukljucila sam TV i ceeekam da i ja sada hladne glave odgledam ponovo, ako se ovi sa Jura udostoje da repriziraju.

"Najveći trijumf do sada"

Kad majstor NOLE to kaze moramo mu vjerovati
:heart::heart::heart:

„Da, imam običaj to da uradim na meč loptama, izgleda da deluje, haha.
Bila je slična situacija kao prošle godine.
Morao sam da preuzmem rizik, bio sam vrlo blizu odlaska kući.
On je servirao, vodio sa 40:15, ali uspeo sam da pogodim taj neverovatni forhend koji me je vratio u meč.
Dobio sam malo energije od publike i uspeo sam da uzvratim.
Morao sam da ostanem pozitivna, definitivno nisam želeo da se ponovi Rolan garos, Poslednja dva gema bila su neverovatna“.

“Bilo mi je potrebno malo energije sa tribina. Jeste normalno očekivati da malo više navijaju za njega jer je pet puta osvajao turnir i veliki je šampion.
Gledaoci ga svuda vole, naročito ovde, tako da je to u redu i nije iznenađenje.
Ali u nekom trenutku sam osetio da mi je potrebno malo podrške gledališta kako bih pokušao da se vratim u meč.
I vratio sam se.
Forhend ritern ne mogu da vam objasnim jer ne znam kako se dogodio,
Pročitao sam mu servis, snažno sam udario lopticu i ona je srećom završila unutra”.

Slagao bih kada bih rekao nisam pomišljao kako ću izgubiti.
Bilo je nekoliko situacija kada sam pomislio da ću izgubiti, naročito kada je imao meč lopte.
Ali uvek ja važno ostati pozitivan, ostati miran i verovati u pobedu“.

http://sport.blic.rs/Tenis/202901/Federer-Trebalo-je-ja-da-pobedim

koji je to pacenik od coveka, i dalje zivi u iluziji da je bogomdan i da je njegov tenis-fu bolji :roll:
Federer je obična bezmuda slina......nije poenta što je Djoković pogodio na 15:40, već što se bojažljivi Federer toliko paralisao posle toga, tako da je Djoković
potpuno zasluženo pobedio.........a zbog ovog omalovažavanja Djokovića i njegove karijere i uporedjivanja sa trećerazrednim teniserima, naš Nole treba da ga kazni tako što će ga u svakom sledećem meču do kraja karijere pobedjivati..........Federer je još jednom dokazao da ne može da igra protiv najjačih........donekle je i sam priznao, on je vredno radio(što svakako poštujem), ali da bi se pobedjivali rodjeni šampioni kao Nole i Nadal, potrebno je više.........za početak sportski podneti poraz.....biti opušten i pogoditi forhend ritern kad je najpotrebnije, na pr...........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back