Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uplasila se jesam, priznajem, prvi set je bio za infarkt.
Mislim da je Nole igrao ne samo za pobedu, naravno, vec i u inat onoj i onakvoj publici, koja po difoltu navija uvek protiv Novaka.
Sramota.

E,a, možeš zamisliti mene.....sa infarktne utakmice i Savanovića, kao kardiološki zastoj,predjem na ovo čudo...gledam i ne verujem šta vidim..Dobro, samo prvih sekundi....al, dovoljno.

Moram priznati da sam te se setila u drugom setu. Dakle, ne pamtim, možda se neko drugi od vas seća, da je ova publika ovako nagradjivala Noleta prošlih godina, kada se borio za svaki poen. Ovo noćas je bilo u nekim momentima suludo, potpuno nepotrebno.
Ostala sam budna da sačekam Federera i Gaučosa, vidim, publika pozdravlja Rožeovo nadrndano raspoloženje, a, ne podiže moral mučeniku koga Rože prosto ubija i istresa besove na njemu.

Baš mi je drago što Nole sve to tako džentlmenski prihvata i otresa, k'o perut sa ramena. Svaka mu čast.;)

Ljudi moji,
Ja sinoc nisam mogla da gledam Noleta i Janka.
Jednostavno, nisam mogla.
Ne zbog toga sto nisam znala za koga da navijam, svi koji me poznajete sa ovih strana, znate za koga navijam, nego nisam imala zivaca da ih gledam, pa sam lepo otisla da spavam.
Jutros sam tek cula da je Janko predao.
Evo dok sad ovo kuckam gledam reprizu Conga - Federer, nadam se, tj. bice valjda i repriza Novakovog i Jankovog meca, pa cu ga na miru pogledati.
Sinoc mi je to bilo ``nemoguca misija``. Priznajem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back