- Poruka
- 16
Novak je americkim novinarima na pitanje sta misli o susteru sa Jankom odgovorio da je ponosan sto ni jedna zemlja na svetu ne moze da kaze da ce njihov igrac igrati u polufinalu turnira sem Srbije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novak je americkim novinarima na pitanje sta misli o susteru sa Jankom odgovorio da je ponosan sto ni jedna zemlja na svetu ne moze da kaze da ce njihov igrac igrati u polufinalu turnira sem Srbije.
Nije rekao finale nego polufinale. Ako se sa Jankom sastaje u cetvrtfinalu onda u polufinale ulazi jedan srbin makar kako se zvao.Kako ovo razumeti? Pa, ne igra sam Nole finale?
Uplasila se jesam, priznajem, prvi set je bio za infarkt.
Mislim da je Nole igrao ne samo za pobedu, naravno, vec i u inat onoj i onakvoj publici, koja po difoltu navija uvek protiv Novaka.
Sramota.
Nije rekao finale nego polufinale. Ako se sa Jankom sastaje u cetvrtfinalu onda u polufinale ulazi jedan srbin makar kako se zvao.
Sorry, lapsus mozgus..![]()
"Igrale se delije".....e, lud li je, bože..........
A, večeras je Nole zavezao i publiku....![]()
da, da....chu li ludaka!!!?
auuu ....koje ludilo...... jedva preživeh...
a, jel ja dobro videh da Federer ode i ne pruži Novaku ruku?
ono čudo u 5 setu, posle 5:3 za Federera je zaista čudo....kako je uspeo da se izvuče i pobedi....ne znam...majstorski...nemam reči.
Pokazao je veliko nevaspitanje,a za suze manje više...Bile mu pune oci suza, pa da ga ne vidimo![]()
To je svojstveno samo velikim sampionima![]()