Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja juce konkurisala u Noletovoj firmi!
Samo da se pohvalim...
Kad bi samo znali koliko ga gotivim - odmah bi me zaposlili.
Ovako, cekam da budem pozvana na razgovor na Novakove terene...
Drzite mi fige, trebace mi...

Prince Rima, hocu da ti ``sluzim``... ;)

P.S. Zezam se ja malo... :) ali stvarno sam konkurisala.

Nesto sam nacula da ce Nole igrati na nekom pripremnom (manjem) turniru pre Rolan Garosa?
Da li je to tacno?

Nadam se da se posle krunisanja u Rimu, vec odmara negde na nekim ostrvima i uziva... :)

... pa opet da ga gledamo i uzivamo u najboljem tenisu ikada vidjenom na ovoj planeti.

Jer ``Novak je caroban!!``

Poslednja izmena:
Samo da se pohvalim...

(: ...ozbiljno...(: ...
Bar ces imati priliku da ga vidis u blizini (: ...

Samo da se pohvalim...

ee napisala sam ti u reputaciji al hocu i ovako :mrgreen:
stvarno super imas nasu podrsku :)
nadam se da ce te primiti
:heart:

Teniska serija neporazenosti

Apsolutna

1. Vilas (1977)...........................46
2. Lendl (1981-1982)..................44
3. McEnroe (1984).....................42
4. Borg (1979-1980)...................41
5. Federer (2006-2007)...............41
6. Djokovic (2010-2011).............39

Od pocetka sezone

1. McEnroe (1984)....................42
2. Djokovic (2011)....................37
3. Borg (1980)..........................31

Poslednja izmena:
Teniska serija neporazenosti

Apsolutna

1. Vilas (1977)...........................46
2. Lendl (1981-1982)..................44
3. McEnroe (1984).....................42
4. Borg (1979-1980)...................41
5. Federer (2006-2007)...............41
6. Djokovic (2010-2011).............39

Od pocetka sezone

1. McEnroe (1984)....................42
2. Djokovic (1911)....................37
3. Borg (1980)..........................31

jel ovaj podvučeni đoković neki novakov čukundeda , koji je harao teniskim terenima tačno 100 godina pre novaka?
:hahaha::hahaha::hahaha:

Samo da se pohvalim...

:)

ajmo svi,
drzifige.gif
drzifige.gif
drzifige.gif

Novak je prvi teniser koji je obezbijedio ucesce na zavrsnom turniru sezone u Londonu u novembru 2011.

Novak-Djokovic-celebrate--007.jpg

Novak je pobjedom nad Nadalom u finalu u Rimu zaradio novih 1000 poena u ATP trci u 2011.
Sada ima ukupno 6.975.
Drugi na listi je upravo prvi reket svijeta Nadal sa tek 4.390 bodova, a slijede David Ferer sa 2.740 i Rodžer Federer sa 2.620 bodova.

Samo osam najboljih tenisera u 2011. godini moci ce da nastupi na finalnom turniru setone u londonskoj “O2 Areni” od 20-27. novembra.

Novak je petu uzastopnu godinu izborio nastup na zavrsnom turniru sezone koji je osvojio samo jednom, 2008. godine u Sangaju.
Prosle godine Novak je stigao do polufinala gdje je izgubio od Federera.
Upravo je mec bio poslednji meč koji je izgubio u karijeri.
Od tada je vezao 37 trijumfa.

Novak je u 2011. godini osvojio sedam turnira, od kojih Gren slem na Australijen openu i cetiri Mastersa *Indijan Vels, Majami, Madrid, Rim*. Sljedeci turnir je drugi Gren slem sezone, Otvoreno prvenstvo Francuske na Rolan Garosu.

Nesto sam nacula da ce Nole igrati na nekom pripremnom (manjem) turniru pre Rolan Garosa?
Da li je to tacno?

Nadam se da se posle krunisanja u Rimu, vec odmara negde na nekim ostrvima i uziva... :)

... pa opet da ga gledamo i uzivamo u najboljem tenisu ikada vidjenom na ovoj planeti.

Jeste
Djokovic N.- Hewitt.................19.5. u 13:05h

Da li je to tacno?

Da, učestvovaće na nekom manjem turniru. Mislim da mu to nije potrebno, ali dobro... Valjda on i ljudi oko njega znaju šta rade. I do sada nam je dokazao da ne treba da sumnjamo u njega.

Da, učestvovaće na nekom manjem turniru. Mislim da mu to nije potrebno, ali dobro... Valjda on i ljudi oko njega znaju šta rade. I do sada nam je dokazao da ne treba da sumnjamo u njega.
Mora da odrzi kondiciju i da se pripremi psihicki a i da poboljsa slabosti koje je uocio. Manji turniri pred Gran Slem se upravo zbog toga i akceptuju. Sto se Noleta tice njemu je pauza od tri cetiri dana sasvim dovoljna za oporavak organizma.

Mora da odrzi kondiciju i da se pripremi psihicki a i da poboljsa slabosti koje je uocio. Manji turniri pred Gran Slem se upravo zbog toga i akceptuju. Sto se Noleta tice njemu je pauza od tri cetiri dana sasvim dovoljna za oporavak organizma.

Nije mi jasan njegov ovakav potez...sada uopste ne bi trebao igrati nista prije RG-a...

Nije mi jasan njegov ovakav potez...sada uopste ne bi trebao igrati nista prije RG-a...
egzibicija, igrao je i pre australije opena na jednom egzibicijskom turniru ili već nečemu što je rezultatski nevažno.
to mu više dođe kao punjenje baterija za grend slem... tu je opušten i neviđeno se zabavlja.

uzgred, i big McEnroe je oduševljen noletovim rezultatima ove godine i kaže da noletovi rezultati imaju veću vrednost od njegovih iz 1984, između ostalog, jer se australija open igra početkom godine, a ne na kraju godine kako je bilo u njegovo vreme, tako da je za razliku od njega nole već uzeo jedan grend slem...

ceo intervju

Da li je to tacno?

Nadam se da nije idiot proamerickog tipa u dusi i da ce ovih 7 dana provesti u krugu porodice i prijatelja,prevashodno porodice ma gde bio,a ne da obilaziti nocne klubova tih "ostrva" ko fenser najveci,pametan je on decko:per:

Nego da pitam jel se bris bodovi igracu od prosle godine ako ponovi isti uspeh? mislim ako na primer je neko osvojio neki turnir prosle godine i ove godine ga OPET osvoji da li ce ostati na istom broju poena ili ce mu se ovogodisnji dodati bez skidanja proslogodisnjih??? isto i za slucaj na primer ispadanja u 1/8 finala dve godine uzastopno?

Nego da pitam jel se bris bodovi igracu od prosle godine ako ponovi isti uspeh? mislim ako na primer je neko osvojio neki turnir prosle godine i ove godine ga OPET osvoji da li ce ostati na istom broju poena ili ce mu se ovogodisnji dodati bez skidanja proslogodisnjih??? isto i za slucaj na primer ispadanja u 1/8 finala dve godine uzastopno?

Igra se po principu odbrane bodova. Ukoliko neko osvoji isti turnir koji je osvojio prošle godine, ostaje na istom broju poena, isto važi i ako obe godine na tom turniru ipspadne u istoj rundi. Dakle poene može da dobije samo ako ode dalje nego što je prošle godine, a gubi ukoliko ne uspe da "odbrani" prošlogodišnji učinak.

Ekipo, vi me vec vidite u Familly Sportu.
Hvala vam svima, ali tesko ce to ici

...mozda ce igrati turnir u Nici?

Sta god da odluci, bice dobro. Nije on takav da ce sada da se krije, jer nema razloga za to.
Glavno je da odrzi formu i da (se) igra. ;)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back