Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NOLE ...MAJSTORE ...Tri puta za redom ...Velikog Rodzera Federera saljes kuci ...
9c75d7aaa8f0c21087e3d73bf1186daf.gif

Noletov sindrom. Novi pojam koga ce teniseri sirom sveta izucavati, nadam se neuspesno.
Svaka cast Nole. :worth::vatromet::vatromet:
Drugi si na svetu!
A uskoro i prvi!!
Nadal sutra nema sanse, ako budes igrao ovako kao danas.
Ali obuci crni autfit, please...:orkestar:
:ok: :p
Kako sam srecna, ljudi :p :klap:

Svaka ti cast...MAJSTORE!!!

Kad se malo bolje sagleda igra oba tenisera...tek se onda moze sa sigurnoscu reci da se NOLE u nekim segmentima igre borio protiv Fedje, a i samog sebe.
Period igre u drugom setu..kod rezultata 2 : 2 ...kad NOLE pocinje da se krila...bio je presudan za drugi set...koji je na svoje geske, brzopletu i neskoncentrisanu igru i izgubio...uz sta je i Fedja jos i dobio krila.

TRECI set je poceo kako je i trebao poceti...hladne glave i smirene igre...

Ono sto se dalo primjetiti je da je Federerov najbolji period igre bio onda kad je NOLE zurio...
Sreca pa NOLE ima dovoljno iskustva koje je mogao iskoristiti u svoju korist.

HVALA TI MAJSTORE za ovaj momenat (: ...

Da, u pravu si Borise, Nole je bio malo nesmotreniji u drugom setu, zurio je, a i Federer je zaista napravio neke poene koje je bilo nemoguce vratiti.
Smirio se posle Nole nas, u trecem setu je postavio sve na svoje mesto.
Federera treba sto dalje drzati od osnovne linije, to je kljuc koji je Novak pronasao.
A i dosta je bilo te dominacije Svajcarca.
Njemu svaka cast, naravno, uradio je dosta za tenis, ne kazem da sada treba da okaci reket... ali neka sada dodju i neki novi klinci.
Inace, ovaj drugi mec je bio mnogo kvalitetniji od prvog polufinala.
Nadal se gubio pa vracao, da je Del Potro mozda ozbiljnije igrao i iskoristio sve one prilike, ko zna sta bi bilo na kraju.
Ali opet, to finale sa Del Potrom ne bi bilo tako spektakularno kao sa Nadalom.
Sad je samo bitno da se Nole smiri, onim krikom na kraju je izbacio sve negativno sto je imao u sebi i sada samo pametno i fokusirano u mec sa Nadalom.
Nadal je ranjiv.
Nole mora da iskoristi toliku kolicinu energije i samopouzdanja koje poseduje. Zasluzio je da osvoji Indian Wells. Prikazao je najbolji tenis. Bar za mene.
Nisam neki strucnjak, ali toliko znam. Nije sto je nas, nego zaista je sjajan.
E sad bih ga poljubila i zagrlila jako, jako i pevala zajedno sa njim ,,Crne kose, raspletene... guste...``
Stvarno sjajan decko!

moram da priznam da nisam verovao da moze da pobedi nakon prvog seta...na kraju, cini mi se da se tu samo malo uplasio, stegao se, drugi je dobio na misice, i to ga je oslobodilo pritiska, a u trecem je zaigrao svoju igru, i ispostavilo se da je njegova najbolja igra trenutno daleko iznad Nadalove najbolje...ruku na srce, Nadal je ovaj mec odigrao bez prvog servisa, ali, i to je segment igre...

pravi sou tek predstoji - sljaka...ako ga tu pobedi makar jednom, dokazao je da je mnogo napredovao...

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAAAAAAAAAAAAAAJSTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

126961102apmarkjterrill.jpg
[/URL]
Svaka cast! Ovo je bilo prelepo!
Odlican izbor kacketa!
Pruzanje podrske narodu Japana me je ganulo.
Usao u istoriju sa 18. uzastopnom, na pocetku sezone; uz dobro zdravlje i srecu junacku, bice toga jos!

Poslednja izmena:
Definitivno Nadal je bolje igrao protiv Noleta nego protiv Del Potra.
Da li je to zbog boljeg dana, da li je to zbog toga sto mu Del Potro ``ne lezi``, ne znam... vise to nije ni bitno, bar ne do Majamija...
Prvi set je Nadal relativno lako dobio, Nole je bio malo zbunjen, verovatno zbog treme, a i ne moze se sigurno igrati na istom nivou dva dana za redom...
Ipak je smogao snage zato sto je to sto jeste i u drugom setu dobio Nadala.
Tacno se videlo kako Nadal ``pada``, polako ali sigurno tokom drugog i konacno je pao u trecem setu.

Sta reci, najbolji teniser od ovog ponedeljka je nas Nole. :D :klap: :zurka::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::orkestar:

Nadal je prvi teniser sveta, ali samo na renkingu ATP-a.

P.S. Ljubim te Nole i Vajdu i Vemica i ostale koji su bili i bice uz tebe...

P.P.S. Nole nije samo vrhunski sportista, on je veliki covek, najbolji ambasador nase Srbije, patriota... Zna da pohvali dobar udarac protivnika (ko to jos radi, osim njega?), uvek se solidarise i misli na ljude koji pate, a takvih je sada, nazalost, mnogo na svetu.

Mislim da je zasluzio i Nobelovu nagradu za mir, bez razmisljanja. :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back