duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Kako je ovo bilo lako ...Gulbis se pogubio a sto bi i uradio MAJSTOR je tu da ga sprijeci ...

Korak po korak idemo Nole.

Korak po korak idemo Nole.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...

Valjda je Indian Wells. 
Duska zasto ceo dan koristis US Open zastavicu?Valjda je Indian Wells.
![]()

arvana, Iskreno ti zborim sav tvoj post p o t p i s u j e m .Nole ne samo da je sampion, nego je i veliki covek.
On voli da poklanja, ja nisam videla da je neki drugi teniser toliko puta ``bacio`` u publiku svoj pobednicki reket, a i druge delove svoje sportske opreme.
Samo Novak. Jedan i jedini.
Federer to mislim da nikada nije uradio. Ispravite me ako gresim, ali mislim da je samo znojnice poklanjao publici...
Mislim da je jednom to uradio Huan Martin Del Potro. Mislim - poklonio reket kada je pobedio neku tenisku velicinu. Valjda Federera ili Nadala, nisam bas sigurna. (?)
Sta da kazem, ali mislim da sutra treba da ponovi svoju igru protiv Federera i da potvrdi premoc nad njim.
Federer vec ima Noletov kompleks.
I neka bude u crnom ``T`` kompletu. Crno mu odlicno stoji. <3

Evo jedna prognoza od mene...
VECERAS CE BITI PAKAO NA TERENU (: !!!
Fejda SIGURNO nece tako lako dati poziciju br. 2...a jos je i zeljan osvete..od poslednja 3 teska KNOCK OUT-a-...
Mislim da ce biti IZUZETNO tezak mec za oba tenisera...
SVIM SRCEM cu biti uz NOLETA...i sve bi dao da veceras odere Fedju...i da tim stavi tacku na njihov odnos...
Ono sto je problem je da se ponavlja polufinale USO-a...i da ce Nadal, ako uopste prodje Del Potra...imati veliku prednost nad drugim finalistom.

dajem za Noleta!