Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svim posjetiocima teme i Novaku Djokovicu sretan dan zaljubljenih ...:heart::heart::heart:
713968c06949t.jpg

Nole gost u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem
U petak, 18. februara 2011. godine sa početkom u 21 čas na TV Prva biće emitovano specijalno izdanje emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Gost će, naravno, biti Nole.

- Novaka sam zvao još ranije da bude gost u mojoj emisiji, međutim tada nije mogao zbog obaveza, ali je rekao da će vrlo rado biti gost kasnije i ispunio je obećajnje. Sam se javio prošle nedelje i rekao je da sada može da dođe. Time je i dokazao koja je veličina! - ovom rečenicom najavio nam je Ivan Ivanović svog gosta u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", koja će se emitovati u petak na Tv Prva.

- Emisija je stvarno odlična. Biće to pravi šou. Novak je bio duhovit kao i uvek, sve je živo, što se od takvog gosta i očekivalo, ali je pričao uglavnom o sportu. Nije bilo ni potrebe, a niti sam želeo da mu postavljam tabloidna pitanja, i bez toga emisija je sjajna - objasnio je malo detaljnije Ivan, a onda i za pulsonline.rs otkrio i nekoliko stvari koje ćete imati priliku da vidite u petak u 21h.

- Reći ću vam da je i meni doneo jedan vrlo zanimljiv poklon, ali ne ne bih da otkrijem šta je to. Napravio mi je iznenađenje, i to mi je baš drago, jer znači da se spremao za emisiju, što opet pokazuje koliki je profesionalac. Doneo mi je i ekskluzivne snimke sa Australian Open-a iz svlačionice posle pobede, gde može da se vidi kako je proslavio još jedan uspeh. To će gledaocima siguran sam biti najzanimljivije da vide - završio je priču Ivan Ivanović.
826.jpg

Nole i Rafa u prijateljskom meču...

http://4.***************/_VO69wuesmGk/TI7gi8q0sII/AAAAAAAAAM4/OxcNF2ZzTVE/s1600/nadal-djokovic-mc08-1_5.jpg

Srpski teniser Novak Đoković i svetski broj jedan Rafael Nadal dogovorili su se da 21. marta odigraju prijateljski meč u Južnoj Americi.

Dvojica asova rekete će ukrstiti u dvorani Koliseo Kubierto el Kampin u Bogoti, glavnom gradu Kolumbije.

Devetostruki osvajač Gren slema i dvostruki šampion Australien Opena, inače dobri prijatelji, strateški su "namestili" da se meč odigra u pauzi između dva Masters turnira, Indijan Velsa i Majamija.

Meč koji je u Kolumbiji opisan kao "najveći teniski događaj u istoriji zemlje", igraće se na tvrdoj podlozi i tri dobijena seta....

Nole je sa Banjice, kao i Ivan... Nisam znala.
Drago mi je, jer i ja sam tamo provela lepe dane... samo sto ga nisam videla od njegovih silnih obaveza.
Mnogo je bio dobar intervju, samo sto je kratko trajalo, ja bih mu postavljala jos neka pitanja, ali tajming emisije je takav... Bas steta.
Zaista je pozitivan mladic i svaka mu cast sto se nije uobrazio, sto je ostao tako topao, srdacan, kulturan, ma sve naj...
Ma znala sam ja da je Nole bas takav mladic.
Zelim mu da bude najbolji teniser na svetu, sto pre!

Novak u Dubaiju protiv Ljodre...

images

Novak Đoković u ponedeljak počinje pohod na treću uzastopnu titulu u Dubaiju, a rival u prvoj rundi biće mu francuski teniser Mikael Ljodra.

Veliko je zadovoljstvo biti ponovo u Dubaiju.
Volim da dođem ovde i dobar je osećaj igrati i trenirati u Dubaiju”.
“Prilično sam svež i radujem se novim izazovima.
Veoma mi je važno da ovde zabeležim dobar rezultat kako bih ostao u istom ritmu”, izjavio je Đoković.

“Provodio sam vreme opuštajući se, išao sam na plažu i šetao na Azurnoj obali. U Monaku uvek uspem lepo da se odmorimo jer ljudi vam tamo ne smetaju previše. Nedostaje mi mnogo stvari iz Srbije, npr. hrana, porodica i prijatelji, a Beograd ima mnogo toga da ponudi mladim ljudima. Ipak, u ovom trenutku mi prija da živim negde drugo”.

“Od tog vimbldonskog polufinala sve ide kako treba. Ukoliko želim da ostanem pri vrhu, ne smem više da imam uspone i padove, naročito na Grend slem turnirima. Tako sam došao do trećeg mesta na svetu, u jednom trenutku i drugog. Moj tim i ja smo napravili raspored u kojem prioritet imaju najveći turniri, tako da neću bespotrebno trošiti energiju”.

“Nadam se da ću i dalje biti na visini zadatka na najvećoj pozornici. Otkad sam osvojio Ozi opena 2008. godine naučio sam mnogo o pritisku i očekivanjima. Sada sam zreliji i nadam se da ću nastaviti sa dobrim partijama”.

Evo sto Novak kaze o tome kako zauzeti prvo mjesto na ATP listi...

“Federer i Nadal su najbolji na svetu i oni i dalje osvajaju Grend slem turnire. Teško je preko njih se probiti do broja jedan, ali radim na tome. Ponavljam, prioritet su mi najveći turniri, a titula u Melburnu bila mi je veliko olakšanje. Pokazalo mi je da imam razloga da verujem da mogu to da ponovim. Imam sposobnost da pobedim bilo koga od vodećih”...

Dubai: Đoković od 11h...

16984942594d416e390db6b566619754_extreme.jpg

Đoković će pokušati da turnir u Ujedinjenim Arapskim Emiratima osvoji treći put za redom.
U prethodne dve godine Novak je u finalima pobeđivao Davida Ferera i Mihaila Južnog, a ovoga puta će čini se imati najteži posao pošto na turniru učestvuju Federer i Berdih.
Na startu turnira Đoković igra protiv veoma neugodnog Majkla Ljodre, što će srpskom teniseru ujedno biti i prvi meč od osvajanja Australijan opena.
Treći igrač sveta trebalo je da učestvuje i na turniru u Roterdamu, ali je otkazao zbog problema sa ramenom, pa je zbog toga dobio skoro mesec dana odmora.

Dubai: Novak dobio Ljodru...

20043550594d63c4dd19d8c090276781_extreme.jpg

Dvostruki uzastopni šampion Novak Đoković uspešno je počeo takmičenje pobedivši Majkla Ljodru sa 2:0 u setovima.
Naredni Novakov protivnik u Emiratima će biti još jedan levoruki teniser, Felisijano Lopes. Špancu je meč prvog kola predao Jen-Hsun Lu tokom prvog seta zbog povrede.

Ajde MAJSTORE,kog pobjede vole :heart::heart::heart:

Đoković: Nisam paničio, kad paničim lomim rekete...

15318300274d6549eae6b9c998521883_extreme.jpg

Novak Đoković je nakon tesnog meča sa Felisijanom Lopezom otkrio da nije dopustio da ga preplavi panika u trenucima kada je Španac igrao najbolji tenis.

"Bio je ovo fantastičan meč.
Zaista sam uživao u svakom sekundu.
Odlična atmosfera je dosta pomogla da se osećam sjajno tokom susreta. Iznenadili su me Lopezovi udarci na moj servis i baš me je namučio.
Ne mislim da sam igrao loše, već je Lopez igrao odlično, naročito u drugom setu", rekao je Đoković.
Novak je u trećem setu podigao nivo igre i boljim riternom stigao do dva brejka. "Znao sam da će ključ pobede biti u ritern udarcima, tako je i bilo.
Nisam paničio ni u jednom trenutku, jer kad to radim, onda lomim rekete.
Nijedan nisam polomio večeras što je veliki napredak za mene", zaključio je Đoković.
Đoković će u trećoj rundi igrati protiv Florijana Majera.

To MAJSTORE ,korak po korak...:heart::heart::heart:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Dubaiju pobedivši Nemca Florijana Majera sa 7:5, 6:1.

9053934054d6663c38402f730866057_extreme.jpg

Đoković je kao i u osmini finala imao problema na startu meča, Majer je na prvom gemu osvojio brejk i vodio do 5:3, da bi se Đoković tada probudio i sa četiri uzastopna gema dobio set 7:5.
U drugom setu Đoković je prvi brejk napravio pri rezultatu 2:1, malo se mučio za 4:1 zbog servisa, a onda rutinski rešio meč sa 6:1 pošto se i Majer predao.
Sledeći rival Đokoviću je Tomaš Berdih.

To MAJSTORE,sad krupnim koracima ka odbrani titule...:heart::heart::heart:

Đoković u finalu Dubaija...

news_42606.jpg

Treći teniser sveta Novak Đoković imaće priliku da uđe u istoriju kao drugi igrač koji je tri puta osvajao turnir u Dubaiju iz serije 500, pošto je mu je danas Čeh Tomaš Berdih zbog povrede butine predao meč u trećem setu, kod rezultata, 6:7(5), 6:2, 4:2...

Krajem drugog seta za sada nepoznata povreda omela je Čeha, koji je u nastavku servirao znatno ispod svog nivoa i tako olakšao posao Đokoviću.
To je šesti Novakov trijumf u sedam mečeva sa Berdihom.
Za treću uzastopnu titulu u Dubaiju Đoković će igrati sa boljim iz meča Federer ,Gaske,

Idemo MAJSTORE do sljedece pobjede

Poslednja izmena:
Sta reci danas Noletu, samo nekoliko casova pre meca sa Rodzerom?
Da ne sme da eksperimentise, da mora Svajcarcu da odmah pokaze da nije dosao da izgubi, da ako ikako moze ne igra drop sot iako ga voli, ne sme da reskira, mora da pusti da Rodzer pocne da gresi, jer, ako je covek mora se bar malo pribojavati naseg Noleta.
Mora da bude strpljiv i da ceka Rodzerove greske, ali i da bude agresivan kada to mogucnosti budu dozvoljavale. Mora da ga seta po osnovnoj liniji, levo desno, mora da ga dobro izmori i da uvek bude spreman na Federerove drop sotove, jer ovaj to nepogresivo radi.
Ima tu jos dosta toga da se napise, ali nemam vremena toliko. Treba da se ponesto i odradi.
Ali bicu uz Noleta kada pocne njihov mec, navijacu svim srcem za najboljeg sportistu i coveka koga smo ikada imali u nasoj sportskoj istoriji.
Ajde Nole, mozes ti to, za sebe, za tvoje voljene, za nas!!!

Nas je Nole odbranio titulu i vese od toga pokazao da je vrhunski igrac...

Sve sto moze Federer sad moze i Novak :heart::heart::heart:

15000554044d692bee21392530192266_extreme.jpg

Đoković je prvi set odigrao savršeno, a u drugom je od rezultata 1:3 uzeo pet gemova u nizu i došao do 20. titule u karijeri. Novak je osmi put u karijeri dobio Federera u 21. okršaju, a ove godine još je neporažen. Đoković je odbranio 500 bodova koje je osvojio prošle godine i nagrađen je sa 385 hiljada dolara. Igrači su na teren izašli maksimalno koncentrisani, nije bilo ispitivanja snaga na početku, već je odmah “počelo da se puca iz svih oružja”. Nijedan od tenisera nije hteo da se povuče iza osnovne linije, već su nastojali da kontrolišu poene, što je bila garancija munjevitih razmena udaraca.

Federer je odlično servirao, ali je Đoković još bolje riternirao. Do prve brejk lopte došao je upravo srpski teniser u trećem gemu – iskoristio ju je tako što je Federer očajno zahvatio lopticu bekhendom posle dubokog riterna. Priliku da definitivno reši pitanje pobednika prvog seta Đoković je propustio u petom gemu kada je imao dve brejk lopte, ali i Federer je igrao na prilično visokom nivou. Na prvoj je Novak želeo da se izmakne na ‘insajd aut’ forhend, ali je zakasnio i poslao je lopticu u aut, dok je na drugoj Švajcarac izvrsnim forhendom posle slajs servisa došao do poena, ubrzo i do gema (3:2).

Ono što nije tada, Đoković je uspeo u devetom gemu, fantastično je ‘čitao’ servis suparnika i realizovao je drugu set loptu ‘pasingom’ iz bekhenda – 6:3 posle 35 minuta igre. Iako je Novak briljantno riternirao, servis je bio presudan za ishod prvog seta – Đoković je ubacio prvi servis 17 od 20 puta i prepustio je rivalu samo četiri poena u ‘svojim’ gemovima.

Ipak, servis Đokovića popustio je početkom drugog seta, što je bilo i razumljivo. Federer je to iskoristio, ritern mu je logično postao agresivniji i u trećem gemu materijalizovao je drugu brejk loptu pošto je Novak poslao lopticu bekhendom daleko u aut – 2:1. Naredna dva gema protekla su mirno, a onda je Švajcarcu potpuno pala koncentracija – napravio je duplu grešku, a zatim je dva puta poslao lopticu u mrežu i Novak je imao tri uzastopne brejk lopte. Prvu je Federer neutralisao servis-vinerom, na drugoj se igrao dug poen, a Švajcarac je poslao smeč u dno mreže – 3:3. Sledeći gem Đoković je dobio bez većih problema, a potom je izvršio dodatni pritisak na Rodžera i stigao do tri uzastopne brejk lopte.

Đoković je na prvoj izbacio lopticu u aut posle drugog servisa, potom je Rodžer odservirao as, ali je na trećoj Đoković imao deblje živce, pa je Federer prvi poslao loptu aut – 5:3. Novak nije dozvolio da ga pritisak omete, uz samo jedan izgubljeni poen dobio je Federera drugi put u nizu i osvojio trofe.

Evo sto je Nole izjavio odma poslije meca...

“Prvi put sam osvojio neki turnir tri puta, ovo je jedan od boljih mečeva koje sam odigrao u poslednje vreme. Protiv Rodžera je uvek veliki izazov, moram da budem na najvišem nivou ako želim da pobedim i odigrao sam perfektno od početka do kraja”, izjavio je Đoković.

Imao sam dobre pripreme, osećam se odlično na terenu, uspevam da igram najbolje što mogu i nadam se da ću nastaviti. Mnogo sam radio na servisu. Ako želim da dobijam najbolje, moram da serviram dobro. To nije bio slučaj u prethodnim mesecima, ali sada je sve u redu”.

BRAVO NOLE:DSve chestitke,pokazao si da mozhesh josh bolje, ma shta bolje,ovo danas je bilo maestralno,fantastichno,fenomenalno:D
Tenis kakav je NOLE danas igrao je za neverovati,milina gledati,uzhivati u Noletovim majstorskim "crtanjem" po terenu!!!
Tako to radi NOLE,sve bolje i bolje:D:super::D
view_photo.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back