Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugi nosilac u Indijen Velsu, Novak Đoković revanširao se nemačkom teniseru Filipu Kolšrajberu za poraz u trećem kolu prošlogodišnjeg Rolan Garosa.

U trećem kolu prvog Masters turnira u sezoni, Novak je slavio nakon velike drame i tri odigrana seta - 6:3, 2:6, 7:6 (7:3).

Meč je trajao dva časa i 35 minuta, a obilovao je preokretima sa obe strane. Srpski teniser načinio je 16 vinera (naspram 23) i 34 neiznuđene greške (14 manje od svog rivala).

Samo jedan brejk, u drugom gemu, doneo je Novaku osvajanje prvog seta rezultatom 6:3.

I u drugi set Novak je zakoračio sigurno, oduzeo Nemcu servis u uvodnom gemu, da bi par minuta kasnije poveo sa 2:0. Tada je nastupio neočekivani preokret, napredak u igri Kolšrajbera i porast broja grešaka Novaka. Kao rezultat toga bio je niz od devet gemova nemačkog igrača, od kojih su četiri bili brejkovi.

Seriju Kolšrajbera Novak je prekinuo u četvrtom gemu drugog seta, kada posle 0:3 konačno uspeva da „osvoji svoj servis“, načini veliki preokret i otvori svoj niz, vezavši četiri gema. Servirao je potom Novak za 5:3, no tu je nastala nova drama, pošto Kolšrajber pravi novi brejk, da bi pri kasnijoj prednosti od 5:4 imao tri vezane meč lopte na servis Srbina. Novak sjajnom igrom spašava sve tri i izjednačava na 5:5.

Set je doveden u taj-brejk u kome Novak stiže do velikih 4:0, koje je sačuvao do kraja za 7:3.

Noletov protivnik u osmini finala Indijen Velsa biće bolji iz susreta između Ivana Ljubičića (Hrvatska, 20) i Brajana Dabula (Argentina).
:super::klap::super:

Mi svi gledamo u kojoj si volji, navijamo za Rafu a ti odmah pocinjes.
Nemo se puno igras evo mene sa sve kolce i komentari na Rafinu temu.
Pa kad opletemi forket i glot pa ces vidis.:mrgreen::mrgreen:

attachment.php
:super::klap::super:

U četvrtak, 18. marta na svetskoj mreži CNN biće emitovana prva emisija „Open Court“, koja će biti posvećena drugom reketu sveta, srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

Tročlana ekipa CNN-a na čelu sa poznatim sportskim novinarem Pedrom Pintom snimila je interju sa Novakom u Beogradu u vreme održavanja Davis Cup-a.

Emisija će premijerno biti emitovana u četvrtak, 18. marta u 13.30h (po našem vremenu) na CNN International.

Svi oni koji ne budu uspeli da odgledaju premijeru imaće priliku da emisiju pogledaju u repriznim terminima, kojih će biti čak sedam.

Neki od njih po našem vremenu su: 18. mart u 18.30h; 20. mart u 08.30h, 18.30h, 21.00h.
453.jpg

http://www.lequipe.fr/Tennis/breves2010/20100316_031306_djokovic-ses-nerfs-et-sampras.html

Ovo je specijalni izvestaj za UROSA_92 posto on uvek ocekuje Novakove izjave.
Evo sta pise sportski list L'EQUIP

"Iskreno receno, Kohlchreiber je lako mogao da me savlada, i to bi bilo potpuno zasluzeno.
Ja sam samo odradio deo posla kad je to bilo najpotrebnije, i tim momentima sam servirao malo bolje i to je sve. Iz meni nepoznatih razloga prestao sam da koristim taktiku, koja mi je do tog trenutka donosila rezultate. Izgubiti devet gemova zaredom je nesto sto vise nebi smelo da mi se desi. Nadam se da u buduce necu vise sebi dozvoliti takve padove"
Dalje je pricao o svom prvom susretu sa Pete Sampras, o kome je pricao kao svom idolu. Djokovic je sa odusevljenjem pricao o tom susretu, sto pokazuje da moze biti veliki igrac a u dusi,biti obozavaoc jedne teniske velicine.Sampras mu je rekao da u tenisu dobija, koliko sa svojim srcem toliko i sa svojom glavom. Dogovorili su se da u skorije vreme odigraju nekoliko gemova.
Urose nisam ti neki ekspert u prevodjenju ali to bi bilo otprilike to. Stavila sam ti to sa sve original pa mozda nadjes nekog boljeg prevodioca. :bye::bye:

Poslednja izmena:
Metejana mila moja...
Danas sam odgledala reprizu Novakov meca onako merakliski ...Sam mec ko da sam sanjala...Gdje sve nijesam bila po kuci ...Pretvorena u uvo...Na gromoglasno navijane mojih ukucana na samom kraju uletjela sam i odgledala ...Presrecna ...Samo sad kad je sve proslo moram priznati ...Srce ce da me okine bude li igrao vise ovako...
Hvala ti za prevod njegove izjave sve je rekao nemam primjedbi...
Eto i obecao je da to vise nece sebi dozvoliti ...Devet uzastopno izgubljenih gemova ...
Koliko je samo meni bilo tesko gledati ...Tek njemu biti u mecu boriti se i pobijediti...:heart::heart::heart:

Pa Terry je njegov miljenik...tu vec REALNOST gubi granice :hahaha:!
E moj ILKe...kada sam ja prestao obracati paznju na to!
Borise 1,Nas Moderator je realan PO SOPSTVENOM NAHODJENJU...
To veze nema sa Novakom ...
Prije meca je kukao kako ce Kolsnajder da oplete Novaka...U prepisci samnom na *Prjedlozima* naziva ga prosjecnim teniserom i za njega je to REALNOST...
Samo ga cekam da sve obrise ...Pa da vidimo kako je tolerantan prema nama *ostrascenim navijacima*...Ja ne mogu da ne obracam paznju......:heart::heart::heart:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaće se u osmini finala turnira u Indijan Velsu sa Hrvatom Ivanom Ljubičićem.

Đoković je izjavio da su meč i pobeda nad Nemcem Filipom Kolšrajberom pouka za predstojeći duel sa Ljubičićem. "U meču sa Ljubičićem moraću da budem maksimalno koncentrisan od početka do kraja, kako mi se ne bi dogodili psihološki padovi kao protiv Kolšrajbera sredinom susreta", poručio je Đoković.

Drugi teniser sveta odao je priznanje Nemcu na prikazanoj igri.

"Kolšrajber je lako mogao da izađe iz ovog meča kao pobednik i to bi bilo potpuno zasluženio", ocenio je Đoković.

Ajde Nole:super::D:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back