Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece Novak stici do Rafe :p

Videcemo ko ce do koga stici.
Nole ako nastavi s onakvom igrom, i katastrofalnim servisom, slabo ce shta uraditi.
Rafu cemo videti, napravio je dobru pauzu, nadam se da se oporavio, e sad da lice uspeti da odbrani turnir, to je vec diskutabilno.
Inache bih volela da Nole zaigra kako moze i da se Rafa vrati u staru formu i da zaigraju u polufinalu, najvishe volim njih dvojicu da gledam kad igraju i naravno Nole da pobedi:super:

Ja ovog tenisera obozavam !!! :D Sta vi mislite o njemu ? :)

Budi spreman NOLE ...
Pehari te mole a pobjede VOLE ...
Moj veseli NOLE...:heart::heart::heart:

Novak-Djokovic-Serbia-Open-2009-Wallpaper.jpg

„Katastrofalno sam počeo drugi set. Napravio sam previše neiznuđenih grešaka, a Mardi (Fiš) je odigrao nekoliko dobrih poena. Imao sam sreće što sam uspeo na kraju da se izvučem. Takođe, u ovo vreme obično spavam, još se nisam navikao na vremensku razliku“, rekao je Đoković.

:hahaha: :hahaha:

„Katastrofalno sam počeo drugi set. Napravio sam previše neiznuđenih grešaka, a Mardi (Fiš) je odigrao nekoliko dobrih poena. Imao sam sreće što sam uspeo na kraju da se izvučem. Takođe, u ovo vreme obično spavam, još se nisam navikao na vremensku razliku“, rekao je Đoković.

:hahaha: :hahaha:

Cjuti bwe:lol:, dobro je proshao Nole, samo je krompir dobio od Fisha:zcepanje:
Al' pobede se broje, idemo dalje da vidimo kako ce igrati:think:
Evo sad repriza , da vidim kako je igrao, prochitala sam da mu je servis i dalje losh, sad ce da gledam, dok se on muchio s vremensku razliku ja spavala:lol::zcepanje:
Ajde Nole, privikavaj se pa da te pobede vole:zcepanje::super::zcepanje:

Smesan mi je opet sa izjavama :hahaha:

Drugi nosilac u Indijen Velsu, Novak Đoković plasirao se u treće kolo ovog Masters 1000 turnira pobedom nad 106. igračem sveta, Mardijem Fišom rezultatom 2:1, po setovima 6:1, 0:6, 6:2.

Susret je trajao jedan čas i 42 minuta.

Počelo je oštro sa obe strane. Već u prvom gemu, Novak je spasio tri brejk lopte i poveo sa 1:0. U narednom gemu srpski teniser oduzima servis Amerikancu za prednost od 2:0, potom i 3:0. Pri vođstvu od 3:0 Đoković nije iskoristio jednu šansu da posle servisa rivala dođe do velikih 4:0. Sigurna i izuzetno ofanzivna igra donela je Novaku još jedan brejk u šetom gemu, samim tim i prvi set, rezultatom 6:1 posle 39 minuta provedenih na terenu.

U drugom setu sve je krenulo nepovoljno po Novaka. Prvi brejk američkog tenisera bio je uvertira za seriju koja se dogodila u nastavku. Slab procenat i realizacija prvog servisa Novaka, doveli su Fiša u situaciju da dođe do izjednačenja u setovima nakon tri vezana brejka (0:6).

U odlučujućem setu, Novak se vraća u igru, osvaja prvi gem posle sedam vezanih rivala. U trećem gemu usledio je i dugo očekivani brejk drugog nosioca, koji je Novak potvrdio još jednim u sedmom gemu za trijumf u svom uvodnom meču u Indijen Velsu.

Novakov protivnik u trećem kolu „BNP Paribas Open“-a biće 25. nosilac, Nemac Filip Kolšrajber, koji je sa 2:0 savladao sunarodnika Filipa Pečnera.

Biće to treći duel između Đokovića i Kolšrajbera. Trenutno je 1:1. Najpre je Novak 2008. godine u trećem kolu Indijen Velsa savladao Nemca, da bi godinu dana kasnije u istoj fazi takmičenja Kolšrajber nadigrao Novaka na Rolan Garosu.

Shto ti smeshan:eek:, pa mora neshto da kazhe, a to je rekao zbog krompira, nije mu prijao a i to je zbog vremenske razlike:zcepanje:

Drugi nosilac u Indijen Velsu, Novak Đoković plasirao se u treće kolo ovog Masters 1000 turnira pobedom nad 106. igračem sveta, Mardijem Fišom rezultatom 2:1, po setovima 6:1, 0:6, 6:2.

Susret je trajao jedan čas i 42 minuta.

Počelo je oštro sa obe strane. Već u prvom gemu, Novak je spasio tri brejk lopte i poveo sa 1:0. U narednom gemu srpski teniser oduzima servis Amerikancu za prednost od 2:0, potom i 3:0. Pri vođstvu od 3:0 Đoković nije iskoristio jednu šansu da posle servisa rivala dođe do velikih 4:0. Sigurna i izuzetno ofanzivna igra donela je Novaku još jedan brejk u šetom gemu, samim tim i prvi set, rezultatom 6:1 posle 39 minuta provedenih na terenu.

U drugom setu sve je krenulo nepovoljno po Novaka. Prvi brejk američkog tenisera bio je uvertira za seriju koja se dogodila u nastavku. Slab procenat i realizacija prvog servisa Novaka, doveli su Fiša u situaciju da dođe do izjednačenja u setovima nakon tri vezana brejka (0:6).

U odlučujućem setu, Novak se vraća u igru, osvaja prvi gem posle sedam vezanih rivala. U trećem gemu usledio je i dugo očekivani brejk drugog nosioca, koji je Novak potvrdio još jednim u sedmom gemu za trijumf u svom uvodnom meču u Indijen Velsu.

Novakov protivnik u trećem kolu „BNP Paribas Open“-a biće 25. nosilac, Nemac Filip Kolšrajber, koji je sa 2:0 savladao sunarodnika Filipa Pečnera.

Biće to treći duel između Đokovića i Kolšrajbera. Trenutno je 1:1. Najpre je Novak 2008. godine u trećem kolu Indijen Velsa savladao Nemca, da bi godinu dana kasnije u istoj fazi takmičenja Kolšrajber nadigrao Novaka na Rolan Garosu.

Shto ti smeshan:eek:, pa mora neshto da kazhe, a to je rekao zbog krompira, nije mu prijao a i to je zbog vremenske razlike:zcepanje:

100% se slažem. Ja do sada nisam gledao meč u kojem je neko od naših tenisera izgubio a da nije imao neku povredu, nesanicu, dijareju i slično. Zamisli dominaciju naših kada im ništa ne bi falilo :per:

Nole pehari te vole,
a i deca iz škole,
i moj komšija Bole,
na ATP listi paz da ne padneš dole :mrgreen: :hahaha:

Eeeee, ne mozh da padne dole
Mozh samo da se popne josh gore
I da ga pobede josh vishe vole:super::zcepanje:

"Zadovoljan sam kako sam se kretao, iako sam imao nekoliko uspona i padova u igri. Sve u svemu, prvi i treći set su mi bili sasvim u redu. Nadam se da ću sada lepo da se naspavam i pripremim za sledeći duel", poručio je Novak u Indijan Velsu.

Ajde Nole, naspavaj se i pobede su tvoje, koje te toliko vole:super:

Mislish:think:
Videcemo, malo me priznajem stra, al' sve rachunam da Kosrajber ne zna Zhikino kolo, a tek Moravac, pa kad Nole zashtrika i klot i forket, ajde Nole, da te pobede josh vishe vole:super::zcepanje::super:

Mani se provokacije.
Vidis da gubi opkaldu pa ne zna gdje bi pustio pritisak :mrgreen:!
Najgore kada nesto zelis a ono u inat nece pa nece...

@Boris 1
Mene ne cude...to je najbitnije...

Sve sto kazem...tri puta mjerim...

@Tema
Sada Nole ima problema sa spavanjem, a prije je imao sa prolivom, pa zatim vrucine, plucne bolesti... Kakav je to sportista? Zar nije sportista sinonim za zdravlje...?! Ili su glumci i zabavljaci naprasno presli u sportske vode...
Da nije naš...pljuvao bih ga samo tako... Ovako jos imam mjeru...

@Boris 1
Mene ne cude...to je najbitnije...

Sve sto kazem...tri puta mjerim...

@Tema
Sada Nole ima problema sa spavanjem, a prije je imao sa prolivom, pa zatim vrucine, plucne bolesti... Kakav je to sportista? Zar nije sportista sinonim za zdravlje...?! Ili su glumci i zabavljaci naprasno presli u sportske vode...
Da nije naš...pljuvao bih ga samo tako... Ovako jos imam mjeru...
Pa Teri nije nas. Sto ga ne pljujes za "sportske" avanture sa devojkom svog najboljeg druga? :hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back