gost 73786
Domaćin
- Poruka
- 3.395
Kada igra?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cekam na SPORT KLUBU...Brzoce i da Noletu donese pobjedu...Kada igra?
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=16&nav_id=418063
Po ovom linku (a nas je pa je stoga i nepogresiv) novak djokovic ne zna kada je Pistol Pit osvojio svoj prvi Vimbldon jer se matematika sa tim cetvorogodisnjakom blago ne uklapa
Borise 1,Nas Moderator je realan PO SOPSTVENOM NAHODJENJU...
To veze nema sa Novakom ...
Prije meca je kukao kako ce Kolsnajder da oplete Novaka...U prepisci samnom na *Prjedlozima* naziva ga prosjecnim teniserom i za njega je to REALNOST...
Samo ga cekam da sve obrise ...Pa da vidimo kako je tolerantan prema nama *ostrascenim navijacima*...Ja ne mogu da ne obracam paznju......![]()
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=16&nav_id=418063
Po ovom linku (a nas je pa je stoga i nepogresiv) novak djokovic ne zna kada je Pistol Pit osvojio svoj prvi Vimbldon jer se matematika sa tim cetvorogodisnjakom blago ne uklapa
Pogledajte prilog 74535
Novak je vec dobar covjek i dobar teniser...Sebe uvjeravaj da ti to zelis ..
Ja znam sto je istina...![]()
Majku mu...pa nije mu to obaveza.
Pa sta ako ne zna...ni Pit sigurno ne zna kada je NOLE osvojio prvi Masters...iako je NOLE br. 2.
Pa sta se cerekas.. taj dan je vec usao u istoriju tenisa a Pistol Pit ne zna za njega![]()
Ignore is the best Way!
Ljudi, hoce li mi iko reci sta je bilo danas sa aktuelnim br. 1?
Sta ti sada gundjas?
Jeli to sada neki bauk?
Jeli Pit osnova TENISA?
Ajde da mu po necemu prilice, nego blage...ni po stilu igre, ni po karakteru.
Da li je cetrnaestostruki osvajac Gren Slema i sestogodisnji vladar tenisa osnova te igre... usudicu se da kazem da jeste
A djokovica niko nije vukao za jezik da govori kada je gledao kako Sampras osvaja svoj prvi Vimbldon... slucajno provodim 7 sati dnevno sa decom i ne bi ga zapamtio sve da je ovaj igrao go pa jos nosio i jednu od Agasijevih perika
Nole izgubio, nema kolceta.
Nije mogao dalje s ovakvim servisom, zasluzhena pobeda Ljubichica.
No, idemo dalje, napred Nole, ima josh turnira![]()
Ma ispao je samo zato sto me Duska dirala... Sve se vraca, sve se placa
Ljubim i tebe...a i Dusku...![]()
Ignore is the best Way!
Ljudi, hoce li mi iko reci sta je bilo danas sa aktuelnim br. 1?
@Duska
Znas za onu...Rodzer se vazda posljednji smije![]()