Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, ništa strašno. Ljubičić je odličan igrač, do ovog meča Novak je imao skor 5-1 sa njim, nije bilo realno očekivati da ga non stop tuče. A i došao je prilično izmoren posle Dejvis Kupa.
Ja se nadam ove godine, da će biti trofeja i na šljaci.. nešto imam osećaj da će tu zablistati.
NOLE...NOLE...NOLE...
Novak Đoković učestvovaće na egzibiciji u Krendon parku u Majamiju u utorak, 23. marta.
Sadržaj iste biće dubl meč pod nazivom „Glam.Set.Match“, u kome će Novak zajedno sa bivšom članicom grupe „Spice Girls“, Mel B. igrati protiv Ane Ivanović i američkog repera Džeja Šona.
Marija Šarapova je trebala da bude ta koja će biti partnerka Džeju Šonu, no ona se povredila i otkazala učešće, tako da je na njemo mesto došla naša teniserka Ana Ivanović.
Britanka je oduševljena žrebom i tvrdi da je Novak najveća zvezda događaja.
„Jako sam srećna što ću igrati sa Novakom Đokovićem! On je izuzetno dobar teniser i često preko televizije pratim njegove igre na takmičenjima širom sveta. Imamo velike šanse da osvojimo titulu jer iako nisam toliko tehnički dobra teniserka, moj volej će nam pomoći da pobedimo“, rekla je Mel B., koja se u poslednje vreme sa uspehom bavi glumom.
Turnir u Ki Biskejnu počinje dan kasnije, 24. marta, a Novak brani finale.
![]()
Ajmo Nole do nove titule![]()
Vece, drugari...
Sta ce biti biti ce...sada idemo na odbranu Mastersa...nadam se da ce se samo dovoljno TJELESNO odmoriti.
NOLETOV umor je uociv na samoj njegovoj servi.
Servis je jedan od najzahtjevnijih udaraca u tenisu za koji je potrebna citava harmonija misicnog tkiva cjelog tjela.
Ono sto igra negatvnu ulogu kod NOLETA je upravo taj zamor koji mu i neda da servira onako kako on to moze.
Cekacemo...nadacemo se i nadam se docekati a oni koji mu zele neuspjeh...nadam se ugristi za svoje jezike...
Kakav bre umor on je trenirao na vrelom suncu u Australiji i dominira.![]()
Ti si Uroshe vecj toliko puta pokazao da si Noletov obozhavatelj , i chini mi se da bi ti rado otvorio KLUB OBOZHAVATELJA NOLETA![]()
![]()
Ma cudo jedno kako se odma sami upecaju ne treba im mamac, dovoljno je Novak. Ma kao da su u direktnoj vezi sa americkim satelitom. Znas onaj sto ima pojedine reci u memoriji na koje odma krenu guglati. Na ime Novak oni odma ukljuce radare i traze, traze..
kako da ga sto bolje kritikuju!
Ma rekoh ti konspiracija![]()
Noletovo loše serviranje nema nikakve veze sa umorom. Da vas obavestim, dragi eksperti za tenis, Nole je menjao mehaniku servisa, na nagovor trenera,doduše za jedan mali pokret ali dovoljno da promašuje teren ili pogađa u mrežu. Na duže staze mu se možda isplati jer će mu servis biti ubitačniji. Ovo sam saznao od čoveka koji je teniser i koji prati sve u vezi Noleta.
Noletovo loše serviranje nema nikakve veze sa umorom. Da vas obavestim, dragi eksperti za tenis, Nole je menjao mehaniku servisa, na nagovor trenera,doduše za jedan mali pokret ali dovoljno da promašuje teren ili pogađa u mrežu. Na duže staze mu se možda isplati jer će mu servis biti ubitačniji. Ovo sam saznao od čoveka koji je teniser i koji prati sve u vezi Noleta.