Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
pobede su vazne.
Ne znam zasto ali nisam iznenadjena komentarima. To sam od vas ocekivala.
pa do zore.
ne moze drugacije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pobede su vazne.
Ne znam zasto ali nisam iznenadjena komentarima. To sam od vas ocekivala.
pa do zore.
NOLE NOLE POBJEDE TE VOLE
Pogledajte prilog 73867
Duska jesi liveceras?
Kakvo pitanje.za tebe, mila moja.
Uros je dobar ostavio mi je. Gde ti je Procorde?Idi u kafance ...Brzo pojesce ti Uros svu prsutu...![]()
Nasa publika je teniski nevaspitana. Svojim ponasanjem samo je ometala Novaku koncentraciju. Razumljivo je sto je (ako je) bio nervozan. To se odrazilo i na igru i na rezultat. I ti bi mogao da ponekad vidis onu dobru stranu Novakovog sportskog uspeha. Pogotovu sto nemamo sem njega nikoga ko je drugi u svetu!![]()
Mnogo više , neuporedivo više su smetali Isneru. E to je bilo nevaspitano. A i Novak se ponašao nevaspitano. Svojim ponašanjem će se vremenom ogaditi ljudima, bez obzira na uspehe. Kojeg vrhunskog tenisera možeš da zamisliš da psuje SVOJU publiku? Meni nijedan ne pada na pamet... To su stvari koje se uče kod kuće a ne u školi...
Vecini vec jeste...Mnogo me nervira to njegovo urlanje, da sam bio tamo namerno bi se drao dok me ne izabace...Jos kad pocne da ebe mater itd...![]()
Doduše neki ga baš zbog toga još više vole, zato što je tipičan Balkanac (u negativnom smislu).
Hajde da ne prozivam svakog ponaosob.
Ama ljudi shvatite da je za vrhunski uspeh u tenisu potrebna i vrhunska koncentracija.
To sto je Novak psovao publiku ja, iako nisam bio tamo, smatram da publici nije rekao ni rec vec grtupi huligana i nevaspitanih "gledalaca" kojima je glavni cilj na svakoj sportskoj priredbi sebe da bace u prvi plan.! I dobro je sto je balkanac da balkanski i odgovori. Kud bi nam kraj bio da fudbaleri odu pred svoj Sever ili Jug i prozovu te iste huligane kad pocnu svojim ponasanjem i psovkama da vredjaju sportskog rivala!Novak trakve ispade nikad nema na sportskim priredbama u inostranstvu. Ako ima svog balkanskog mentaliteta u sebi i prenemaze se i jadikuje zasto mu zamerate kad ste isti takvi!
![]()
Kad Novak ne pokazuje u toku meca emocija tad se ja najvise plasim za ishod istog.
Arena, njegova publika ,njegov Beograd, njegova Srbija , mec protiv Amera,Mec se protivnikom koji igra dobro ,servira fantasticno ,da ne davim sto jos sve a bilo je stresno...
Breme tog ogromnog pritiska nije lako nositi.Daleko od toga da sve sto se desavalo u areni i njegovo ponasanje bude za totalnu pohvalu...
To dijete koje Nole nosi u sebi ,te suzice u ocima, ta ogromna zelja za pobjedom drzavnog tima, ta na kraju radost koja ga povuce,grli svakog ,raduje se ko da je u nekom snu,on taj san dijeli sa nama nista ne skrivajuci...
Sve to ga i cini takvim kaklav je i u sto ce se izgraditi pred nasim ocima...
Evo na primer ti spadaš u obožavaoce takvog ponašanja, na žalost. Nisi realan, ne možeš da kažeš da on greši i tako... On je najbitniji na svetu i glumi neku zvezdu, svi moraju da utihnu pola minuta pre njegovog servisa. Baš bi bilo lepo da ga bojkotuju sledeći put pa da igra pred 500-600 gledalaca. Ili još bolje pred praznom salom. A što se tiče divljanja, uvek se tako ponaša, samo psuje uopšteno.
Zameram mu i imam pravo, zato što na sreću nisam nevaspitan i znam da se lepo ponašam. To možda danas nije popularno u Srbiji ali doći će i to polako...
Hajde da ne prozivam svakog ponaosob.
Ama ljudi shvatite da je za vrhunski uspeh u tenisu potrebna i vrhunska koncentracija.
To sto je Novak psovao publiku ja, iako nisam bio tamo, smatram da publici nije rekao ni rec vec grtupi huligana i nevaspitanih "gledalaca" kojima je glavni cilj na svakoj sportskoj priredbi sebe da bace u prvi plan.! I dobro je sto je balkanac da balkanski i odgovori. Kud bi nam kraj bio da fudbaleri odu pred svoj Sever ili Jug i prozovu te iste huligane kad pocnu svojim ponasanjem i psovkama da vredjaju sportskog rivala!Novak trakve ispade nikad nema na sportskim priredbama u inostranstvu. Ako ima svog balkanskog mentaliteta u sebi i prenemaze se i jadikuje zasto mu zamerate kad ste isti takvi!
![]()
Sve sto cu reci je NEMOJ DA LUPETAS GLUPOSTI
![]()
Jurisate na vetrenjace... a verovatno prvo psovanje domace publike u istoriji Davis Cupa (duga je) vam se ucinilo![]()
Dobo velis "ognjeni".
Necu ni da mislim sta bi bilo, kad bi kojim slucajem, odbio da igra za drzavnu ekipu.
Pogledajte gde su dosle Engleska, Svajcarska i Amerika zbog svojih, "veliki zvezda"
koje nadju bilo kakvo opravdanje samo da neigraju za drzavne ekipe.