Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo mi reci šta od ovoga nije tačno? Gde još može jedna porodica da određuje voditelja na tv-u? Pa pre par godina je stric Đokovića ušao u studio i izvređao novinara koji nije dovoljno navijao za Noleta! Pa šta je to ako nije sramota? Noletu nije potrebna takva vrsta protekcije, jer nije debil i uspešan je u tenisu. Ni publika nije debilna da očekuje da svi naši teniseri samo pobeđuju i gube isključivo zbog sudija ili povreda.
Samo da ti razjasnim feget = faggot = gay u engl. slengu ;)

Machony, U predhodnom sam ti postu rekla uglavnom sve ,kao svoj odgovor...
Biti javna licnost danas nije lako .Nositi se sa svim sto ona nosi takodje.Pri tome mediji podizu tiraze naslovima, senzacijama, izmisljotinama.
Uros je prenio pricu ...Ti je dopunio ...
Zgrozena sam kolicinom zluradosti i jacinom srdzbe kojom si se okitio..
I to ne samo prema Novaku i njegovoj porodici..

Kad se nema materijala ili nedostaju inspiracije za kritiku Novaka ondak daj da udaramo na njegovu familiju.:dontunderstand:
Ovo je tema Novaka Djokovica a ne njegove familije.
Strasno. Sta reci drugo. Svaki drugi komentar je izlisan.
Sto rekla moja baka " kad neznas pametno pricati lepse je pametno cutati"

Poslednja izmena:
Machony, U predhodnom sam ti postu rekla uglavnom sve ,kao svoj odgovor...
Biti javna licnost danas nije lako .Nositi se sa svim sto ona nosi takodje.Pri tome mediji podizu tiraze naslovima, senzacijama, izmisljotinama.
Uros je prenio pricu ...Ti je dopunio ...
Zgrozena sam kolicinom zluradosti i jacinom srdzbe kojom si se okitio..
I to ne samo prema Novaku i njegovoj porodici..

Ne znam zašto me prijavljuješ kada nisam nikoga direktno vređao, i pisao sam samo ono što su mediji objavili. To što se ne slažeš sa mnom ne znači da bi trebalo da me izbaciš sa teme. Ne bih suviše da širim temu ali ova situacija me podseća na devedesete i jednu porodicu od koje je sve zavisilo u Srbiji. Doduše u mnogo manjem obimu, ali me podseća. Samo zato sam zgrožen. A što se tiče Novaka, već sam napisao da mu želim sve najbolje.
Samo sam realan sviđalo se to nekom ili ne.

Ne znam zašto me prijavljuješ kada nisam nikoga direktno vređao, i pisao sam samo ono što su mediji objavili. To što se ne slažeš sa mnom ne znači da bi trebalo da me izbaciš sa teme. Ne bih suviše da širim temu ali ova situacija me podseća na devedesete i jednu porodicu od koje je sve zavisilo u Srbiji. Doduše u mnogo manjem obimu, ali me podseća. Samo zato sam zgrožen. A što se tiče Novaka, već sam napisao da mu želim sve najbolje.

slažem se milion posto.

slažem se milion posto.

pricalice .Slazes se milion posto sa.

Bitangama bahatim...
Slanjem u TRI pm...
Izbacivanjem iz kancelarije...
Sa*figetom *za muskarca koji ne govori muskim glasom...
Slazes se milion posto sa tom kolicinom izracenih rijeci u jednom postu pa ma ko mu bio povod ...OK,ma da sam iznenadjena...
Meni je zasmetalo i ja sam SAMO rekla svije misljenje...
Za i slicno postovanje prijavicu i reci svoje misljenje ...:rtfm:

Machony,Nijesmo na PF POLITIKA nego za tebi informaciju temi Novak Djokovic..
Da se sa tobom slazem ne bih te prijavila ...Tvoja realnost tako kako je iznosis u vidu posta prepuna je teskih rijeci...
Ne izbacijem ja tebe sa teme ti to radis sam...:rtfm:

Duska mislim da malo preterujes...Sve sto je napisao u ovom postu je u redu.Nije nikog vredjao i prekomentarisao je ono sto se govori u medijima..I ranije je bila prica o ovome kada se prvi put to desilo i niko nista nije rekao...Ne razumem cemu tolika frka :dontunderstand:

Duska mislim da malo preterujes...Sve sto je napisao u ovom postu je u redu.Nije nikog vredjao i prekomentarisao je ono sto se govori u medijima..I ranije je bila prica o ovome kada se prvi put to desilo i niko nista nije rekao...Ne razumem cemu tolika frka :dontunderstand:

Urose NE RAZUMIJEM....
Jos si jedan u nizu koji ne citas tudje postove potpuno budan...
Ti mislis da nije nikoga vrijedjao...Da je sve sto je napisao u redu...
Sad jos ja pravim *frku*
svatky_12.gif

@Machony, Uros_92

Vasi komentari prelaze granice korektnosti i dobrog ukusa. Doci u tudju kucu , pljuvati po domacinu i njegovim gostima, ne dolici ni jednom dobronamernom posetiocu. Sledecu pljuvacku cu morati da vam vratim u grlo!

Vodite racuna kako se ponasate na ovoj temi.:rtfm:

@Machony, Uros_92

Vasi komentari prelaze granice korektnosti i dobrog ukusa. Doci u tudju kucu , pljuvati po domacinu i njegovim gostima, ne dolici ni jednom dobronamernom posetiocu. Sledecu pljuvacku cu morati da vam vratim u grlo!

Vodite racuna kako se ponasate na ovoj temi.:rtfm:

Uh, ovo je bilo lepo rečeno. Hajde samo mi reci da li imam pravo da na ovoj temi i uopšte na krstarici imam svoje mišljenje, ili moram da pišem ono što se sviđa moderatorima ili postavljaču teme? U čemu je onda svrha foruma ako se promoviše jednoumlje? To je totalno besmisleno. Drugo, u ranijim postovima sam napisao par oštrijih reči i za njih nisam bio ni prijavljen ni opomenut? Sad ispada da sam zgrešio što sam napisao onu priču o moćnoj i bahatoj porodici. Ko bi rekao da su baš toliko uticajni??? :eek:

Uh, ovo je bilo lepo rečeno. Hajde samo mi reci da li imam pravo da na ovoj temi i uopšte na krstarici imam svoje mišljenje, ili moram da pišem ono što se sviđa moderatorima ili postavljaču teme? U čemu je onda svrha foruma ako se promoviše jednoumlje? To je totalno besmisleno. Drugo, u ranijim postovima sam napisao par oštrijih reči i za njih nisam bio ni prijavljen ni opomenut? Sad ispada da sam zgrešio što sam napisao onu priču o moćnoj i bahatoj porodici. Ko bi rekao da su baš toliko uticajni??? :eek:
Niko ti ne osporava pravo das pises. Ali ton kojim si poceo izazvao je revolt kod redovnih posetilaca ove teme. Tu lezi problem, ne u tome sta si komentarisao.

I da te potsetim. Moderator ove teme nije fan Novaka Djokovica. Nebrojeno puta je ovde iznosio sto ozbiljno sto u sali svoje protiv argumente i komentare ali nikada nije bio nepristojan niti je upotrebio bilo kakvu ruznu rec! :rtfm:

Ako nastavis u tonu koji ima ovaj poslednji post niko ti nece nista prigovoriti.
:rtfm:

Pozz. :gace:

:rtfm:hajde da se malo spusti lopta!
Niko netrazi od tebe da promovises jednoumlje. To je iza nas.
Bilo i neponovilo se vise to zlo u nasem narodu.
Ovo je tema o Novaku, i ti imas pravo da pises o njemu to ti niko neosporava!
Manite se Novakove porodice. Ako imate sta o tome pricati postoji zato kafance.
Vazi!:ok::hvala:

Evo pa da vidim dal cu mozda da budem prijavljen!

Udruženje novinara Srbije i Udruženje sportskih novinara Srbije osudili su postupak Teniskog saveza Srbije koji je, kako se navodi, pod pritiskom Srđana Đokovića, raskinuo saradnju sa novinarem Nebojšom Viškovićem. U zajedničkom saopštenju UNS i USNS navodi se da je saradnja između TSS-a i Viškovića otkazana na neprihvatljiv način, pod pritiskom koji je na Savez izvršio Srđan Đoković, otac drugog tenisera sveta.

- UNS i USNS podsećaju da je otkazivanje honorarnog angažmana Viškoviću direktna posledica njegovog ranijeg novinarskog rada i izveštavanja, kojim je Srđan Đoković bio nezadovoljan. I tada je Đoković izvršio pritisak na RTS, gde je Višković bio zaposlen, tražeći od rukovodstva Javnog servisa da mu zabrani prenošenje mečeva Novaka Đokovića, što se i dogodilo, nakon čega je Višković dao otkaz - navodi se u saopštenju.

TSS je ranije objavio da će voditelj programa na meču Dejvis kupa, između Srbije i SAD, kao i na sledeća dva takmičenjima biti novinar RTS-a Aleksandar Stojanović.

UNS i USNS u saopštenju dodaju da su za novinarsku profesiju neprihvatljivi pritisci ali i ne spore pravo TSS-u da za moderatora angažuje drugu osobu.

- Pozivamo sve kolege na profesionalnu solidarnost, tako ćemo, onima koji vrše pritiske, pokazati da svoje ambicije ne mogu ostvarivati na taj način - piše u saopštenju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back