Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Federer za razliku od Noleta i jos mnogih kvazi patriota zivi u istom gradu ceo zivot...a Nole kao i mnogi, cim je zaradio ozbiljniju lovu pobegao je iz Srbije glavim bez obzira...porez, ovo ono...aha...boli ih uvo za Srbiju!

Opet kažem zašto kad je toliko veliki ne živi gde je i pre živeo nego ide u deo Basela gde je manji porez...E moj ti, upoređuješ babe i žabe..

Slušaj Hese, meni je drago što je Novak milioner, i ne samo on..I Rafa i Federer i svi, koji su poštenim radom i svojim trudom uspeli da steknu sve što sad imaju...Ljubomorna nikad nisam bila.Nerviraju me oni koji ne odvajaju pedu od stolice, sede, čekaju da im sve padne sa neba i kritikuju druge...Ja bih rekla rđavoj ovci i runo smeta...Ne navijam za Novaka jer je patriota, ili da bih imala neku korist...U životu sam prijatelje birala po ljudskim kvalitetima, a ne po dubini đžepa i ko su i čime se bave...Navijam jer volim soprt, volim tenis, fudbal, rukomet, vaterpolo...Znači bez interesa, samo ljubav...Te priče da je on patriota ili nije jer živi van Srbije su smešne...Ne moraju svi da žive u Srbiji jer pobogu, samo su Srbi u Srbiji patriote...Jel Federer prešao da živi u elitni deo Basela što nema dinar ili što se se tamo plaća manji porez, prešao...Zašto nije ostao gde jeste i zašto nije plaćao porez koji mu i priliči a ne mnogo manji, jer ima para više nego prošečan Švajcarac..Dakle, to mu dođe na isto..Opet ne krivim, jer bih i ja to uradila...Svako živi na način koji mu odgovara i gde mu odgovara...

To je to, odlichan post!
Dodala bih samo da ja volim i kosharku, navijam za nashe sportiste, a to -ko je patriota , su gluposti, oma me podseti na politichare.
Ja lichno ne mogu da navijam za nekog drugog ako igraju nashi, ali poshtujem i ne zameram drugima ako navijaju za sportiste iz drugih zemalja, njihova lichna stvar.

Evo jedan tekstic iz Pressa, specijalno za Hessea :)

Koliki je patriota, Novak Đoković je dokazao i na prvoj kolekciji novog sponzora „Serđa Takinija", u kojoj će debitovati na Australijan openu. Naime, na majicama koje će nositi tokom prvog grend slema sezone nalazi se i mala srpska trobojka sa dvoglavim orlom uokvirena zlatnim srcem, detalj na kojem je insistirao naš as. Inače, takmičarska kolekcija koja nosi naziv „Flejm" (plamen) zasad ima dve verzije, sa belom i sivom osnovnom bojom.

Evo jedan tekstic iz Pressa, specijalno za Hessea :)

Koliki je patriota, Novak Đoković je dokazao i na prvoj kolekciji novog sponzora „Serđa Takinija", u kojoj će debitovati na Australijan openu. Naime, na majicama koje će nositi tokom prvog grend slema sezone nalazi se i mala srpska trobojka sa dvoglavim orlom uokvirena zlatnim srcem, detalj na kojem je insistirao naš as. Inače, takmičarska kolekcija koja nosi naziv „Flejm" (plamen) zasad ima dve verzije, sa belom i sivom osnovnom bojom.

lako je biti patriota sa takvim glupostima, to ga nista ne kosta...neka uzme on nase drzavljanstvo ;)
...kao i Ana, zasto zivi u Svajcarskoj? boli je dupe za Srbiju!

Znam, jer imam prijatelja iz Bazela a Fed mu je sugrađanin.

Svako normalan bez obzira na bogatstvo teži da plati manji porez...

Ovo je moj poslednji post na ovu temu...Ne mogu u krug...smoriste...

Ne verujem ti uopste te 'rekla kazala' gluposti...prijatelj prijateljev, poverljiv izvor, a ? naivno...ako svako tezi manjem porezu sto ne idu lepo svi teniseri u Monte Karlo? e pa ima medju njima i pravih patriota, koji zrtvuju koji procenat medju silnim milionima, ali ostanu da zive u svojoj zemlji! mislite o tome ;)

Zato UVEK navijam za Tipsu. Nije digao nos, mnogo manje zarađuje,ali je ostao ovde! I Idemo Janko!

Nije otishao jer nije zaradio vece pare, inache bi sigurno otishao, shto ne znachi da ne voli svoju zemlju.Meni je simpatichan i normalno da navijam za njega kad igra, shteta shto je "procerdao"svoj talenat, ali on je takav,nije nastavio da trenira i radi na sebi kad je preshao u profesionalce.
Stvarno smarate vishe s ovim, ako vam je lakshe, neka vam bude-VI STE NAJVECE PATRIOTE, a MI SMO IZDAJNICI-roda svogaz:lol:

Ako hoćeš veruj ako nećeš nemoj. Nisu priče već je bilo i po novinama.Ali kao što rekoh nemam vremena da se prepucavam i vrtim u krug...pozzz i malo pozitivnih misli nije na odmet, život će ti biti lepši...

Nije otishao jer nije zaradio vece pare, inache bi sigurno otishao, shto ne znachi da ne voli svoju zemlju.Meni je simpatichan i normalno da navijam za njega kad igra, shteta shto je "procerdao"svoj talenat, ali on je takav,nije nastavio da trenira i radi na sebi kad je preshao u profesionalce.
Stvarno smarate vishe s ovim, ako vam je lakshe, neka vam bude-VI STE NAJVECE PATRIOTE, a MI SMO IZDAJNICI-roda svogaz:lol:

Ja ne kazem da ja ne bih otisao kad bih imao te pare, samo objektivnost na prvom mestu...muka mi je kad slusam kako od Noleta prave razne stvari sto nije...

Srećice, nemoj samo da se nerviraš :D Zar nije logično da ako već imaš više para,da ti onda nije problem da platiš porez svojoj zemlji? Ali razumem ja vas devojčice kojima se sviđa Nole...Uvek ćete ga braniti, i to je lepo z:poz:

Ajd' , opushteno patriotoz:lol:
Mlogo si se bwe uziveo, ovo je forum, ko je lud da se nervira, pobrkao si totalno lonchichez:mrgreen:
Usput ja sam -baba:zcepanje::zcepanje::zcepanje:, ali volim sport i navijam za nashe sportiste, a ti ostaj uzdravlju i samo pishi i patriotishiz:pz:poz:
S moju stranu nema vishe replike:lol:

Ajd' , opushteno patriotoz:lol:
Mlogo si se bwe uziveo, ovo je forum, ko je lud da se nervira, pobrkao si totalno lonchichez:mrgreen:
Usput ja sam -baba:zcepanje::zcepanje::zcepanje:, ali volim sport i navijam za nashe sportiste, a ti ostaj uzdravlju i samo pishi i patriotishiz:pz:poz:
S moju stranu nema vishe replike:lol:

Za mene uglavnom pišu da sam ustaša tako da teško mogu da budem patriota. Pozdrav baba! z:poz:

1790294614_3.gif

:D:super::D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back