Hesse
Aktivan član
- Poruka
- 1.815
Nole nocas igra sa Bernardom Tomicem, 289. igrac, '92. godiste. Mozda se sa njim nece onako osramotiti kao sa Verdaskom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nole nocas igra sa Bernardom Tomicem, 289. igrac, '92. godiste. Mozda se sa njim nece onako osramotiti kao sa Verdaskom![]()
Mozda nece...a i da se osramoti bar nece ovako...
[/URL][/IMG]![]()
Izvini molim te, Roger se nije osramotio tad! To sto je plakao ja uopste ne shvatam kao nesto negativno, smesno, ili za potcenjivanje...naprotiv...neka Nole uradi samo 5. deo od onoga sto je Roger u svojoj karijeri, pa mozemo da pricamo, a u medjuvremenu, poslovica kaze: zna se ko kosi, a ko vodu nosi![]()
A jel' ti znash za shalu?Plakao je prosle godine, ne ljuti se ali stvarno je bilo i smeshno i tuzno to gledati. I josh je Rafi pokvario radost. Razumem da su ga savladale emocije, ali onakav plach, no sve je to ljudski, pa ako se i nasalimo malo na racun toga nista strasno.
Znamo da je Roger prvi, sta je sve osvojio,svaka mu chast, niko to ne osporava, ali daj malo se opusti
Mi navijamo za Noleta, zelimo da bude josh bolji, a da li ce postici i osvojiti sve sto je Roger-vreme ce pokazati, znam samo da svi koji navijaju za Noleta to od srca zele, a i da ne postigne, opet nije kraj sveta-Roger ce ostati kralj, eto, pozdrav![]()
Lepo si sve rekla i iskreno, ali bilo bi lepo kad bi i Boris na tom nivou komunicirao.![]()
Nisam nichiji advokat, ali mislim da Boris nije nishta napisao zlonamerno, niti da potcenjuje Rogerove uspehe, ali chovek navija za Noleta i zeli mu josh vishe uspeha i da postigne sve shto je i Roger.
A i ti bash ne morash toliko da podcenjujesh Noleta, nije fer, a ni sportski, nadam se da cesh se sloziti.
Mislim , da moze da se komunicira na civilizovan nachn, bez vredjanja, podcenjivanja bilo kog igracha i njihovih navijacha.
Zar ne bi bilo lepshe da se svi radujemo uspesima igracha i navijamo i diskutujemo o njihovoj igri, toliko valjda mozemo![]()
Taaako je! Bitno je da je on dobro raspolozen, sve ostalo se da srediti!Jeste, izgubio u 3 seta.
Nishta strashno, to je sport, gubi se i pobedjuje.
Bez obzira sto je Nole izgubio , njegovi navijachi su uz njega i VERUJU u njega!
AJMO NOLE![]()
Taaako je! Bitno je da je on dobro raspolozen, sve ostalo se da srediti!
To i ja kazem...Malo taktike...Uciti od jakih ...
Novak ima nesto lijepo u samoj svojoj pojavi i tesko je biti SRBIN a ne obozavati ga...
Sve turnire i vrijeme ispred pocetka tih okrsaja Nole polako ulazi i sve je bolji sto turnir odmice...
Mene nikad necete cuti da sam malodusna i da ga ne podrzavam ...Tako za njega i za ostale njegove ljute protivnike...Sto su mu protivnici jaci time je moja radost Noletove pobjede veca...
Majstori su na jednom mjestu ...Reket u ruke i na terenu ...Zivi bili vidjeli...![]()
Duska uopste nije tesko...Iz iskustva ti govorim![]()
Noleta zabole dupe za Srbiju. On igra za SEBE i zarađuje za SEBE i svoju porodicu. Ako kojim slučajem njegov ćale odluči, Nole neće igrati za reprezentaciju... Tako da ne znam čemu tolika euforija oko njega. Teniser kao i svaki drugi.
Gdje god kroci ...Na dlanu mu citav svijet ...Svoju SRBIJU u srcu nosi...Noleta zabole dupe za Srbiju. On igra za SEBE i zarađuje za SEBE i svoju porodicu. Ako kojim slučajem njegov ćale odluči, Nole neće igrati za reprezentaciju... Tako da ne znam čemu tolika euforija oko njega. Teniser kao i svaki drugi.
Igra za reprezentaciju jer porodica Djokovic neprestano lobira u nasem Savezu oko organizacije turnira u Srbiji...pa tuku lovu, sta drugo? Turnir u BGu, Kragujevcu...on zivi u Monte Karlu, ovde dolazi samo poslovno, boli ga uvo za Srbiju.