banjalucanin84
Početnik
- Poruka
- 5
Ana je bila prva na svetu ali kratko....sad je ko zna koja,pala igrom skroz, Djokovic sa druge strane traje i traje na 3 mjestu a ima i afinitet za no.1 mjesto ,tako da realno Nole jest najbolji srpski igrac.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jedan tekstic iz Pressa, specijalno za Hessea
Koliki je patriota, Novak Đoković je dokazao i na prvoj kolekciji novog sponzora „Serđa Takinija", u kojoj će debitovati na Australijan openu. Naime, na majicama koje će nositi tokom prvog grend slema sezone nalazi se i mala srpska trobojka sa dvoglavim orlom uokvirena zlatnim srcem, detalj na kojem je insistirao naš as. Inače, takmičarska kolekcija koja nosi naziv „Flejm" (plamen) zasad ima dve verzije, sa belom i sivom osnovnom bojom.
Izvini molim te, Roger se nije osramotio tad! To sto je plakao ja uopste ne shvatam kao nesto negativno, smesno, ili za potcenjivanje...naprotiv...neka Nole uradi samo 5. deo od onoga sto je Roger u svojoj karijeri, pa mozemo da pricamo, a u medjuvremenu, poslovica kaze: zna se ko kosi, a ko vodu nosi![]()
Lepo si sve rekla i iskreno, ali bilo bi lepo kad bi i Boris na tom nivou komunicirao.![]()
Nisam nichiji advokat, ali mislim da Boris nije nishta napisao zlonamerno, niti da potcenjuje Rogerove uspehe, ali chovek navija za Noleta i zeli mu josh vishe uspeha i da postigne sve shto je i Roger.
A i ti bash ne morash toliko da podcenjujesh Noleta, nije fer, a ni sportski, nadam se da cesh se sloziti.
Mislim , da moze da se komunicira na civilizovan nachn, bez vredjanja, podcenjivanja bilo kog igracha i njihovih navijacha.
Zar ne bi bilo lepshe da se svi radujemo uspesima igracha i navijamo i diskutujemo o njihovoj igri, toliko valjda mozemo![]()
Sve si lepo rekla tako da necu da kvarim nista...Boris jednostavno potcenjuje Federera na racun Noleta...al nema veze...
i Nole se ipak osramotio, i to debelo...izgubio je od 291. igraca '92. godiste...2 dana pred Australian Open, bas ohrabrujuce (imajuci u vidu i rasturacinu od Verdaska gde je jedva 3 gema osvojio)...samo jos da cujemo neki sochan izgovor za ove gubitke, pa ajde sve u 3 lepe...![]()
Jeste, izgubio u 3 seta.
Nishta strashno, to je sport, gubi se i pobedjuje.
Bez obzira sto je Nole izgubio , njegovi navijachi su uz njega i VERUJU u njega!
AJMO NOLE![]()
Isprasio ga mladjani Bernard ('92 god), 291. igrac, 2 dana pred AO...bash ohrabrujuce...a Verdasko ga neki dan doslovno pocistio sa terena...neki komentar?
Noleta zabole dupe za Srbiju. On igra za SEBE i zarađuje za SEBE i svoju porodicu. Ako kojim slučajem njegov ćale odluči, Nole neće igrati za reprezentaciju... Tako da ne znam čemu tolika euforija oko njega. Teniser kao i svaki drugi.
Igra za reprezentaciju jer porodica Djokovic neprestano lobira u nasem Savezu oko organizacije turnira u Srbiji...pa tuku lovu, sta drugo? Turnir u BGu, Kragujevcu...on zivi u Monte Karlu, ovde dolazi samo poslovno, boli ga uvo za Srbiju.
Da voli Srbiju ziveo bi u Srbiji!
Hoću samo da kažem da ga ovde gledamo kao nacionalnog heroja, ali on je individualac, i zarađuje za sebe. Jedina satisfakcija koju narod ima od njega je to što promoviše Srbiju po svetu, u smislu, Nole je iz Srbije, oni su baš coolA onda ispadnem izdajnik kad kažem da navijam za Rožea na primer, a ne za Noleta. Zabole me
![]()
al od koga? Nole je izgubio od 291. igraca '92. god. ...3. reket sveta...hahahah![]()
![]()
![]()
Ako mu je bolje van Srbije onda nije patriota nikakav. Jer on nema materijalnih problema pa da mora da ide da trazi posao ili sl. multimilioner kojeg boli dupe za Srbiju.
Bogami, Bernard Tomic je delovao vrlo ozbiljno...kao i Verdasko dok je rasturao Noleta...svi koji pobede Noleta, izgleda igraju ozbiljno, a on neozbiljno kad gubi...a kad pobedjuje onda je ozbiljan...ma daaaaj...priznajte jednom u zivotu kad Nole izgubi posteno...po vama on nikad nije zasluzeno izgubio...smesni ste jako....
Federer za razliku od Noleta i jos mnogih kvazi patriota zivi u istom gradu ceo zivot...a Nole kao i mnogi, cim je zaradio ozbiljniju lovu pobegao je iz Srbije glavim bez obzira...porez, ovo ono...aha...boli ih uvo za Srbiju!
Hesse, ne mozes govoriti da ga boli uvo za Srbiju zbog toga sto se prijavio da zivi u Monaku da bi placao manji porez, ipak su to velike pare u pitanju, a on ih je nebrojano puta dao u humanitarne svrhe, za decu u Srbiji, za izgradnju sportskih objekata koja ce koristiti srpska deca... Kad god je u prilici spomene Srbiju i time je predstavlja u svetu.
Ja nisam neki njegov fan, ali mislim da ga za to nije u redu prozivati, ne samo njega, nego bilo koga... Svi mi volimo svoju zemlju i ne treba se takmiciti ko je vise voli, prepustimo to politicarima.![]()
1. Otkud ti znas u kojem delu grada zivi?
2. Nole je pobegao mnogo daleko od kuce![]()
lako je biti patriota sa takvim glupostima, to ga nista ne kosta...neka uzme on nase drzavljanstvo
...kao i Ana, zasto zivi u Svajcarskoj? boli je dupe za Srbiju!
Ne verujem ti uopste te 'rekla kazala' gluposti...prijatelj prijateljev, poverljiv izvor, a ? naivno...ako svako tezi manjem porezu sto ne idu lepo svi teniseri u Monte Karlo? e pa ima medju njima i pravih patriota, koji zrtvuju koji procenat medju silnim milionima, ali ostanu da zive u svojoj zemlji! mislite o tome![]()
Za mene uglavnom pišu da sam ustaša tako da teško mogu da budem patriota. Pozdrav baba!![]()
Ja isto tako...ako mi se svidja neki teniser kao igrac, pojava ili kako vec, ne zanima me iz koje je drzave i za koga igra...ako hocu da navijam za Rogera, ne interesuje me da li je Svajcarac ili Srbin ili sta vec...vec on kao pojedinac...ali 90% ljudi kod nas koji nemaju pojma o tenisu, poceli su da prate od nedavno, jer nam je tenis na iznenadjujuce visokom nivou (Djokovic je najbolji srpski teniser ikada iako takvih sa 3. pozicijom i 1 grand slam titulom je bilo u teniskoj istoriji na stotine, ali bukvalno na stotine), sad dizu u nebesa Noleta i neprestano izmisljaju i lazu po ovom forumu, preuvelicavaju...itd. a on u stvari zivi u inostranstvu, uziva lovu i sve sto ide uz to, boli ga dupe za Srbiju isto kao i za Madjarsku ili neki trecu zemlju...igra za reprezentaciju jer ima cist profit od toga...
Pa podrazumeva se singl...dubl je za penzionere otprilike...i ja sam to cuo na dnevniku, najuspesniji srpski teniser Novak Djokovic![]()
Borise bas volis da citiras ljude![]()
Naravno,kako i u mnogim ostalim postupcima.
Nedavnoj dodjeli 20000 maraka u dobrotvorne svrhe u Banja Luci...mislim da je to bilo krajem Novembra.
Ne samo ta nego jos mnogobrojne donacije koje su otisle za Kosovo i Metohiju.
Ma izvini ti...stvarno se nije osramotio,kao ni onda kada je bacao reket kad ga je NOLE oderao pa poslije bacao onu flasicu sa vodom po terenu.Stvarno se nije osramotio...Nadalu pokvario ceremoniju...stvarno se nije osramotio...ma nije se on osramotio,on samo voli da je u centru paznje.
Na kom to nivou...onom tvom...razguzio?
Kakav je to Borisov nivo,sta mu to fali...da li je Boris ikada provocirao kao ti...dodjes jednom godisnje,kao i proslo godine,ispises 1500 postova za mjesec dana i nestanes...a postove mi je mrsko traziti...isti su kao i prosle godine...ako uhvatim malo vremena potrazicu ih.
Bokac,to ne moze da bude tako posto,dobro pazi njegove postove...kolio se cova pali kada nesto kazes na Federera...ista mu je prica kao prosle godine...
Boris samo kaze kako je Federer u pravo vrijeme pravio rezultate.
Sada pored NOLETA,Del Potra,Mureja i Nadala place po terenu.
NOLE je izjavio da ga taj mec uopste ne interesuje...bilo mu je samo bitno da odigra mec...procitaj njegov clanak.Kako ono prodje Federer nekidan?A Nadal u Londonu?
NARAVNO.
Hesse,da li je ovo isti,gore citiran post ili nisi ni realizovao da si ga napiaso...nije valjda da ne znas sta pises?
Ma da brate,tako je...NOLETA boli dupe,pa daje donacije za Srbiju,Dize TRI prsta gdje stigne i nosa nasu zastavu...sta ga briga,zar ne!
Ubuduce,prije nego sto nesto napises,skontaj se.
Zasto nebi lobirala,treba pustiti da su tu ljudi koji su u tenisu a ne neke kojima je samo EURO pred ocima.
Hesse...ovo si pisao i prosle godine.
Gdje ti je Federer...pa on je otisao iz RODNOG BASELA u Cirih,da bi manje placao porez.Pitali ga javno zasto je to uradio,posto ovde nije niko lud...a on poceo da se smije i da govori kako mu je prethodna kuca bila mala.Iako je mala imas toliko moliona da si kupis 5puta vecu u istom BASELU,zasto ides u Cirih!?!Hesse,mani se gluposti...kada nesto pises nastoj da si u to upucen.
Svi mi zaradjujemo za sebe i pitaj boga kako bi se ponasali da imamo kako on.Jedno je komentarisati druge a drugo je biti u toj situaciji i ponasati s drugacije.Uslovi su u pitanju.
Da li je ovo OFF TOPIC Nr. 3 ili me se to cini...daj Hesse mozes ti to i bolje.
A gdje si ti?Placas li ti redovno porez...da li uopste znas sta je to?
Gdje si ti,oblacis li tradicionalnu nosnju...ne lupaj.
Nr. 4 ili haulciniram!?!
Kakva provala...pa ti si toliko Federerov navijac a ne znas ni gdje zivi.
Otkud ti BASEL?
Jeco,na takve izjave se ni neobaziri.
Kada smo kod KVAZI patriotizma...ne grdi NOLETA a isto tako ne medi o Federeru posto je ista situacija...mozda vise u korist NOLETA.
Gledaj...prije svega NOLE nema u Srbiji takve uslove kao Federer SVUGDJE u Svicarskoj.
NOLE je otisao u bolje uslove a Federer je pobjegao u jeftijine.
Koje to nase?
Ti zelis reci da je Monako veci poreski raj od SVICE?
Nadam se da se salis.Ajde sada priznaj da je ovo bio LAPSUS!
Pa ako tako pisu onda je NOLE za tebe i neosporiv TRN u oku.
Ma,da,jeste,kao i prosle godine...ovaj...
Pa vise mu se svidja u Americi![]()
Sad da namestimo paralelu 2009. godina izmedju Federera i Djokovica:
Federer osvojio 2 Grand Slam titule (na sljaci i travi) i 2 Masters titule (na sljaci i betonu), igrao sva 4 Grand Slam finala, zavrsio godinu na 1. poziciji...a Nole? dokle je stizao na GS turnirima...max 1/4 finala, US open 1/2 gde ga je Federer razguzio uzduz i popreko cak je bio pao na 4. poziciju sa tendencijom da pada, spasao ga je Paris...znaci truba!
Ove godine je Novak spremio iznenadjenja....
Mora da padne bar 1 GS...![]()
Mrzi me da odgovaram na svaku glupost pojedinacno, samo cu te u korenu saseci...ta ortdoksna laz da zivi u Cirihu...zivi u Baselu, pogledaj njegov sajt www.rogerfederer.com
nemoj lagati i izmisljati, jer nisi u pravu ni u cemu sto si rekao u ovom postu...a Nole je pobegao u drugu drzavu, ne zbog poreza, vec jer je tamo lepse i boli ga dupe za Srbiju![]()
E moj Hesse..ajde molim te prestani :
BORN : August 08, 1981, in Basel, Switzerland
RESIDENCE : Switzerland
Ajde svi vi sto se pravite pametni i sto se pravite da znate nesto o tenisu i teniserima...zasto Rodik ne ide u Monte Karlo ili u Svajcarsku kao Ana ili Nole, kad je tamo nizi porez nego u Americi?
Pa naravno jer mu je Amerika domovina kao i Noletu Srbija...samo gle Nole nije u Srbiji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad da namestimo paralelu 2009. godina izmedju Federera i Djokovica:
Federer osvojio 2 Grand Slam titule (na sljaci i travi) i 2 Masters titule (na sljaci i betonu), igrao sva 4 Grand Slam finala, zavrsio godinu na 1. poziciji...a Nole? dokle je stizao na GS turnirima...max 1/4 finala, US open 1/2 gde ga je Federer razguzio uzduz i popreko cak je bio pao na 4. poziciju sa tendencijom da pada, spasao ga je Paris...znaci truba!
Samo kad bismo skupili sve debilne izjave koje je dao u prethodnih 2, 3 godine, nije ispunio ni 1% onog sto je rekao...pred svaki Grand Slam on kaze da ce ga osvojiti (veceg hvalisavca na ATP turu nema), i onda truba...na egzibiciji Verdasko ga pocepao...a izgubio od 291. igraca...normalno da ce pokriti usi i reci da se zezao...nije valjda lud da prizna, on takav hvalisavac xD
Ajde da vidimo gde je taj Cirih osim u tvojoj lazi? kad ne igra turnir na sajtu u uglu pise: Basel![]()
Hesse...licno znam covjeka koji mu je komsija...druga stvar...radim 5km od njegove kuce.
U Monte Karlu su jos bolji uslovi, pa zasto Rodik ne ide tamo?![]()
Vjerovatno zato sto su USLOVI...citaj,u Americi mnogo bolji nego u Srbiji.
Da ti ponovim ili da me ponovo pitas isto!
Da,ali sa mnogo boljim uslivima.
Mnogo profesionalnih sportista ine da zivi u Ameriku...upravo radi USLOVA...Hesse
.
Jeli ti jasno ili da ti ponovo ponovim!?
I opet NOLE moze d abude Br 1 sada na AO-u...pa se ti skontaj...sam se BODES.
Kako ti to vidis...ljudi ga mole da ih malo nasmeje.
Znas kako su ga nahvalili u BASELU...bolje da ne znas.
Da li te sada ovo boli?
Aha, taj isti covek sto ti je navodno rekao da zivi u Cirihu...ej a takodje znam coveka koji mu je komsija, svaki dan ide kod Noleta na kafu i kaze da Noleta boli dupe za Srbiju, jako si duhovit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amerika je Amerika...malo je mjesta gdje su uslovi bolji.
Sta ono bi sa DRZAVLJANSTVOM koje je Engleska nusila NOLETU pa ih NOLE odbi...IZDAJNIK i LJIGAVAC jedan...da ga sram bude.Gdje nece uzeti Englesko drzavljanstvo nego on hoce da se zeza sa vizama...budala jedna.
Nije mi rekao taj COVJEK...nego je bilo u SVICARSKIM NOVINAMA...Hesse...boli li?
ako si gledao uopste turnir u Baselu sigurno si video kako je Stepanek razguzio Djokovica i imao 2 ili 3 mec lopte koje je ludom srecom (za Novaka) prokockao vrlo jeftino, isto tako si mogao da cujes bar 10 puta kako su gradjani Basela Rogerovi sugradjani, a ne da siris jeftine lazi![]()