Hesse
Aktivan član
- Poruka
- 1.815
Gdje god kroci ...Na dlanu mu citav svijet ...Svoju SRBIJU u srcu nosi...
U srcu Srbiju, a u dzepu lovu, kako naivno...hahahaa xDDD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje god kroci ...Na dlanu mu citav svijet ...Svoju SRBIJU u srcu nosi...
U srcu Srbiju, a u dzepu lovu, kako naivno...hahahaa xDDD
Ni malo naivno...
U SRCU SRBIJA...
Pozamasan konto naj banaka ...
Pun dzep para...
Putuje radi i provodi se uz to tako je mlad i moze jos dugo dugo...
Sto mu iskreno i zelim...![]()
Da voli Srbiju ziveo bi u Srbiji!
Isprasio ga mladjani Bernard ('92 god), 291. igrac, 2 dana pred AO...bash ohrabrujuce...a Verdasko ga neki dan doslovno pocistio sa terena...neki komentar?
Gluposti, svako ide gde mu je bolje a pripadnost naciji uvek ostaje...
Isprasio ga mladjani Bernard ('92 god), 291. igrac, 2 dana pred AO...bash ohrabrujuce...a Verdasko ga neki dan doslovno pocistio sa terena...neki komentar?
Pa i Fedja izgubi pre neki dan a ti šuš, nikom ništa...
pa ko kaze da je ohrabujuce...na egzibiciji ga je i Ana pobedila,a skoro ga je i Troicki pobedio...igrali su sa dzinovskim loptama,al nema veze,to i dalje govori da mu je forma losa,a na 3. poziciji je samo zato sto tata Srdjan lobira za njega...
na ovom turniru nisu igrali sa velikim loptama, regularan mec, tako da ne mesaj babe i zabe![]()
Da ali nisu igrali ozbiljno......
Slušaj Hese, meni je drago što je Novak milioner, i ne samo on..I Rafa i Federer i svi, koji su poštenim radom i svojim trudom uspeli da steknu sve što sad imaju...Ljubomorna nikad nisam bila.Nerviraju me oni koji ne odvajaju pedu od stolice, sede, čekaju da im sve padne sa neba i kritikuju druge...Ja bih rekla rđavoj ovci i runo smeta...Ne navijam za Novaka jer je patriota, ili da bih imala neku korist...U životu sam prijatelje birala po ljudskim kvalitetima, a ne po dubini đžepa i ko su i čime se bave...Navijam jer volim soprt, volim tenis, fudbal, rukomet, vaterpolo...Znači bez interesa, samo ljubav...Te priče da je on patriota ili nije jer živi van Srbije su smešne...Ne moraju svi da žive u Srbiji jer pobogu, samo su Srbi u Srbiji patriote...Jel Federer prešao da živi u elitni deo Basela što nema dinar ili što se se tamo plaća manji porez, prešao...Zašto nije ostao gde jeste i zašto nije plaćao porez koji mu i priliči a ne mnogo manji, jer ima para više nego prošečan Švajcarac..Dakle, to mu dođe na isto..Opet ne krivim, jer bih i ja to uradila...Svako živi na način koji mu odgovara i gde mu odgovara...