Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1790294614_3.gif

Nole, Nole, Nole:D:super::D

Hoću samo da kažem da ga ovde gledamo kao nacionalnog heroja, ali on je individualac, i zarađuje za sebe. Jedina satisfakcija koju narod ima od njega je to što promoviše Srbiju po svetu, u smislu, Nole je iz Srbije, oni su baš cool z:lol: A onda ispadnem izdajnik kad kažem da navijam za Rožea na primer, a ne za Noleta. Zabole me z:p

Nishta ne treba reci.
Giovanna je to lepo napisala, kratko i jasno.
Ocigledno se ovde ne moze pisati bez prepucavanja i provociranja, pa ko voli nek izvoli.
Jasno mi je da je bespotrebno upustati se u rasprave.
Evo josh malo i pochinje AO, spremimo se za navijanje , zivciranje i nespavanjez:)

Isprasio ga mladjani Bernard ('92 god), 291. igrac, 2 dana pred AO...bash ohrabrujuce...a Verdasko ga neki dan doslovno pocistio sa terena...neki komentar?

pa ko kaze da je ohrabujuce...na egzibiciji ga je i Ana pobedila,a skoro ga je i Troicki pobedio...igrali su sa dzinovskim loptama,al nema veze,to i dalje govori da mu je forma losa,a na 3. poziciji je samo zato sto tata Srdjan lobira za njega...

Slušaj Hese, meni je drago što je Novak milioner, i ne samo on..I Rafa i Federer i svi, koji su poštenim radom i svojim trudom uspeli da steknu sve što sad imaju...Ljubomorna nikad nisam bila.Nerviraju me oni koji ne odvajaju pedu od stolice, sede, čekaju da im sve padne sa neba i kritikuju druge...Ja bih rekla rđavoj ovci i runo smeta...Ne navijam za Novaka jer je patriota, ili da bih imala neku korist...U životu sam prijatelje birala po ljudskim kvalitetima, a ne po dubini đžepa i ko su i čime se bave...Navijam jer volim soprt, volim tenis, fudbal, rukomet, vaterpolo...Znači bez interesa, samo ljubav...Te priče da je on patriota ili nije jer živi van Srbije su smešne...Ne moraju svi da žive u Srbiji jer pobogu, samo su Srbi u Srbiji patriote...Jel Federer prešao da živi u elitni deo Basela što nema dinar ili što se se tamo plaća manji porez, prešao...Zašto nije ostao gde jeste i zašto nije plaćao porez koji mu i priliči a ne mnogo manji, jer ima para više nego prošečan Švajcarac..Dakle, to mu dođe na isto..Opet ne krivim, jer bih i ja to uradila...Svako živi na način koji mu odgovara i gde mu odgovara...

Da ali nisu igrali ozbiljno......

Bogami, Bernard Tomic je delovao vrlo ozbiljno...kao i Verdasko dok je rasturao Noleta...svi koji pobede Noleta, izgleda igraju ozbiljno, a on neozbiljno kad gubi...a kad pobedjuje onda je ozbiljan...ma daaaaj...priznajte jednom u zivotu kad Nole izgubi posteno...po vama on nikad nije zasluzeno izgubio...smesni ste jako....

Slušaj Hese, meni je drago što je Novak milioner, i ne samo on..I Rafa i Federer i svi, koji su poštenim radom i svojim trudom uspeli da steknu sve što sad imaju...Ljubomorna nikad nisam bila.Nerviraju me oni koji ne odvajaju pedu od stolice, sede, čekaju da im sve padne sa neba i kritikuju druge...Ja bih rekla rđavoj ovci i runo smeta...Ne navijam za Novaka jer je patriota, ili da bih imala neku korist...U životu sam prijatelje birala po ljudskim kvalitetima, a ne po dubini đžepa i ko su i čime se bave...Navijam jer volim soprt, volim tenis, fudbal, rukomet, vaterpolo...Znači bez interesa, samo ljubav...Te priče da je on patriota ili nije jer živi van Srbije su smešne...Ne moraju svi da žive u Srbiji jer pobogu, samo su Srbi u Srbiji patriote...Jel Federer prešao da živi u elitni deo Basela što nema dinar ili što se se tamo plaća manji porez, prešao...Zašto nije ostao gde jeste i zašto nije plaćao porez koji mu i priliči a ne mnogo manji, jer ima para više nego prošečan Švajcarac..Dakle, to mu dođe na isto..Opet ne krivim, jer bih i ja to uradila...Svako živi na način koji mu odgovara i gde mu odgovara...

Federer za razliku od Noleta i jos mnogih kvazi patriota zivi u istom gradu ceo zivot...a Nole kao i mnogi, cim je zaradio ozbiljniju lovu pobegao je iz Srbije glavim bez obzira...porez, ovo ono...aha...boli ih uvo za Srbiju!

Hesse, ne mozes govoriti da ga boli uvo za Srbiju zbog toga sto se prijavio da zivi u Monaku da bi placao manji porez, ipak su to velike pare u pitanju, a on ih je nebrojano puta dao u humanitarne svrhe, za decu u Srbiji, za izgradnju sportskih objekata koja ce koristiti srpska deca... Kad god je u prilici spomene Srbiju i time je predstavlja u svetu.
Ja nisam neki njegov fan, ali mislim da ga za to nije u redu prozivati, ne samo njega, nego bilo koga... Svi mi volimo svoju zemlju i ne treba se takmiciti ko je vise voli, prepustimo to politicarima. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back