Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvinjenje uvazeno, tetka...
Mada cisto sumnjam da si znala o cemu pises...
E svašta...gde je problem?

U tome što ne vidim Đokovića kao ultra-giga-mega dobrog tenisera, a vi ostali ga volEte, pa ga samim tim i vidite kao takvog?

Pa čuj, i meni je malac drag, zaista.
I veoma mi je simpatičan, smatram ga jako lepo vaspitanim i pametnim...i dobrim igračem...ali po treći put, nije nivo Nadala i Federera...to je tema, zar ne?

Ili ćemo klinački da se prepiucavamo kako je ko šta napisao tačno ili netačno (gramatički , stilski i sl. )...suština ispred forme...bar je to moje životno pravilo.:cool:

CINJENICA: je da nisi do malopre ni znala da se kaze Grand Slam...
RAZRADA: Svaki tvoj post je gramaticki ispravan, a sad odjednom ovolika greska, jel'?
ZAKLJUCAK: pricas o necemu o cemu znas koliko i o cepanju atoma, pretpostavljam...
Odnosno, onoliko koliko pisu novine...
P.S.: Pogledaj par meceva, i ukljuci se u raspravu... ispocetka.

CINJENICA: je da nisi do malopre ni znala da se kaze Grand Slam...
RAZRADA: Svaki tvoj post je gramaticki ispravan, a sad odjednom ovolika greska, jel'?
ZAKLJUCAK: pricas o necemu o cemu znas koliko i o cepanju atoma, pretpostavljam...
Odnosno, onoliko koliko pisu novine...
P.S.: Pogledaj par meceva, i ukljuci se u raspravu... ispocetka.
Činjenica je da me ne poznaješ, a daješ sebi pravo da sudiš o mom znanju-neznanju.
To je neozbiljnost i bezobrazluk;)

Ja imam svoj stav o svakom igraču...a novine apsolutno ne čitam.
:bye:

:lol:
Idi bre dete, misliš ja nasedam na klinačke fore....aj' ćao, nema vremena za ovako vrćave rasprave na temi o Novaku Đokoviću. :D:bye:

Уважена тето...молио бих у име свих нас да се укључите у тему од почетка ;).
Да сте погледали по који меч НОЛЕТА не бисте овако нешто никада написали ;).

Уважена тето...молио бих у име свих нас да се укључите у тему од почетка ;).
Да сте погледали по који меч НОЛЕТА не бисте овако нешто никада написали ;).

Onda bi joj biJo jasniji moj post...
Nego, Borise, kako si je ti to uvredio?...
Ili sam to ja uradio?...
Ili je to ofrlje napisano?...

@Giovanna
Problem je u tome sto je doticna osoba napisala svega nekoliko postova...a vec je neko dovoljno kompetentan da joj kaze da ona nema pojma...umjesto ako je nesto i pogrijesila da joj se sugerise prijateljski...

Borise, kad svratis sutra, molim te da objasnis Grizzly-ju da tetki niko nije zabranio da dolazi na ovaj forum, niti to moze da uradi iko sem Presvetlog Moderatora, kao i to da smo je uredno uputili da pretrese temu pre ukljucivanja u istu, i da onda moze da se ukljuci u raspravu, u kojoj ce dobiti sansu da pokaze sta zna.
Takodje, molim te da ga priupitas kako je to vredjanje ako nekome kazes da nije poznavalac odredjene teme?...
Aha, izvinjavam se, tek sam sad video da se pljuje po Novaku, mislio sam da je Federer u pitanju...
Onda je u redu, sve dok ne diraju Najveceg Ikada I Igde...
Povlacim molbe i pitanja.

E, da zaboravih da napomenem da mu kazes da se ta koleginica razletela svugde gde neko nesto pise i zapljunula kao strucnjak, usput ne pogresivsi niti jedno slovo sem bas u tom GREMSLEMU, gde ima jedno cetiri pravopisne greske (ili jedna greska u poznavanju materije, ko ce ga znati?)... takodje, gorepomenuta koleginica je u svom postu uredno rekla da neko moze da se slaze sa njom, ili ne, pa ga priupitaj sta je tu problematicno kad se neko ne slaze s njom i misli da je izjava da neko ko je pobedjivao obojicu tenisera a nije s njima u rangu... najblaze receno smesna.

Svako ima pravo na svoje mišljenje..Ne moraju svi da vole Novaka...Nije Novak ni kao Nadal a Ni Federer...On je po meni neko ko može ravnopravno da igra sa njima i pobedi ih...Dobar teniser. Verujem da će pronaći sebe i biti bolji nego trenutno jer on to može...Reći da je Novak osvojio AO slučajno je po meni malo bezveze (ne mogu da pronađem adekvatnu reč, a da ne zvuči nekom kao uvreda) jer mislim da je on taj turnir odigrao besprekorno! Savršeno!

Svako ima pravo na svoje mišljenje..Ne moraju svi da vole Novaka...Nije Novak ni kao Nadal a Ni Federer...On je po meni neko ko može ravnopravno da igra sa njima i pobedi ih...Dobar teniser. Verujem da će pronaći sebe i biti bolji nego trenutno jer on to može...Reći da je Novak osvojio AO slučajno je po meni malo bezveze (ne mogu da pronađem adekvatnu reč, a da ne zvuči nekom kao uvreda) jer mislim da je on taj turnir odigrao besprekorno! Savršeno!

Ma daj bre Giovanna, pojma ti nemas!...
Odigrao je totalno bezveze i na puku srecu osvojio taj AO... I onih nekoliko mastersa pre i posle...
I stvarno bi mogla da obratis paznju na reci, vidis da je sve vise i vise izraza uvredljivo...
Recimo, "nije poznavalac" se kaznjava odsecanjem ruke...

Znaci ja bih trebao da ocrnim Giovannu zato sto ona moj nik uvijek napise pogresno(znaci, nije jednom napisala pogresno vec svaki put):roll:

O Novaku nemam komentara...on mozda i jeste u rangu po igri ali u jednom mecu...ali sveukupno nije u rangu jer nema konzistentnost...

Kada nekoga vidis prvi put...i odmah mu kazes da nema pojma...to je uzasan stav i nepostovanje prema toj drugoj osobi...
A kada ne postujes druge...tesko ce tebe postovati... Tako kaze neka tamo poslovica, sasvim nebitna...

Ma daj bre Giovanna, pojma ti nemas!...
Odigrao je totalno bezveze i na puku srecu osvojio taj AO... I onih nekoliko mastersa pre i posle...
I stvarno bi mogla da obratis paznju na reci, vidis da je sve vise i vise izraza uvredljivo...
Recimo, "nije poznavalac" se kaznjava odsecanjem ruke...

Jao, pa šta ću...Ne moram baš ni ja sve da znam.:whistling:

Grizzly, evo sad sam napisala kako treba...Zaslužila sam kockicu, kad mi već poklon kupio nisi....:plez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back