Majat.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.005
..moj stav je da Novak nije teniser ranga Nadala i Federera i da je i onaj grand slam što j osvojio u Australiji bio čista sreća.
Blago nama koliko strucnjaka ovde ima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..moj stav je da Novak nije teniser ranga Nadala i Federera i da je i onaj grand slam što j osvojio u Australiji bio čista sreća.
Pa deco, izvinjavam se...greška...drugi put ću više da pazim.![]()
Evo...prepravljam...![]()
E svašta...gde je problem?Izvinjenje uvazeno, tetka...
Mada cisto sumnjam da si znala o cemu pises...
Činjenica je da me ne poznaješ, a daješ sebi pravo da sudiš o mom znanju-neznanju.CINJENICA: je da nisi do malopre ni znala da se kaze Grand Slam...
RAZRADA: Svaki tvoj post je gramaticki ispravan, a sad odjednom ovolika greska, jel'?
ZAKLJUCAK: pricas o necemu o cemu znas koliko i o cepanju atoma, pretpostavljam...
Odnosno, onoliko koliko pisu novine...
P.S.: Pogledaj par meceva, i ukljuci se u raspravu... ispocetka.
Poznat sam po gorepomenutim osobinama...
Sta mislis o Rodu Lejveru, hoce li uspeti da udje u Top 100 do kraja ove sezone, kad se vec toliko busas?...
Ja ovog tenisera obozavam !!!Sta vi mislite o njemu ?
![]()
Idi bre dete, misliš ja nasedam na klinačke fore....aj' ćao, nema vremena za ovako vrćave rasprave na temi o Novaku Đokoviću.![]()
Уважена тето...молио бих у име свих нас да се укључите у тему од почетка.
Да сте погледали по који меч НОЛЕТА не бисте овако нешто никада написали.
Grizly, nije to uvreda...Neko voli torte neko kolače a u sustini svi volimo isto - slatkiše...
Svako ima pravo na svoje mišljenje..Ne moraju svi da vole Novaka...Nije Novak ni kao Nadal a Ni Federer...On je po meni neko ko može ravnopravno da igra sa njima i pobedi ih...Dobar teniser. Verujem da će pronaći sebe i biti bolji nego trenutno jer on to može...Reći da je Novak osvojio AO slučajno je po meni malo bezveze (ne mogu da pronađem adekvatnu reč, a da ne zvuči nekom kao uvreda) jer mislim da je on taj turnir odigrao besprekorno! Savršeno!
Ma daj bre Giovanna, pojma ti nemas!...
Odigrao je totalno bezveze i na puku srecu osvojio taj AO... I onih nekoliko mastersa pre i posle...
I stvarno bi mogla da obratis paznju na reci, vidis da je sve vise i vise izraza uvredljivo...
Recimo, "nije poznavalac" se kaznjava odsecanjem ruke...