Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не допада ми се,
у последње време,............... како се медији понашају
према Новаку!

djokovic.jpg

Сећате се, скоро су се појавили у скоро свим новинама,
овакви наслови:

"Nataša Bekvalac i Novak Đoković u šemi?!"

па онда овакви:

"Đoković poludeo na "Vimbldonu"

" Novak Đoković ide u repere"

а онда, што је по мени најстрашније, удара се по породици, са
оваквим насловима, оптужбама:

"Porodica muze Noleta!"

"Naš najbolji teniser postao bankomat koji polako presušuje zbog
projekata Đokovića"

"Zašto Novak Đoković (22) s vremena na vreme izbaci deo svoje porodice
iz lože iz koje ga familija bodri?

- Zato što odatle stižu saveti kako da igra i da ostvari što bolji rezultat,
ali ne zbog samog tenisa, već da bi zaradio što više novca kako bi
mogao da finansira velike poslove u koje je njegova porodica ušla - to
ga mnogo frustrira i on, jednostavno, „pukne“, što za posledicu ima
skoro praznu ložu..."

Ово је јако опасно за самог Новака!
Мени се чини да неко жели да на овакав начин "сруши" Ђоковића,
рачунајући на то да се он врло лако изнервира и ето
НАЧИНА како да му поремете игру пред неки важан турнир.

Стручни тим који се брине о њему би нарочито о овоме
морао да поведе рачуна, а на породици је да га заштити,
максимално!!!

.

Procitao sam i ja svasta oko tog izbacivanja iz loze...

Ne znam tacan razlog...necu da komentarisem...

Sve u svemu...meni Novak izgleda kao izuzetno inteligentan i ne vjerujem da to radi iz pogresnog razloga...

Kisela Bombona Za dobrim konjem prašina se diže!

Misliš da o Nadalu i Federeru, ne pišu svašta...Pišu samo mi nemamo uvid šta...To je sasvim normalno...

Ps: Ne veruj svemu što pročitaš u novinama...

Ја свакодневно читам Швицарске новине и никада не пишу нешто лоше за Федерера.
Осим када окарактеришу његову игру након неког ДЕБАКЛА.
Не мјешају му се у приватан живот.

Била је једном једна јавна прозивка.
Федерер је из Базела али се прије неког времена преселио у Цирих на једно брдо које је на самом језеру.
Ту живи само Де ла Крем...Хингисова,Тина Тарнер,Шуми итд.
То је иначе познато насеље гдје живе само богаташи зато што се ту плаћа најмањи порез.
Питали су ДОТИЧНОГ господина Федерера зашто се баш сада преселио у Цирих,зашто то није урадио раније пошто су ИНДИРЕКТНО циљали на то "коно ти је пун па си сада прешао у Цирих да би опорезивао што је могуће мање" а он им је одговорио "ма знате морао сам да мјењам кућу,било ми је потребно нешто веће пошто немам више мјеста за ТРОФЕЈЕ у старој" ;).
То су и јавно објавили...једина ствар.
Иначе увјек мало пецну када не одигра добро.
Када је освојио РГ и када је плакао коментарисали су његове емоције и приказали НОЛЕТОВУ слику како цјепа мајицу на ОЛИМПИЈАДИ након освојене медаље да би дочарали у свари шта човјек доживљава у том моменту ;).

Ето видите да није НОЛЕ једини отишао из своје земље или града.
Разлика је у томе што је НОЛЕ отишао да нађе боље услове а други да задрже ЛОВУ ;).

Poslednja izmena:
И још једна ствар је да људи у ствари немају представу колике су Швицарци ПАТРИОТЕ.
Они неће да провоцирају и прљају име човјека који им СВЈЕТЛА образ широм свјета.
То је само један показатељ гдје је наш ниво.
Па код нас је само ТАБЛОИД и трач забаван и најбоље продаван.
Срамота ме је некада тога.
Једног НОЛЕТА који је толико тога урадио за СРБИЈУ тако прозивају!!!

Нека им је на образ...и још нешто...ИМА БОГА!
Све се враћа,све се плаћа ;).

ИДЕМО НОЛЕ!!!

A sto se ti cimas oko necega sto pisu novine kojima u zaglavlju stoji da su tabloidi?...
Njihovo je da prodaju senzacionalizam...
A i to je ono sto ide uz popularnost... pa ti pokazi koliko si mentalno jak...
Takve novine ne bi ni postojale da ne postoje ljudi koji ih kupuju, uvek zeljni toga da slavnog vide u blatu...

A sto se ti cimas oko necega sto pisu novine kojima u zaglavlju stoji da su tabloidi?...
Njihovo je da prodaju senzacionalizam...
A i to je ono sto ide uz popularnost... pa ti pokazi koliko si mentalno jak...
Takve novine ne bi ni postojale da ne postoje ljudi koji ih kupuju, uvek zeljni toga da slavnog vide u blatu...

Прочитај мој претходни пост па ћеш да видиш да је сав твој пост САЖЕТ у њему.
Стамота је да се један НОЛЕ на тај начин блати.
Све се то може написати и другим рјечима а да све буде речено ;).
Момак је паметан,наш најупјешнији ТЕНИСЕР и ако хоћеш да га блатиш блати његове поступке али пошто их нема онда се мора ту умјешати његова фамилија.

Poslednja izmena:
Ето видите да није НОЛЕ једини отишао из своје земље или града.
Разлика је у томе што је НОЛЕ отишао да нађе боље услове а други да задрже ЛОВУ ;).

Monte Karlo....Poreski raj...Nemojmo molim te o tome da je otisao samo zbog uslova...Koje uslove za tenis pa ima u Monte Karlu?Pre bih rekao da ima uslove da zadrzi zaradjeno.

Nista lose prema Noeltu,samo je bezveze da se prica kako je Nole otisao u Monte Karlo zbog boljih uslova za tenis.

Srle, ne branim Novaka, ali svako normalan ko može ide gde mu više odgovara... I ja bih isto.Ovi naši bi i mrtvog pokrali kad bi mogli...Nije ni Federer širokogrud pa da daje pare šakom i kapom...Švajcarac (Ne Federer) će pre preko vode žednog da te prevede nego što će da te ponudi nečim...A i ne verujem u priču da se zbog veće sobe preselio u drugi kraj grada...

Poslednja izmena:
Kisela Bombona Za dobrim konjem prašina se diže!

Misliš da o Nadalu i Federeru, ne pišu svašta...Pišu samo mi nemamo uvid šta...To je sasvim normalno...

Ps: Ne veruj svemu što pročitaš u novinama...

Не верујем ја ништа шта пише у нашим медијима,..али
то би неко ипак морао да заустави. Толико се мешати у приватан живот,
па још измишљати, заиста нема смисла.

Не верујем да о Федереру, нити Надалу пишу слично.
Само код нас може свако свашта да ради без имало
одговорности.

И још једна ствар је да људи у ствари немају представу колике су Швицарци ПАТРИОТЕ.
Они неће да провоцирају и прљају име човјека који им СВЈЕТЛА образ широм свјета.
То је само један показатељ гдје је наш ниво.

Па код нас је само ТАБЛОИД и трач забаван и најбоље продаван.
Срамота ме је некада тога.
Једног НОЛЕТА који је толико тога урадио за СРБИЈУ тако прозивају!!!

Нека им је на образ...и још нешто...ИМА БОГА!
Све се враћа,све се плаћа ;).

ИДЕМО НОЛЕ!!!

Исто и ја мислим тако.
Веруј ми, понекад размишљам да сам на месту Нолета,
не бих се толико борила за Србију.
Ни она није њему ништа пружила.
Свака му част.
Нека се он држи своје породице и...све ће бити у реду.
Он је таленат и има срце....

.

Hoces li nam obrazloziti sto tako mislis. Moram da te ispravim, on nikad nije dominirao, to radi Federer i Nadal ponekad :) Djokovic je vec duze vreme u svetskom vrhu i najverovatnije ce tako ostati naredne dve, tri godine. Do kraja godine ce biti cetvrti, verovatno i sledece, vrlo dugo ce biti u TOP 10.

Чудно :think:...
НОЛЕ је већ три године међу прва 4 играча СВИЈЕТА.
То не треба заборавити ;).
Da, obrazložiću.:)

Daleko od toga da je Nole loš, pa u TOP 5 je, ali ja mislim da će on teško osvojiti još neki od većih turnira...vidite i sami da se lakše zamara od ostalih, ako nije dooobro spreman, gubi i od četrdesetog sa ATP liste...jednostavno, momak fizički nije baždaren kao Nadal ili Federer...uostalom i sam je rekao da njegovo telo nije kao telo Nadala...o on sam je svestan da su bolji od njega.

Kvota 1.25 da ce do kraja godine ispasti iz prvih 10.
Ma ocajan je, nije on teniser za najvise domete.
Bilo pa proslo, pojavice se neko bolji, necemo da kukumavcimo sad.
I ja ovo mislim.
Mislim da Nole nije teniser koji može dugo da dominira teniskom scenom.
Da, obrazložiću.:)

Daleko od toga da je Nole loš, pa u TOP 5 je, ali ja mislim da će on teško osvojiti još neki od većih turnira...vidite i sami da se lakše zamara od ostalih, ako nije dooobro spreman, gubi i od četrdesetog sa ATP liste...jednostavno, momak fizički nije baždaren kao Nadal ili Federer...uostalom i sam je rekao da njegovo telo nije kao telo Nadala...o on sam je svestan da su bolji od njega.

Najpre se slazes da je ocajan, sad nije los jer je u TOP 5, odluci se. Stoji to da nije spreman ko Federer ili Nadal, mozda nece osvojiti vise nijedan GS, ali zato sam siguran da ce uzeti jos koji Masters. Ti ga napravi da je neka seka persa koja moze da odigra pola set. Povecao je malo misicnu masu, jesi li gledao Vimbldon, a i nije ispao od bilo kog nego od Hasa, nekad no. 2. Koji je na listi Hjuit pa je izbacio je Del Potra...

Citirala si wujaymarkoff-ov post i rekla si da tako mislis. Ne bih ga bzv stavljao da nije tako.
Da, citirala sam ga i složila se s njim u poslednjoj rečenici ( zbog iste sam ga citirala)...moj stav je da Novak nije teniser ranga Nadala i Federera i da je i onaj grand slam što j osvojio u Australiji bio čista sreća.

Možeš da se slažeš ili ne slažeš sa mnom.

Kraj priče.:cool:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back