Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Urose, odluci vec jednom ...
Nijesi g l e d a o ,
Nijesi o b r a c a o p a z nj u , a nijesi primijetio misicnu masu pa ni da ju je popravio...
A sto onda visis na NOVAKOVIM temama, i sto uopste upadas sa komentarima kad ne
g l e d a s i kad n e o b r a c a s p a z nj u ?

Ako ne znas odgovor,da ti pomognem...
Mozda primijetis sledeci put.

Izvini molim te sto nisam obratio paznju,kako je to moglo da mi se desi....:sad2:

U pobedio kvalifikanta :)

Али слиједи ТЕЋЕ коло ;)...
Шта хоћеш Федерер је побједио Сондерлинга у ФИНАЛУ РГ-а па сте викао као да је побјесио НОЛЕТА или Надала.
Мора он још погаче да поједе да би то успјео ;).

Али слиједи ТЕЋЕ коло ;)...
Шта хоћеш Федерер је побједио Сондерлинга у ФИНАЛУ РГ-а па сте викао као да је побјесио НОЛЕТА или Надала.
Мора он још погаче да поједе да би то успјео ;).

:hahaha: jesi li ti po profesiji komicar ili ovo radis iz hobija :)
Naravno da ne moze, posto nema prilike da igra sa njim. Djokovic treba da stigne u zavrsnicu, ne moze se odma sastati sa Federerom.
Sad povlacim prethodni post, i treba da se radujete jer zna Djokovic da izgubi od teletabisa :)

:hahaha: jesi li ti po profesiji komicar ili ovo radis iz hobija :)
Naravno da ne moze, posto nema prilike da igra sa njim. Djokovic treba da stigne u zavrsnicu, ne moze se odma sastati sa Federerom.
Sad povlacim prethodni post, i treba da se radujete jer zna Djokovic da izgubi od teletabisa :)

Па добио је по ГУЗИ од НОЛЕТА у последнја два меча ;).
Дакле ипак мора Федерер да још ПУРЕ једе ;).

To je istina...ali na kojim turnirima Novak, a na kojim Rodzer?

Grizly, svaki turnir je bitan. Ako ga igraš igraš da pobediš...Kad izgubiš i ne osvojiš nešto, onda kao "pravdanje" ide, nije važno, nije bitan turnir,čekamo RG, Wimbldon, AO...Da nije tako, tek 3 ili 4 puta godišnje bi gledali prvih pet tenisera..."jer ništa drugo nije bitno".

Grizly, svaki turnir je bitan. Ako ga igraš igraš da pobediš...Kad izgubiš i ne osvojiš nešto, onda kao "pravdanje" ide, nije važno, nije bitan turnir,čekamo RG, Wimbldon, AO...Da nije tako, tek 3 ili4 puta godišnje bi gledali prvih pet tenisera..."jer ništa drugo nije bitno".

To jeste istina...
Ali isto tako vidis...da je Federer mrtav hladan preskocio Hale za koji je inace vezan...a kamoli da ne osvoji Monte Karlo ili nesto slicno;)

Federer je takticki monstruozan...tacno zna sta mu treba...

I ne bi me cudilo da svakog dana racuna koliko mu bodova nedostaje za prvo mjesto:D

@Jankovic Fan
Hoces da kazes da je Vavrinka bolji od njega? Pa dobro...mozda i jeste...
Ipak igraju zajedno u dublu...osvojili su zlato na Olimpijadi...
Ko zna...mozda je kralj tenisa Vavrinka u stvari:D

Salim se...sta znam...:D

Mogu samo da ti kazem da je Federer veoma sracunat...

On je najvise dao na zadnjem Masters-u na sljaci zato sto je znao da je Nadal odigrao mnogo meceva i da ce tu imati najvecu sansu...

Mislim da bi i neznalica primjetila da je izbjegavao mec sa Nadalom...kulturno...

@Jankovic Fan
Moras primjetiti da Federer nije uopste fokusiran na Masterse...;)

Slazem se :)

Grizly, svaki turnir je bitan. Ako ga igraš igraš da pobediš...Kad izgubiš i ne osvojiš nešto, onda kao "pravdanje" ide, nije važno, nije bitan turnir,čekamo RG, Wimbldon, AO...Da nije tako, tek 3 ili 4 puta godišnje bi gledali prvih pet tenisera..."jer ništa drugo nije bitno".

To ovima koji treba da se dokazuju, Federer ima svoj sistem.

To jeste istina...
Ali isto tako vidis...da je Federer mrtav hladan preskocio Hale za koji je inace vezan...a kamoli da ne osvoji Monte Karlo ili nesto slicno;)

Federer je takticki monstruozan...tacno zna sta mu treba...

I ne bi me cudilo da svakog dana racuna koliko mu bodova nedostaje za prvo mjesto:D

To svi racunaju, ne samo on :)

Fokusiran je on, samo sto ne moze da ih dobije, jer tamo je gubio od boljih od njega, koji su tada bili u formi.

Jel on igrao neki mec protiv Boga :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back