nece biti, rekao si " Pogledaj u raspored tih mastersa...ko na njima igra i bice ti sve jasno."
ko igra, a ne ko je igrao...tako da nemas pojma o cemu govoris...ne znas da na mastersima igraju svi najaci igraci koji nisu povredjeni
OPET SI SE POTVRDIO DA NEMAS POJMA O TENISU, HAHAH
Tebi izgleda TREBA da uvjek sve crtam.
Porcitaj izjavu i skontaj se

.
Naime,nadovezujucu se na post u kojem mi je receno da NOLE BRANI mnogo bodova sam rekao da pogleda ko igra na mastersima i sve ce biti jasno...misleci na proslogodisnje.
Za pocetak...da ti nacrtam

...
NOLE u prvih pola godine...kao sto sam rekao treba da vrati Mareju za Miami...naravno da znas u kojoj fazi takmicenja je sa njim igrao nebi to ni doveo u pitanje,pa POSTO Nadal nece moci da pruzi maksimum,kao i prosle godine nece trebati mnogo da,NADAM SE,odbrani jos po koje FINALE mastersa : Monte Carlo,Rim...a medju njima i Madrid open

.Proguglaj o kojoj fazi takmicenja se radi pa ti sledeci put necu morati CRTATI

.Imedju toga nam ostaje da odbrani BG...u pitanju je CAST

.
Ako se uzme u obzir to da nam NOLE u prvoj polovini prosle godine igrao ako se ne varam 3 finala i jedno cetvrtfinale u kojima je u jednom izgubio od Mareja za kojeg sam rekao da mu se NOLE mora osvetiti i 2 sa Nadalom koje nece moci da pruzi igru na nivou prosle godine (ne bih da ureknem) i ono sa Rodikom...(e tom covjeku mora da vrati za AO i ono cetvrtfinale) ima veliku sansu da to sve ponovi i ako bog da jos bolje odigra.
Onda nam ostaje i Hass i one prozivke na racun NOLETA poslije Halle-a

.
Gledano,realno...nema Nadala,a kao sto sam rekao,NOLE moze samo da se pogura sa Marejom i Del Potrom posto je Davidenku SIGURNO poljuljano samopouzdanje,Soderling za mene nije nikakav teniser...kao sto sam vec davno i rekao...ostaje samo Tsonga kao moguci JAK OUTSIDE-r.Moja izjava dobija smisao...realno,NOLE moze da to sve LADNO braniti...ali treba i malo srece.
Poslije svega se nadam da ce samo bolje odigrati Rolad Garros i Wimbledon...kao sto sam i u prethodnom postu i naveo...sto je od njega i REALNO za ocekivati posto on i jeste taj kalibar...konstantno igra dobro.
Hesse,idi,zaceprkaj se u neku rupicu i pokusaj navuci neku CRNU magiju na NOLETA posto ovo tvoje laprdanje nema,ama bas nikakvog smisla

.
Hesse,sta je to GRIFF

?
A sto mora da bude 1. teniser sveta?
Dovoljno je da bude "prvi do njega" , ko svaki crnogorac brate!
ILKE...jesi li to ti pozvao Grizlly-a?
Grizlly,sta bi sa onim ispadanjem iz prvih 10

?
Pozdrav!